- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
Adet belirtilerine benziyor hamilelik belirtileride.Kızlar iyi geceler yeni katıldım bilmiyorum uyudunuz mu
Bat 24 dü yalnız 4 gün geçti ve eşimle korunuyordu yani ilişkilerde sonuna doğru prezervatif kullandı kaç kez bilmiyorum ama hamile olabilir miyim test almaya çıkamadım karnım ağrısı var batmalar geliyor arada ama emin değilim korkuyorum çıkmayacağından ve çok istiyorum tekrar hamile kalmayı 2 nci çocuğumu kucağıma almayı oğluma kardeş olmasını istiyorum Allahın izniyle tabi ama tedirginlik var
Sık sık idrar var su içmelerim arttı şu an oturmuş çikolata yedim uyku gece yok gündüz var geneldeAdet belirtilerine benziyor hamilelik belirtileride.
Başka ne var farklı olarak sık idrar, uyku hali vs?
İnş kaptırdığınızdan değil, gerçektir.Göğüs hashas baş ağrısı çektim dün geceleri karnımda hareketler hissediyorum damar atması gibi ama kendimi kaptırdığım için olabilir
Ben peksu içemiyorum sağlıksız bunu inş içerim bende gece uyanık gündüz uyuyanlardanım.Sık sık idrar var su içmelerim arttı şu an oturmuş çikolata yedim uyku gece yok gündüz var genelde
Hayır koku yok canım iştahım varla yok arası anlamadım gittiBen peksu içemiyorum sağlıksız bunu inş içerim bende gece uyanık gündüz uyuyanlardanım.
Su sık içiyorsanız lavaboyada sık çıkarsınız gibi, farklı keskin bir koku var mı idrarda?
Bat ne zaman?Hayır koku yok canım iştahım varla yok arası anlamadım gitti
Hadi hayırlısı canımBen öyle olmuştum kısa sürede kalmıştım.
Çok şükür göründü canım kalbini de dinledikAyy hadi inşallah kuzum ama görünür artık seninde bizimlede paylaş olanı biteni
Ayy çok şükür çok sevindim bitanemmm kaç haftalıktın sennnnÇok şükür göründü canım kalbini de dinledik
Bende tam 5 aylık evliyim 2 aydır çoçuk istiyoruz olmadı 2 aydır psikolojik belirtiler yaşıyorum adet olunca çok üzülüyorum..stres yapma çok etkiliyormuş ben çok stres yapıyorum ama bu ay yapmamaya ve düşünmemeye çalışacam rabbim herkese nasip eder inşallah..Kızlar merhaba iyi geceler size bir sorum olucak soracağım konu şu çocuk istiyoruz 5 aylık evliyim bu ay yumurtlama gününden itibaren bu 6. gün oldu ve bazı belirtilerin var ama bilmiyorum tabi psikolejim mı acaba diye de kafama takmamak istiyorum ama size sorayım geceleri uyuyamıyorum 5 gündür var bu belirtiler karnımın içinde bişey var gibi bı his var bazı zamanlar aniden ateşim yükseliyor hararet gibi dudaklarım yanıyor ve vajinam sanki düşecek gibi ağrı oluyor kasıklarımda çok nadir ara sıra batma oluyor yattigim zaman rahat edemiyorum ve karnımda şişlik var genelde adet günüme bir iki gün önce oluyor ama bu sefer yumurtlama gününden beri var bu şişlik size hamile olabilir miyim pek anlamıyorum belirtilere baktığım da çok değişik değişik belirtiler olanlar var ama döllenme belirtilerini anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim ve dua eder misiniz Allah tüm bebek isteyenlere nasip etsin inşallah
Canım daha çok erken stres yapmak için.. çok taze evlisin herşeydem önce. Elbetteki olur burda senelerdir bekleyenler var üzülmek için erken..Bende tam 5 aylık evliyim 2 aydır çoçuk istiyoruz olmadı 2 aydır psikolojik belirtiler yaşıyorum adet olunca çok üzülüyorum..stres yapma çok etkiliyormuş ben çok stres yapıyorum ama bu ay yapmamaya ve düşünmemeye çalışacam rabbim herkese nasip eder inşallah..
Canım benim yumurtlalar ideal büyüklükte ama sana tavsiyem büyümesi için kendim denedim bizzat ve kalitesi için bal çörekotu tarçın karışımı ye git doktora bak o sorun dan eser var mı dene gülümKuzum bendede pko var ama adetim çok düzenli çok şükür bendeki sorunda yumurta büyümemesidoğum kontrol hapı felan kullandınmı hiç onu 3 ay kullandıktan sonra adet düzenleniyor diyorlar
Ons güzel haberlerini bekliyoruz, ben regl oldun batın 4 gün öncesinden.Bende bu uğurlu topige yazmak istedim belki banada uğur getirir belki adet günüme 2 gün var halsizlik uyuma isteği karnımın sol tarafında ara ara giren başkada bişey yok dua edin lütfen
İnşallah bende hala gelen giden yok şişkinlik devam ediyor kasik Ağrımda ara ara oluyor yarın bı test yapicam inşallah silikte olsa çıkar Allah isteyen herkese nasip etsin tabi banadaOns güzel haberlerini bekliyoruz, ben regl oldun batın 4 gün öncesinden.
Bu kürü kaç ay kullandın sonuç aldın mı?Canım benim yumurtlalar ideal büyüklükte ama sana tavsiyem büyümesi için kendim denedim bizzat ve kalitesi için bal çörekotu tarçın karışımı ye git doktora bak o sorun dan eser var mı dene gülüm