- 13 Ağustos 2020
- 93
- 56
İllaki oluyor ama seninle olduğuna inan o orda ve büyüyorYa inş benimde öyle olur, sizde negatifi görünce moraliniz bozulmadı mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İllaki oluyor ama seninle olduğuna inan o orda ve büyüyorYa inş benimde öyle olur, sizde negatifi görünce moraliniz bozulmadı mı?
Keseyi gördünüz müBelkide kuzum haftayada kalbi dinlicez allah nasip ederse inşallah
Evet kuzum ben erken diye biliyordum ama çok şükür gözüktü bebişide gördüm iğne ucu kadarKeseyi gördünüz mü
Belirti ne yaşamıştınız?İllaki oluyor ama seninle olduğuna inan o orda ve büyüyor
Ay inşallah canım allahım sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahBelkide kuzum haftayada kalbi dinlicez allah nasip ederse inşallah
Amin inşallahAy inşallah canım allahım sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
İnşaallah darısı bana yarın gideceğim ben deEvet kuzum ben erken diye biliyordum ama çok şükür gözüktü bebişide gördüm iğne ucu kadar
Adet günümden üç dört gün önce mide bulantısı. Adet günümden sonra da devam etti. Rüyamda gördüm. Halsizlik yorgunluk çoktu. Bir de adet olacağıma yakın bilirdim oldum olacam derdim bu seger hissetmedimBelirti ne yaşamıştınız?
İnşaallah darısı bana yarın gideceğim ben de
İnşallah tabiAyy hadi inşallah kuzum ama görünür artık seninde bizimlede paylaş olanı biteni
İnşallah canımBu uğurluğurlu topiğin sahibisiniz, inş en yakın zamandayavrunuzun haberini alırız.
Adet günümden üç dört gün önce mide bulantısı. Adet günümden sonra da devam etti. Rüyamda gördüm. Halsizlik yorgunluk çoktu. Bir de adet olacağıma yakın bilirdim oldum olacam derdim bu seger hissetmedim
Uğurlu topiğiniz bizlere de uğur getirsin inş. Bat 2 Ocakİnşallah canım
İnşallah canııım bende bu ay çok ümitliyim kimyasal sonrası hemen gebe kalan çok kişi varmışUğurlu topiğiniz bizlere de uğur getirsin inş. Bat 2 Ocak
Hoşgeldin canımm hadi hayırlısı Güzel haberlerin olsun inşallahBende uğurlu topiğe geleyim mağdem. Pko olduğumdan bat belli değil ama ayın 25inde yumurtlama akıntısı gibi akıntım oldu ondan tahminle 10 ocağa beklicem inşallah hepimiz güzel haberlerimizi alalım
Kuzum bendede pko var ama adetim çok düzenli çok şükür bendeki sorunda yumurta büyümemesi doğum kontrol hapı felan kullandınmı hiç onu 3 ay kullandıktan sonra adet düzenleniyor diyorlarİnşallah canım hepimiz için Çok düzensizim bikaç aydır artık geçenlerde tarlusal aldım tam içmeye başlıcaktım eşim biraz daha dur içme dedi benimde aklım bulandı içmedim 2 gün sonra o akıntıyı gördüm ama bayadır yumurtlayamadığım için yumurtlamamı ondan bile emin değilim beklicem olmazsa artık tedaviye başlıcam
Ben öyle olmuştum kısa sürede kalmıştım.İnşallah canııım bende bu ay çok ümitliyim kimyasal sonrası hemen gebe kalan çok kişi varmış