Hamilelik belirtisimi

Bende uğurlu topiğe geleyim mağdem. Pko olduğumdan bat belli değil ama ayın 25inde yumurtlama akıntısı gibi akıntım oldu ondan tahminle 10 ocağa beklicem inşallah hepimiz güzel haberlerimizi alalım 🤲🏼

İnşallah canım hepimiz için 🤲🏼 Çok düzensizim bikaç aydır artık geçenlerde tarlusal aldım tam içmeye başlıcaktım eşim biraz daha dur içme dedi benimde aklım bulandı içmedim 2 gün sonra o akıntıyı gördüm ama bayadır yumurtlayamadığım için yumurtlamamı ondan bile emin değilim 🙄 beklicem olmazsa artık tedaviye başlıcam 🙏🏼

İnşallah canım hepimiz için 🤲🏼 Çok düzensizim bikaç aydır artık geçenlerde tarlusal aldım tam içmeye başlıcaktım eşim biraz daha dur içme dedi benimde aklım bulandı içmedim 2 gün sonra o akıntıyı gördüm ama bayadır yumurtlayamadığım için yumurtlamamı ondan bile emin değilim 🙄 beklicem olmazsa artık tedaviye başlıcam 🙏🏼
Kuzum bendede pko var ama adetim çok düzenli çok şükür bendeki sorunda yumurta büyümemesi 😒 doğum kontrol hapı felan kullandınmı hiç onu 3 ay kullandıktan sonra adet düzenleniyor diyorlar

Hiç kullanmadım canım adetlerim çok düzenliydi evlendiğimde saati saatine gelirdi benimde evlendim başıma gelmeyen kalmadı diye bazen kendimle dalga geçerim😊 (tabi herşey allahtan sitemim yok hepsi sınavımız) sağlıksız gebeliklerim oldu psikolojikmidir bilmem kendimi yemeğe verdim. Evlenmeden önce calışıyodum sonra iştem çıktım hareketsizleştim iyice 20 kiloya yakın üstüne koydum az değil kendime bu kötülüğü yaptım malesef. Ve bıcak gibi adetlerim kesildi 🙄 şimdi biyandan kilo vermek istiyorum biyandan bebek 🤷🏼‍♀️

Kızlar iyi geceler yeni katıldım bilmiyorum uyudunuz mu
Bat 24 dü yalnız 4 gün geçti ve eşimle korunuyordu yani ilişkilerde sonuna doğru prezervatif kullandı kaç kez bilmiyorum ama hamile olabilir miyim test almaya çıkamadım karnım ağrısı var batmalar geliyor arada ama emin değilim korkuyorum çıkmayacağından ve çok istiyorum tekrar hamile kalmayı 2 nci çocuğumu kucağıma almayı oğluma kardeş olmasını istiyorum Allahın izniyle tabi ama tedirginlik var

X