- 13 Temmuz 2020
- 1.672
- 1.895
Tabiki de şükürler olsun herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsun isteyen herkesin kucağını doldursun rabbimhayırlısını dile kuzum belkide sağlıksız bir gebeliğin olacaktı her halimize şükür etmemiz lazım üzmeyelim kendimizi inşallah rabbim kucağımızı boş bırakmayacak
Sonuç ne oldu, benimde 6 gün var bata bugün test negatifti.İnsallah canım sende 2 3 gune pozitif gorursun inşalah zaten erken daha bazı bebekler 10. Gun yerleşiyor ogrenmen 12 gunu bulabilir yani.
Hayırlı olsun yavrunuz.Kuzum ben 5 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çok üzülmüştüm sonra bat günü tekrar test yaptım çift çizgiUmudunu kaybetme batını bekle
Arkadaşlar ikinizde çörek otu bal tarçın karışımı mı yediniz yumurtalar için, bende bu ay bu karışımı yaptım.Aayy canım hadi inşallah sendende hayırlı haberler duyarız bende işe yaradı valla darısı başına bi kerese gelmeyiversin kırmızılarr
Bu uğurluğurlu topiğin sahibisiniz, inş en yakın zamandayavrunuzun haberini alırız.Rabbim en kısa sürede aynı mutluluğu sana yaşatacak emin ol bundan
Ben de adetten üç dört gün önce böyle uykulu halsiz hissediyordum. İnşaallah güzel haberinizi alırızBende bu uğurlu topige yazmak istedim belki banada uğur getirir belki adet günüme 2 gün var halsizlik uyuma isteği karnımın sol tarafında ara ara giren başkada bişey yok dua edin lütfen
Yanlış mesaja cevap verdiniz sanırımBu uğurluğurlu topiğin sahibisiniz, inş en yakın zamandayavrunuzun haberini alırız.
Ben iki gün önce yaptım negatiftiHayırlı olsun yavrunuz.
Benimde 6 gün var negatif çıktı, sizinde benzer olmuş, umut kırılıyor o an değil mi?
Ben 6+0 da gittim karından göremedi vajinal bakayım dedi bende senin gibi endişeliydim sordum düşük falan olurmu diye ultrasondan daha güvenli dedi daha az ışınla görünüyor ve ultrasondan daha net. Gözüküyor dedi bende tamam dedim baktı hiç bir sorun da olmadı şükür bebeği gördü kalp atışını gördü yani karından daha geç görünüyor ve yurt dışında 12. Haftaya kadar sadece vajinal bakılıyormuş çoğunlukla daha net olduğu için yine hislerinize güvenin ve hislerinize göre hareket edinAayy canım hadi inşallah sendende hayırlı haberler duyarız bende işe yaradı valla darısı başına bi kerese gelmeyiversin kırmızılarr
Bende 5+1 im ama vajinaldan korkuyorum ultrasonda ne zaman görebilir kese kalp atışını vsBen 6+0 da gittim karından göremedi vajinal bakayım dedi bende senin gibi endişeliydim sordum düşük falan olurmu diye ultrasondan daha güvenli dedi daha az ışınla görünüyor ve ultrasondan daha net. Gözüküyor dedi bende tamam dedim baktı hiç bir sorun da olmadı şükür bebeği gördü kalp atışını gördü yani karından daha geç görünüyor ve yurt dışında 12. Haftaya kadar sadece vajinal bakılıyormuş çoğunlukla daha net olduğu için yine hislerinize güvenin ve hislerinize göre hareket edin
Gittim canım çok şükür gerek kalmadı 5+3üm karından gözüktü ama çok şükür bebekte kesedeBen 6+0 da gittim karından göremedi vajinal bakayım dedi bende senin gibi endişeliydim sordum düşük falan olurmu diye ultrasondan daha güvenli dedi daha az ışınla görünüyor ve ultrasondan daha net. Gözüküyor dedi bende tamam dedim baktı hiç bir sorun da olmadı şükür bebeği gördü kalp atışını gördü yani karından daha geç görünüyor ve yurt dışında 12. Haftaya kadar sadece vajinal bakılıyormuş çoğunlukla daha net olduğu için yine hislerinize güvenin ve hislerinize göre hareket edin
Beta hcg 2000 üzerinde olması lazım kese için 3000 üzeri bebek oluşumunu izleyebilirsiniz 10.000 üzeri kalp atışı duyuluyor betanızı hesaplayarak bakabilirsinizBende 5+1 im ama vajinaldan korkuyorum ultrasonda ne zaman görebilir kese kalp atışını vs
MaşallahGittim canım çok şükür gerek kalmadı 5+3üm karından gözüktü ama çok şükür bebekte kesede
Bende seninle beraber bekliyorum bakalım kaç çıkıcak sonuç
Yanlış mesaja, doğru mesaj vermişim:) inş kucaklarımız boş kalmaz.Yanlış mesaja cevap verdiniz sanırım
Ya inş benimde öyle olur, sizde negatifi görünce moraliniz bozulmadı mı?Ben iki gün önce yaptım negatiftiadet günümden bir gün sonra çıktı
Belkide kuzum haftayada kalbi dinlicez allah nasip ederse inşallahMaşallahKarın bölgeniz yağlı değil demek ki hemen gözükmüş Karın yağlı olunca daha geç gözüküyor