Hamilelik belirtisimi

Merhaba canım inşallah sanada uğurlu gelir bu topik pkolu olduğun için kendini kasma ben pkolo olduğum halde tam 28 günde bir adet görürüm düzensizlik olmaz ama çocukda olmuyor maalesef Bu ay kimyasal geçirdim seninki dış gebelik felanmı oldu acaba

Sana güvenerek bir notta ben düşeyim❤
Hangi şansın nerden geleceği belli olmaz, hamile kalmak için bile totem yapıyoruz
Bat tarihim 25 Aralık, saat 15.00(tam saatinde geliyorda hiç gecikmez sağolsun hemen gelir)
Aayy canım hadi inşallah sendende hayırlı haberler duyarız bende işe yaradı valla darısı başına bi kerese gelmeyiversin kırmızılarr

Bende öyle anlıyordum canım yumurtladığım gün kasığıma hafif ağrı girdiği an yumurtladım diyim o günü ve sonrakini değerlendiriyordum hep. Hadi hayırlısı olsun

Rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah. Yarin adet gunumdu bugun test yaptim negatif cikti. Var mi yok mi diye dusunmucem artik adeti beklerim

Öyle karamsar olma ya gerçi bende farksız değildim daha erken olabilir adeti görene kadar her zaman umut var
Kızlar benimde adetim 7 gün gecikti test yaptım ama negatif çıkıyor bügün kan vermeye gittim. dua edin benim için inşALLAH hamileyimdir . Araştırırken bu konuya geldim ve çoğu arkadaşların hamileliğini öğrendim ve okurken onların mutluluğunu ve heyecanını içimde yaşadım bana dua edin benimde bir evladım olsun. Testte negatif çıkıp hamileliğini kanda öğrenen var mı ? Arada adet olacakmışım gibi hissediyorum kasıklarım sızlıyo ama bakıyorum kan yok

Evet kuzum onuda duydum ama doktor diyorki kesinlikle öyle bi durum yok düşürmüyor bebek falan diyor bende korkuyorum daha önce gebeyken alttan muayene olan oldu mu?
En sağlıklı olanı vajinal diye biliyorum öyle duydum ama ben 2.gebeliğimde vajinal muayene oldum o bebegımı 2.5 aylık kaybettim insanlar öyle seyleri birbirine bağlıyor. 5.haftamda bakıldı düşecek olsa o zaman düşerdi 10. Haftayı beklemezdi ki düşmedi de kalbi durdu anne karnında.

İnşallah canım çok sabırlı olmak gerekiyor hele biz pko olanlar için ben femera ve ovitrel tedavisiyle kalmıştım 6 haftalıkken öğrendim 10 gün süren lekelenmelerden şüphelenip gitmiştim doktora ve progesteron fayda etmedi zaten kalp atışı da yoktu 1 gün sonra düştü kendiliğinden çok kısa sürdü umudum

Çok zor zamanlar canım ama her halimizede şükür etmemiz gerekiyor Beta hcgn artışı düzensiz mi oldu

Rabbim en kısa sürede aynı mutluluğu sana yaşatacak emin ol bundan

Çok zor zamanlar canım ama her halimizede şükür etmemiz gerekiyor Beta hcgn artışı düzensiz mi oldu
Evet canım şükürler olsun yine de ama insan evde bir ses olsun istiyo hele de bu korona döneminde benim hcg normaldi hamileliğimi zaten 6 haftalıkken öğrendim ertesi gün düşük oldu 1 gün sürdü endişeli mutluluğum

Benimde bat 28 aralık topikteki çift çizgileri gördükçe heveslendim 4 gün var daha. İdrar testlerimi şimdiden harcamayayım dimi

Benimde bat 28 aralık topikteki çift çizgileri gördükçe heveslendim 4 gün var daha. İdrar testlerimi şimdiden harcamayayım dimi
Harcama ben harcadim. Adet olmadim daha ama adetime 1gun kala test yaptim negatifti. Simdi adet bekliyorum. Umudum yok

hayırlısını dile kuzum belkide sağlıksız bir gebeliğin olacaktı her halimize şükür etmemiz lazım üzmeyelim kendimizi inşallah rabbim kucağımızı boş bırakmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…