Merhaba canım inşallah sanada uğurlu gelir bu topikMerhabalar hamile kalan arkadaşlar sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeklerinizi2 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum geçen yıl 1 düşük yaptım sonrasında ilaç tedavileri ve bir sonuç alamadım bu saatte de böyle uğurlu bir topiğe rastladım inşallah bana da uğurlu gelir allah hepimize o güzel duyguları tattırsın inşallah bu arada bir pko lu olarak bat belli değil umarım bende burda pozitifi görürüm sizle de paylaşırım
Aayy canım hadi inşallah sendende hayırlı haberler duyarız bende işe yaradı valla darısı başına bi kerese gelmeyiversin kırmızılarrSana güvenerek bir notta ben düşeyim❤
Hangi şansın nerden geleceği belli olmaz, hamile kalmak için bile totem yapıyoruz
Bat tarihim 25 Aralık, saat 15.00(tam saatinde geliyordahiç gecikmez sağolsun hemen gelir )
Bende öyle anlıyordum canım yumurtladığım gün kasığıma hafif ağrı girdiği an yumurtladım diyim o günü ve sonrakini değerlendiriyordum hep. Hadi hayırlısı olsunİnşallah canımBu ayı gerçekten iyi değerlendirmeye çalışıyorum bal çörek otu tarçın yedim bitirdim bakalım hissediyorum zaten yumurtalıklarımın büyüdüğünü kasılmalar var bakalım inşallah olur
Bugün b12 için kan verdim, dedim betayada baksınlar. Biraz sonra negatifi öğrenirimAayy canım hadi inşallah sendende hayırlı haberler duyarız bende işe yaradı valla darısı başına bi kerese gelmeyiversin kırmızılarr
Öyle karamsar olma ya gerçi bende farksız değildimBugün b12 için kan verdim, dedim betayada baksınlar. Biraz sonra negatifi öğrenirim
Rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah. Yarin adet gunumdu bugun test yaptim negatif cikti. Var mi yok mi diye dusunmucem artik adeti beklerimAllahtan hayırlısını dile canım ben üç gün boyunca psikolojikmen aman değerim düşüyor diye yattım tuvalete bile yavaş yavaş gittim her dakika internetten Meryem suresi yasin suresi dinledim dua ettim Allahım sağlıklıysa bana bağışla değerlerimi yükselt diye ama olmadı 44 olan değerim birden 20 ye düştü .Çok şükür dış gebelik felan olmadı2 gün öncede kan verdim sıfırlanmış değerim
Kızlar benimde adetim 7 gün gecikti test yaptım ama negatif çıkıyor bügün kan vermeye gittim. dua edin benim için inşALLAH hamileyimdir . Araştırırken bu konuya geldim ve çoğu arkadaşların hamileliğini öğrendim ve okurken onların mutluluğunu ve heyecanını içimde yaşadım bana dua edin benimde bir evladım olsun. Testte negatif çıkıp hamileliğini kanda öğrenen var mı ? Arada adet olacakmışım gibi hissediyorum kasıklarım sızlıyo ama bakıyorum kan yokÖyle karamsar olma ya gerçi bende farksız değildimdaha erken olabilir adeti görene kadar her zaman umut var
En sağlıklı olanı vajinal diye biliyorum öyle duydum ama ben 2.gebeliğimde vajinal muayene oldum o bebegımı 2.5 aylık kaybettim insanlar öyle seyleri birbirine bağlıyor. 5.haftamda bakıldı düşecek olsa o zaman düşerdi 10. Haftayı beklemezdi ki düşmedi de kalbi durdu anne karnında.Evet kuzum onuda duydum ama doktor diyorki kesinlikle öyle bi durum yok düşürmüyor bebek falan diyor bende korkuyorum daha önce gebeyken alttan muayene olan oldu mu?
İnşallah canım çok sabırlı olmak gerekiyor hele biz pko olanlar içinMerhaba canım inşallah sanada uğurlu gelir bu topikpkolu olduğun için kendini kasma ben pkolo olduğum halde tam 28 günde bir adet görürüm düzensizlik olmaz ama çocukda olmuyor maalesef Bu ay kimyasal geçirdim seninki dış gebelik felanmı oldu acaba
Çok zor zamanlar canım ama her halimizede şükür etmemiz gerekiyorİnşallah canım çok sabırlı olmak gerekiyor hele biz pko olanlar içinben femera ve ovitrel tedavisiyle kalmıştım 6 haftalıkken öğrendim 10 gün süren lekelenmelerden şüphelenip gitmiştim doktora ve progesteron fayda etmedi zaten kalp atışı da yoktu 1 gün sonra düştü kendiliğinden çok kısa sürdü umudum
İnşallah canım bakalım tekrar bu topiğe hamileyim yazısını yazmayı nasip etsin rabbimBende öyle anlıyordum canım yumurtladığım gün kasığıma hafif ağrı girdiği an yumurtladım diyim o günü ve sonrakini değerlendiriyordum hep. Hadi hayırlısı olsun
Rabbim en kısa sürede aynı mutluluğu sana yaşatacak emin ol bundanGünaydın hepinizebu topiği açtığımdaki ilk heyecanımı ilk mutluluğumu çok iyi hatırlıyorum maşallah topiğim hepinize uğurlu gelmiş inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız hepiniz benim mutluluğum tek iki gün sürdü çok zoruma gidiyor okadar heyecanlan sevin sürprizler yap hepsi boşaymış bu kimyasal gebelik insanı gerçekten mahvediyormuş kaç zamandan sonra oldu diye seviniyorsun ama sevincin kursağında kalıyor Rabbim hepinize sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Amiiin allah tüm olmayanlara nasip etsin inşallah bu sevinciİnşallah canım bakalım tekrar bu topiğe hamileyim yazısını yazmayı nasip etsin rabbim
Evet canım şükürler olsun yine de ama insan evde bir ses olsun istiyo hele de bu korona dönemindeÇok zor zamanlar canım ama her halimizede şükür etmemiz gerekiyorBeta hcgn artışı düzensiz mi oldu
Harcama ben harcadim. Adet olmadim daha ama adetime 1gun kala test yaptim negatifti. Simdi adet bekliyorum. Umudum yokBenimde bat 28 aralık topikteki çift çizgileri gördükçe heveslendim4 gün var daha. İdrar testlerimi şimdiden harcamayayım dimi
İnşallah pozitife dönerHarcama ben harcadim. Adet olmadim daha ama adetime 1gun kala test yaptim negatifti. Simdi adet bekliyorum. Umudum yok
Umudum yok benim cnm. İnsallah senin vardir. Benin belirtilerim adet belirtime dondu. O yuzdrn beklemem bu ayİnşallah pozitife dönerBence de biraz daha bekleyeyim
Evet canım şükürler olsun yine de ama insan evde bir ses olsun istiyo hele de bu korona dönemindebenim hcg normaldi hamileliğimi zaten 6 haftalıkken öğrendim ertesi gün düşük oldu 1 gün sürdü endişeli mutluluğum
İnşallah canımRabbim en kısa sürede aynı mutluluğu sana yaşatacak emin ol bundan