• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisimi

Demetayse12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2020
11
6
1
26
Arkadaşlar merhaba bir senedir evliyiz bu ay eşimle adetim bittikten hemen sonra yıkanıp ilişkiye girdim ve bir hafta boyunca ıkı gune bir ilişkiye girdik belim karnım kasıklarım cok agrıyor halsizimde gögsümün yanındakı damarda belirginlesmıs mavı damar akıntım hıc yok ama bebek cok istiyoruz lütfen banada bilgisi olanlar yardım etsin idrar test yaptmnegatif cıktı hemen bellı olmaz değil mi lütfen bilgilendirin benide😣🤲🏻

Arkadaşlar merhaba bir senedir evliyiz bu ay eşimle adetim bittikten hemen sonra yıkanıp ilişkiye girdim ve bir hafta boyunca ıkı gune bir ilişkiye girdik belim karnım kasıklarım cok agrıyor halsizimde gögsümün yanındakı damarda belirginlesmıs mavı damar akıntım hıc yok ama bebek cok istiyoruz lütfen banada bilgisi olanlar yardım etsin idrar test yaptmnegatif cıktı hemen bellı olmaz değil mi lütfen bilgilendirin benide😣🤲🏻
Adet günün gectiyse ancak belli olur canım

2 hafta çok erken bende adete 5 gün kala silik çizgi çıkmıştı

Daha erken test için 1 hafta daha bekle. Kan testi yap veya erken gebelk testi

Adetime daha 2 hafta falan var ya yumurtlama tarıhı ıcın uygulama ındırdım bırı nısanın 8nde yumurtlama tarıhı dıyor dıgerıde 9nda kafam karıstı ya
Bence kendini strese sokma çok erken 2 hafta dan bu dişüncelere kapılma canım. Akışına bırak. Stres yapınca olacağı varsada olmuyo inan test ettim yıllarca. Rabbim nasip ederse zaten olucaktır. Dua ve teslimiyet önemli

Yaaa hayırlısı ınsaallah cok agrılarım vardı dr gttm bugun sabah kan testıne gel dedı bakalm ama cok agrılarım var belım karnım cok agrıyor adet agrısı gıbı

Ya yumurtlama tarıhını hesapladım 9 nısan cıktı uygulamadan baktımda guvenemedım test alıp bakcm eczaneden

Bence kendini strese sokma çok erken 2 hafta dan bu dişüncelere kapılma canım. Akışına bırak. Stres yapınca olacağı varsada olmuyo inan test ettim yıllarca. Rabbim nasip ederse zaten olucaktır. Dua ve teslimiyet önemli
Inankı aklımda hıc yoktu dusunmuyrm bır yerden geliyor işte ınaaallah rabbım hepımıze nasıp eder bu duyguları rabbım hıc bırımızın kucagını bos bırakmasın ınsaallah🤲🏻

Daha erken test için 1 hafta daha bekle. Kan testi yap veya erken gebelk testi
Erken gebelık testı nasıl yapılıyor yarn sabah dr gıdıp kan verıcem sagkık ocagına gıttım karnm belım sırtım agryor dedım sabah gel kan tahlılı yapalım dedı usutmusumdur dıye dusundum bende hayırlısı ınsaallah tahlıl negatıf cıkarsa yumurtlamam bı kac gun var ozamana ınsaallah olır

Erken gebelık testı nasıl yapılıyor yarn sabah dr gıdıp kan verıcem sagkık ocagına gıttım karnm belım sırtım agryor dedım sabah gel kan tahlılı yapalım dedı usutmusumdur dıye dusundum bende hayırlısı ınsaallah tahlıl negatıf cıkarsa yumurtlamam bı kac gun var ozamana ınsaallah olır
Normal idrar testi sadece adetten öncede gösteriyor varsa gebelik

Maşallah canım ne zamandır istiyordun
Sagol canm ıkı aydır ıstıyrz ıste vırus falan cıktı hastaney gıdemedık falan doktorunla telefnda gorustuk hep bılgı aldım ben cok strese gırdıgım ıcın olmuyırdu cok dusunıyrdum ama cok arastrma yapıyrdum sonra butun bebek dusuncekerımı aklımdan sıldım oyalanacak bısryler buluyrdum sureklı esıml sahıle gıdıp evde temzlık yapaıp stres hıc ıyı gelmıyor sınra doktorum vıtamın ıcın folık asıt yazdı onu kullnıyrm 3 haftadır bebek sakat dogmasın falan dıyede doktora gıtmıstık ıkı hafta oncr muane oldık hersey normal tmz cıktı cok sukur adetımı bekledım ılk defa dort gun gecıktı adet olacakmısım gıbı agrlar vardı kasıklarımda belımde olmadım dortgun dun orucluydum ıdrar testı yaptım evde tek cızgıye geldı yavas yavas ben drdım yıne yok ondan sonra baktım kı hemen ıkıncı cızgıde cıktı kıpkırmızı ben şokkk ınanmadım cıglık attım gercrkten hem guzel duygu hemde heyecen uzuntu hepsı bır arada doktruma mesaj attım o tahmın rtmıstı hamıle oldgumu cnku rahım ıcı duvarımd kalınlasmıst su mubarek gund aldgmz en guzel haberdı rabbım olmayan ıdteyen herkese nasıp etsın ınsaallah🤲🏻
Maşallahhh hayırlı olsun

Back