• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisimi yardimmmm

Yesilperiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2014
1.186
704
163
Kızlar merhaba günlerdir sizleri takip ediyorum ve araniza yeni katıldım.. size sorularım olacak kafam çok karıstı..
Gecen ay agustos 1 adet oldum ama benim adetim genelde ileri atar ben 5 aylik evliyim ve bu ay karar verdik 16sında ilk korunmasız iliskim oldu...5 gün sonrasi 2 gün kasik agrisi yasadim daha önce hic olmamisti... karnim cok sis gaz sancimlarimda oluyo ona yordum aslinda... dun bir kasık agrim basladi cok kotu halsizim 2 3 gundur uykudan alamiyorum kendimi bugunde bel, karin, gögüs ucu agrisi,gogus agrisi cok fenayim hareket ederken kasiklarina bicak saplaniyo bugun adet olmadim... ve adet olurum diye dusundum umutlanmamak icin ama entresan olan adet olunca agrilarim olurken simdi öncesinde neden kasimlarim agriyo? dunde bugunde test yaptim negatif adetten 4 gün once testi yaptim yine negatif korkmaya basladim yardim lutfennnnn ????

Canim tamamen psikolojik.dur daha ne lavabosu bismallah.

gercektenmi :s ya ben aslinda kararsizdim hazirmiyim diye ama karar verince insan gercekten sabirsizlaniyormus... tum belirtiler uyuyo ama adet diye gecistiriyorum yarin icin randevu aldim anlaticam suphemide soylemek istiyorum yarin negatifi gorunce anlarim artik ne diyelim

gercektenmi :s ya ben aslinda kararsizdim hazirmiyim diye ama karar verince insan gercekten sabirsizlaniyormus... tum belirtiler uyuyo ama adet diye gecistiriyorum yarin icin randevu aldim anlaticam suphemide soylemek istiyorum yarin negatifi gorunce anlarim artik ne diyelim
Canim nette cok gezme kafani rahay tut herseyin hayirlisi

[QUOTE="Yesilperiii, post: 36724046, member: 62rabbimhaklisin galiba.[/QUOTE]
:) korkma acele etme sen istedigin zaman degil rabbim istedigi zaman olur.. Bunu unutma

cok sagol canim ama yarini merak etmiyo degilim :D
:) canim benim yaa rabbim hakkinizda hayirlisini versin bana da bebis versin melegimin yerini dolduramaz ama ...neyae[/QUOTE]
insallaaah rabbim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin canim

Kızlar merhaba günlerdir sizleri takip ediyorum ve araniza yeni katıldım.. size sorularım olacak kafam çok karıstı..
Gecen ay agustos 1 adet oldum ama benim adetim genelde ileri atar ben 5 aylik evliyim ve bu ay karar verdik 16sında ilk korunmasız iliskim oldu...5 gün sonrasi 2 gün kasik agrisi yasadim daha önce hic olmamisti... karnim cok sis gaz sancimlarimda oluyo ona yordum aslinda... dun bir kasık agrim basladi cok kotu halsizim 2 3 gundur uykudan alamiyorum kendimi bugunde bel, karin, gögüs ucu agrisi,gogus agrisi cok fenayim hareket ederken kasiklarina bicak saplaniyo bugun adet olmadim... ve adet olurum diye dusundum umutlanmamak icin ama entresan olan adet olunca agrilarim olurken simdi öncesinde neden kasimlarim agriyo? dunde bugunde test yaptim negatif adetten 4 gün once testi yaptim yine negatif korkmaya basladim yardim lutfennnnn ????
Testi cok erken yapmissin canim adetin geçtikten 4 gun sonra yapmalisin yada adet donemine bi kac gun varsa kan testi yaptir 10 mlu uzeri pozitif

Testi cok erken yapmissin canim adetin geçtikten 4 gun sonra yapmalisin yada adet donemine bi kac gun varsa kan testi yaptir 10 mlu uzeri pozitif
adetim 1 agustostu yani dun ama ben 2 gündur kasik agrisi bel agrisi zor dayandim simdide ara ara batiyor anlamadim...bu ay ki agri cok farkli geldi oyuzden kafam karisti aslinda suan adetim 1 gun gecmis oldu dayanamiorm agrilara saat 3 gibi gidicem kadindoguma kanda cikarmi var ise ?

Sagol canim yaa o yuzden heycanini anliyabiliyorum. Bakalim 6 ay oldu insallah hayirli saglikli omurlu tum isteyenlere rabbim bana da nasib etsin. Cennet kusum benim
teyzem 1 cocugunu buyuttu sonra ikinciyi yapti 6 aylik dogdu 2 hafta yasama mücadelesi verdi ne dualar ettik son bir kez gördü ve o aglamasini asla unutamam ve öldü melek:( ama bak simdi yine hamile aylar sürdü umut her zaman var canim dua et hep insallah birdaha yasama...

Back