10/13 gün varsa yumurtlamadan en fazla 4 gün geçmiş demektir. Bu kadar erken belirti olmaz.Kızlar merhaba
Bebek düşündüğümüz için
Gün aşırı ilişkiye girdim düzenli olarak gecen ay
Yumurtlama dönemimde dahil
Yumurtlama dönemimden 2 gün sonra sağ kasıgıma çok şiddetli ağrı girdi gün boyu sürdü
Ve şu 3-4 gündürde gögüslerimde bir ağrı hassasiyet olustu dokununca çok ağrıyo ve acıyo gögüs uçlarında ara ara karıncalanma gibi kaşıntı oluyo bide çok sık idrara çıkmaya başladım sürekli bir gözlerimin üstünde bi agırlık ve baş agrısı var
Ama adetime daha 11 gün var
Yani bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi aranızda
yaşayan varmı bu durumu yani adetten 10-13 gün önce gögüs ağrısı vs olurmu normalmi ben mi telaşlanıyorum ?
Canım bence kendini dinleme bunlar hep psikolojik bence herşey hamilelik belirtisiKızlar merhaba
Bebek düşündüğümüz için
Yumurtlama dönemimden 2 gün sonra sağ kasıgıma çok şiddetli ağrı girdi gün boyu sürdü
Ve şu 3-4 gündürde gögüslerimde bir ağrı hassasiyet olustu dokununca çok ağrıyo ve acıyo gögüs uçlarında ara ara karıncalanma gibi kaşıntı oluyo bide çok sık idrara çıkmaya başladım sürekli bir gözlerimin üstünde bi agırlık ve baş agrısı var
yaşayan varmı bu durumu yani adetten 10-13 gün önce gögüs ağrısı vs olurmu normalmi ben mi telaşlanıyorum ?
Yeni yumurtluyor olabilirsiniz yani hunlar hamilelik değil yumurtlama belirtisi olabilir değerlendirin bu günleri bu kadar erken gebelik oluşmaz ve dolayısıyla belirti olmazKızlar merhaba
Bebek düşündüğümüz için
Sık idrara çıkma, ağırlık, baş ağrısı. Vs. Bunları yaşamak için daha çok erken ben adet günüm geçmeden hiç birini yaşamamıştım göğüs hassasiyeti ise yumurtlamayla birlikte başlar taa ki adet gününe kadar ama eğer hamileyseniz devam eder. Bence siz çok kafanıza taktiginiz için psikolojik ola bilir. Kendinizi biraz rahat bırakın her şeyin bir zamanı var sürekli kendinizi sıkarsanız zaten hamile kalmanız çook daha zorlaşır...Kızlar merhaba
Bebek düşündüğümüz için
Canım umutlandirmak istemem ama ben hamile olduğumu yeni öğrendim ve bu ay diger aylardan farklı olarak hep göğüslerim ağrıyor diye dolaşıyordum. Regle 10 günden fazla bi zaman kala başladı ağrılarım normalde 5-6 gün kala başlardı. Onun dışında regle 2 gün kalaya kadar hiç belirtim olmadı 2 gün kala yerleşme kanaması yaşadım. Umarım herşey gönlünce olurZaten adetim de gecikme olmadan test yapmam her şekilde beklemem gerekiyor fakat bu gögüs agrısını ilk defa yaşıyorum genelde adet günüme 3 gün kala başlardı
Canım umutlandirmak istemem ama ben hamile olduğumu yeni öğrendim ve bu ay diger aylardan farklı olarak hep göğüslerim ağrıyor diye dolaşıyordum. Regle 10 günden fazla bi zaman kala başladı ağrılarım normalde 5-6 gün kala başlardı. Onun dışında regle 2 gün kalaya kadar hiç belirtim olmadı 2 gün kala yerleşme kanaması yaşadım. Umarım herşey gönlünce
Peki hamilelik oluştu muCanım umutlandirmak istemem ama ben hamile olduğumu yeni öğrendim ve bu ay diger aylardan farklı olarak hep göğüslerim ağrıyor diye dolaşıyordum. Regle 10 günden fazla bi zaman kala başladı ağrılarım normalde 5-6 gün kala başlardı. Onun dışında regle 2 gün kalaya kadar hiç belirtim olmadı 2 gün kala yerleşme kanaması yaşadım. Umarım herşey gönlünce olur
Evet yarın kısmetse keseyi görmeye gideceğimPeki hamilelik oluştu mu
Yerleşme kanamanız nasıldıEvet yarın kısmetse keseyi görmeye gideceğim
Çok koyu renkteydi baya koyu kahve ve çok az geldi. 2 gün falan sürdü ama toplasam 1 günlük ped doldurmazdi toplamdaYerleşme kanamanız nasıldı
Daha siteye yeni giriyorm okadar boşverdim artık.Sık idrara çıkma, ağırlık, baş ağrısı. Vs. Bunları yaşamak için daha çok erken ben adet günüm geçmeden hiç birini yaşamamıştım göğüs hassasiyeti ise yumurtlamayla birlikte başlar taa ki adet gününe kadar ama eğer hamileyseniz devam eder. Bence siz çok kafanıza taktiginiz için psikolojik ola bilir. Kendinizi biraz rahat bırakın her şeyin bir zamanı var sürekli kendinizi sıkarsanız zaten hamile kalmanız çook daha zorlaşır...
Bide konunun üstünden baya zaman geçmiş şu an ne durumdasınız merak ettim
İşte canım ocakta 16 da adetim bitti şubatta bende w2 gün 8-9 tarihlerinde aynı şekilde kanama yaşadım iki gün sürdü lekelenme gibi başladı çok koyuydu kahvemsi benimde sadece 1 ped doldu 2 günde okadar işte bu ayda marttayız normalde ayın 10 da adet olmam gerekiyır fakat 15 ayın bugun daha olmadım yani belirtimde yok sadece kasıklarımda özellikle sağ tarfta ince ince sızı gibi bir ağrı oluyor bazen sola geçiyor birde kendimi zorladığım temizlik falan yaptıgımda artıyo birden okadar mide bulantı baş dönmesi falan hiç yokÇok koyu renkteydi baya koyu kahve ve çok az geldi. 2 gün falan sürdü ama toplasam 1 günlük ped doldurmazdi toplamda
Neden test yapmiyorsun 15 gün baya fazla bi gecikmeİşte canım ocakta 16 da adetim bitti şubatta bende w2 gün 8-9 tarihlerinde aynı şekilde kanama yaşadım iki gün sürdü lekelenme gibi başladı çok koyuydu kahvemsi benimde sadece 1 ped doldu 2 günde okadar işte bu ayda marttayız normalde ayın 10 da adet olmam gerekiyır fakat 15 ayın bugun daha olmadım yani belirtimde yok sadece kasıklarımda özellikle sağ tarfta ince ince sızı gibi bir ağrı oluyor bazen sola geçiyor birde kendimi zorladığım temizlik falan yaptıgımda artıyo birden okadar mide bulantı baş dönmesi falan hiç yok
Hayır canım 7 gün oldu adetim gecikti daha test yapmıyorum çünkü negatif cıkarsa çok üzülüyorum birde genel her hamilikte yaşanan bir belirtilerim yok bi 10 gün beklemek istiyorum emin olmak için test yapmak istiyorum biyandan ama işte elim gitmiyorNeden test yapmiyorsun 15 gün baya fazla bi gecikme