Hamilelik belirtisimi acaba ?

isimsiz53

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2022
95
26
25
Kızlar merhaba
Bebek düşündüğümüz için
Gün aşırı ilişkiye girdim düzenli olarak gecen ay
Yumurtlama dönemimde dahil
Yumurtlama dönemimden 2 gün sonra sağ kasıgıma çok şiddetli ağrı girdi gün boyu sürdü
Ve şu 3-4 gündürde gögüslerimde bir ağrı hassasiyet olustu dokununca çok ağrıyo ve acıyo gögüs uçlarında ara ara karıncalanma gibi kaşıntı oluyo bide çok sık idrara çıkmaya başladım sürekli bir gözlerimin üstünde bi agırlık ve baş agrısı var
Ama adetime daha 11 gün var
Yani bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi aranızda
yaşayan varmı bu durumu yani adetten 10-13 gün önce gögüs ağrısı vs olurmu normalmi ben mi telaşlanıyorum ?

Kızlar merhaba
Bebek düşündüğümüz için
Yumurtlama dönemimden 2 gün sonra sağ kasıgıma çok şiddetli ağrı girdi gün boyu sürdü
Ve şu 3-4 gündürde gögüslerimde bir ağrı hassasiyet olustu dokununca çok ağrıyo ve acıyo gögüs uçlarında ara ara karıncalanma gibi kaşıntı oluyo bide çok sık idrara çıkmaya başladım sürekli bir gözlerimin üstünde bi agırlık ve baş agrısı var
yaşayan varmı bu durumu yani adetten 10-13 gün önce gögüs ağrısı vs olurmu normalmi ben mi telaşlanıyorum ?
10/13 gün varsa yumurtlamadan en fazla 4 gün geçmiş demektir. Bu kadar erken belirti olmaz.
Benim belirtiler 3 4 gün kala çıkmıştı ama gecikme yaşamayı beklemiştim emin olmak için sonrasında test yapmıştım.

Zaten adetim de gecikme olmadan test yapmam her şekilde beklemem gerekiyor fakat bu gögüs agrısını ilk defa yaşıyorum genelde adet günüme 3 gün kala başlardı

Kızlar merhaba
Bebek düşündüğümüz için
Canım bence kendini dinleme bunlar hep psikolojik bence herşey hamilelik belirtisi

Kızlar merhaba
Bebek düşündüğümüz için
Yeni yumurtluyor olabilirsiniz yani hunlar hamilelik değil yumurtlama belirtisi olabilir değerlendirin bu günleri bu kadar erken gebelik oluşmaz ve dolayısıyla belirti olmaz

Kızlar merhaba
Bebek düşündüğümüz için
Sık idrara çıkma, ağırlık, baş ağrısı. Vs. Bunları yaşamak için daha çok erken ben adet günüm geçmeden hiç birini yaşamamıştım göğüs hassasiyeti ise yumurtlamayla birlikte başlar taa ki adet gününe kadar ama eğer hamileyseniz devam eder. Bence siz çok kafanıza taktiginiz için psikolojik ola bilir. Kendinizi biraz rahat bırakın her şeyin bir zamanı var sürekli kendinizi sıkarsanız zaten hamile kalmanız çook daha zorlaşır...
Bide konunun üstünden baya zaman geçmiş şu an ne durumdasınız merak ettim

Zaten adetim de gecikme olmadan test yapmam her şekilde beklemem gerekiyor fakat bu gögüs agrısını ilk defa yaşıyorum genelde adet günüme 3 gün kala başlardı
Canım umutlandirmak istemem ama ben hamile olduğumu yeni öğrendim ve bu ay diger aylardan farklı olarak hep göğüslerim ağrıyor diye dolaşıyordum. Regle 10 günden fazla bi zaman kala başladı ağrılarım normalde 5-6 gün kala başlardı. Onun dışında regle 2 gün kalaya kadar hiç belirtim olmadı 2 gün kala yerleşme kanaması yaşadım. Umarım herşey gönlünce olur

Canım umutlandirmak istemem ama ben hamile olduğumu yeni öğrendim ve bu ay diger aylardan farklı olarak hep göğüslerim ağrıyor diye dolaşıyordum. Regle 10 günden fazla bi zaman kala başladı ağrılarım normalde 5-6 gün kala başlardı. Onun dışında regle 2 gün kalaya kadar hiç belirtim olmadı 2 gün kala yerleşme kanaması yaşadım. Umarım herşey gönlünce

Canım umutlandirmak istemem ama ben hamile olduğumu yeni öğrendim ve bu ay diger aylardan farklı olarak hep göğüslerim ağrıyor diye dolaşıyordum. Regle 10 günden fazla bi zaman kala başladı ağrılarım normalde 5-6 gün kala başlardı. Onun dışında regle 2 gün kalaya kadar hiç belirtim olmadı 2 gün kala yerleşme kanaması yaşadım. Umarım herşey gönlünce olur
Peki hamilelik oluştu mu

Sık idrara çıkma, ağırlık, baş ağrısı. Vs. Bunları yaşamak için daha çok erken ben adet günüm geçmeden hiç birini yaşamamıştım göğüs hassasiyeti ise yumurtlamayla birlikte başlar taa ki adet gününe kadar ama eğer hamileyseniz devam eder. Bence siz çok kafanıza taktiginiz için psikolojik ola bilir. Kendinizi biraz rahat bırakın her şeyin bir zamanı var sürekli kendinizi sıkarsanız zaten hamile kalmanız çook daha zorlaşır...
Bide konunun üstünden baya zaman geçmiş şu an ne durumdasınız merak ettim
Daha siteye yeni giriyorm okadar boşverdim artık.
Valla canım ocak 16 sında adetim bitti üstüne aralıklı 15 gün ilişki durumu oldu ondan sonraki şubat ayında 8-9 tarihlerinde sadece iki gün lekelenmeyle başlayıp bir adet tarzında sanki ama değil gibi de anlamdıramadım kanama yaşadım sonra dedimki bidahaki aya kadae bekliyeyim işte şimdi mart ayındayız normalde takip ediyorum uygulamadan bu ayın 10 da adet olmam gerekiyordu valla ayın 15 oldu daha olmadım beklemedeyim her ay test yaptıgım için sonuç alamadığım için çok moralim bozuluyor içim içimi yiyor test yapmak için yedekte almıştım ama yine hüsrana uğrarım korkusuyla yapamıyorum saldım açıkcası veee hiç bir belirtim yok zerre belirti yaşamıyorum yani ne bir mide bulantısı ne baş dönmesi vsvs koku hassasiyeti öyle aman aman yok arada çok nadir oluyor burnum hassaslaşmış onuda şuna bağlıyorum 1,5 aylık geçen sene düşük yapmıştım ondan tüm belirtileri yaşadım ondan sonra resmen koku duyum çok hassaslaştı sadece o yani okadar ona bağlıyorum başkada bi iki hafta önce falan çok ateşlendim 4 gün falan serum yedim kendime geldim okadar he birde sadece sağ kasığımda böyle şuanda ince ince sızı gibi bir ağrı oluyor bazen sol kasığıma geçiyor sanki kurt varmış gibi çoğunlukla sağ tarafım böyle temizlik falan yapıyorum zorladığım zaman birden fazlalaşıyor. Birde söylemesi ayıptır küçük abdestimi dolu dolu yapıyorum bu aralar gaz çok faln. Yani bunlarda belirtimi bilmiyorum sanmıyorum umudumu kesmişim ya kesin hasta olurum kafasındayım şuanda :KK43:(

Çok koyu renkteydi baya koyu kahve ve çok az geldi. 2 gün falan sürdü ama toplasam 1 günlük ped doldurmazdi toplamda
İşte canım ocakta 16 da adetim bitti şubatta bende w2 gün 8-9 tarihlerinde aynı şekilde kanama yaşadım iki gün sürdü lekelenme gibi başladı çok koyuydu kahvemsi benimde sadece 1 ped doldu 2 günde okadar işte bu ayda marttayız normalde ayın 10 da adet olmam gerekiyır fakat 15 ayın bugun daha olmadım yani belirtimde yok sadece kasıklarımda özellikle sağ tarfta ince ince sızı gibi bir ağrı oluyor bazen sola geçiyor birde kendimi zorladığım temizlik falan yaptıgımda artıyo birden okadar mide bulantı baş dönmesi falan hiç yok

İşte canım ocakta 16 da adetim bitti şubatta bende w2 gün 8-9 tarihlerinde aynı şekilde kanama yaşadım iki gün sürdü lekelenme gibi başladı çok koyuydu kahvemsi benimde sadece 1 ped doldu 2 günde okadar işte bu ayda marttayız normalde ayın 10 da adet olmam gerekiyır fakat 15 ayın bugun daha olmadım yani belirtimde yok sadece kasıklarımda özellikle sağ tarfta ince ince sızı gibi bir ağrı oluyor bazen sola geçiyor birde kendimi zorladığım temizlik falan yaptıgımda artıyo birden okadar mide bulantı baş dönmesi falan hiç yok
Neden test yapmiyorsun 15 gün baya fazla bi gecikme

Neden test yapmiyorsun 15 gün baya fazla bi gecikme
Hayır canım 7 gün oldu adetim gecikti daha test yapmıyorum çünkü negatif cıkarsa çok üzülüyorum birde genel her hamilikte yaşanan bir belirtilerim yok bi 10 gün beklemek istiyorum emin olmak için test yapmak istiyorum biyandan ama işte elim gitmiyor

X