hamilelik belirtisi

Çoğunlukla adet geçikmesinden sonra baslar.çok nadir önce olur.mide bulantısı bhcg hormonunun yukselmesi nedeniyle olusur buda aşağı yukarı 13-14 güne yanı bi sonraki adet dönemine denk gelir

O zaman bulantin gayet normal soruyu farklı sorman gerekirdi.boyle yazınca doğal olarak belirti soruyosun sandim.bulantinin ne kadar süreceği belli olmaz.bhcg hormonun vücudunda sabit duruma gelene kadar surecek.suan yukseliste buda ortalama 12 hafta sürebilir bazen dahada çok.

Haklısın nasıl sorucagmi bilemedim böyle sordum yardmlarn için teşekkür ederim

Kızlar benim addetime 8 gün var, kasıklarım ovulasyon günümden beri ağrıyo sabah bulantım var ve cok acıkıyorum. Sizce hamile miyim? Nolur yardım ediin

Canım çoğu zaman kendimizi dinliyoruz serbest bırak kendini o zaman bunların psikolojik olduğunu farkedeceksin boyle sadece kendine zarar verirsin adet gecikmesi olmadan belirti olmaz aşağı yukarı tüm belirtiler adet gecikmsiyle ortaya cikiyor

Aynen canım haklısın, sonucda üşütüncede kasık ağrısı oluyor iyice piskolojim bozuldu sağol cevap yazdığın icin

20 gün geçti doktora gittim hamileyim
canım ne olur yardımcı olurmusun hamileliğin hayırlı olsun. 20 gün içinde test falan yaptın mı neden 20 gün bekledin idrar yada kan testi ne zamn yaptırdın yada yaptırdınmıııı. benimde 14 gün geçti ama idrar da bugün yaptım cıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…