• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi

kartopu92

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2024
147
21
13
32
Merhaba 14 ocakta hasta olmam gerekirdi ama olmadı her zaman düzenli hatta gece gelir gununde ama bu sefer 2 gün gecikti adet ağrım normalde çok olur böyle hafif bir ağrı oluyor arada ama regl agrisi gibi de test yaptım akşam negatifti böyle olup hamile olan oldu mu negatif çıktığı için çokta hamile olduğumu düşünmedim aslinda

Yani daha bir gün gecikmişsiniz. Hamilelik düşünmek için çok erken. Müthiş düzenli oluyor diye her ay aynı şey olacak diye bir şey yok benim de hiç şaşmazdı bir önceki ay 20 gün geciktim

Evet maalesef 5 gün falan gecikti ondan sonra test yaptım 20 günde toplam üç kere idrar bir kere kan testi verdim😅 sonra geldi adetim zaten
Ay çok fena ya biz de 8 aydır deniyoruz türlü türlü şeyler asilama fln yaptık olmadj mfk kullanıyorum son aydayim ama gelen giden yok o değil düzenli gelen reglden de olacaz 😃😃

Bir kez mi yaptırdınız aşılama
Evet bu gonal f ile yaptirdim olmadı dr tüp bebek dedi tutmayınca ben de yaptırmadım doğal denemek istedim amh 2.76 benim pcos degilim.yas 32 dedim tüp bebek 35 yaşımda denerim.ya da devlete gidicem o da derse yaparım belki tüp bebek eşimin morfolijisi düşük yüzde 1 altında mfk belki işe yarar dedik 3 ay olcak işte mfk takviyeleri kullaniorjz

Ay çok fena ya biz de 8 aydır deniyoruz türlü türlü şeyler asilama fln yaptık olmadj mfk kullanıyorum son aydayim ama gelen giden yok o değil düzenli gelen reglden de olacaz 😃😃
Biz de 7 aydır deniyoruz ya eğer bu ay da regl olursam mfk takviyelerini düşünüyordum ben de. Siz hangilerini kullanıyorsunuz

Back