Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün yaptım tok karınla ama çıkmadıTest yapman gerek canım herkeste farklı ızlıyor belırtıler
Erken gebelik testi mi alsamDün yaptım tok karınla ama çıkmadı
aç tok farketmez önemli olan ilk idrarla yapmak. erken gebelik alıp ilk idrarla deneyin benceDün yaptım tok karınla ama çıkmadı
İlk idrarla yapmadım yarın tekrar deneyeceğimaç tok farketmez önemli olan ilk idrarla yapmak. erken gebelik alıp ilk idrarla deneyin bence
Bence ıkı gun brkleyın sabah ılk ıdrarla yapınDün yaptım tok karınla ama çıkmadı
Dua edin inşallah olur sabırzlanıyorumBence ıkı gun brkleyın sabah ılk ıdrarla yapın
Bende ovulasyon takıbı yapıyorum nısan ayında kaybettım bebegımı sende bana dua et bu ay olsun ınsDua edin inşallah olur sabırzlanıyorum
Çok geçmiş olsun canım benim inşallah bu ay minik bir bebeğin olurBende ovulasyon takıbı yapıyorum nısan ayında kaybettım bebegımı sende bana dua et bu ay olsun ıns
İnşallah canım deneyeceğimSabah ilk idrarla dene kuzum inşallah pozitif sonuç alırsın
Insallah ısteyen herkese rabbım nasıp etsınÇok geçmiş olsun canım benim inşallah bu ay minik bir bebeğin olur
Sonuc ne olduİlk idrarla yapmadım yarın tekrar deneyeceğim