Hamilelik belirtisi

kalben0410

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
23
5
1
32
Merhaba arkadaşlar reglm bir gün geçti olacakmışım gibi karnım ağrıyor ama hamilelik belirtilerinde de regl sancısı olur diye okumuştum regl sancısı yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı acaba ?

Kaç gün oldu ilişkiden sonra? ve başka belirtiniz var mı?

Kaç gün oldu ilişkiden sonra? ve başka belirtiniz var mı?
26 27 gün oldu bi önceki reglm bitikten bi kaç gün sonra ilişkimiz oldu tabi bu süre içinde yine oldu göğüslerim falan dokununca ağrıyor ama reglimdede oluyordu farkettiğim asıl şey çok fazla gaz sıkışması oldu üç dört gün sürdü kendimi dinliyorum aslında bi belirti var mı diye herşey var gibi ama yok aslında bilmiyorum 8 9 aydır deniyoruz olmuyor ne yapacağımı bilmiyorum

Bende de çok belirti olmuştu kalçam belim sırtım ağrıdı gazım oldu vs ama hamile değilmişim sanırım folik asit ağır geldi onu bıraktım etkiler azaldı o yüzden başka bir nedenden olabilir ama 26 27 gün olmuş baya testler de kesin çıkar isterseniz test yapın

Zamanında o kadar çok test yaptım Kİ korkuyorum açıkçası bi kaç gün daha geçerse yapayım . Folik asitte olabilir dediğiniz gibi yeni bi vitamine başladım belli o dengemi şaşırttı . Cevabınız için çok teşekkür ederim. Herşey gönlünüzce olsun inşallah.

Rica ederim ne demek, sizin de gönlünüzce olsun ALLAH doğru zamanda hayırlısıyla getirsin bebişlerimizi şükür edip yola devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…