Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım. Adetin gecikti mi pekiMerhaba kasıklarda ağrı olması gebelik belirtisi olabilir mi
Merhaba kasıklarda ağrı olması gebelik belirtisi olabilir mi
Gecikme var ama test yaptigimda negatif ciktiAdet geciktiyse olabilir Adet günü daha gelmediyse belirtiler ikisinde de hemen hemen aynı gibi diye düşünüyorum
Evet gecikme varEvet canım. Adetin gecikti mi peki
Kan testi yaptırdın mıEvet gecikme var
Kan yaptirmadim ben vajinismustum 9 ay oldu tedavim bittiginde adetime 3 gun vardi yani 3 gub kala iliski yasadik ihtimal dusuk oldugu icin olabilcegni dusunmedim son 3 gundur kasık agrisi yasiyorumKan testi yaptırdın mı
Akıntı var kasık agrimda var ama bulantim felan yok tecrubesiz oluncada bilemiyorumCanım herşey hamilelik belirtiside olabilir hiçbişey de olmayabilir. Beklemek çok zor ama gerçekten gününün geçmesini beklemek en iyisi. Ben hiç beklemediğim anda hamile kaldım. Bulantı akıntı ve kadıklarımda inanılmaz bir kasılma vardı. Anladım ama Yok ya hamile değilimdir dedim ve hamileymişim![]()
Öyle bir şeyki gelen akıntı çok farklı oluyor. Anlıyorsun zaten bir gariplik olduğunu. İnşallah hamilesindir hayırlısı ile.. Beklemekten başka çare olmuyor bazen..Akıntı var kasık agrimda var ama bulantim felan yok tecrubesiz oluncada bilemiyorum
Evet hayirlisi olsunÖyle bir şeyki gelen akıntı çok farklı oluyor. Anlıyorsun zaten bir gariplik olduğunu. İnşallah hamilesindir hayırlısı ile.. Beklemekten başka çare olmuyor bazen..
Canim 5 haftalik hamileyim bel ve kasik agrilarim var cok korkuyorum sendede oylemiydiEvet canım. Adetin gecikti mi peki
Evetbcanım normaldirCanim 5 haftalik hamileyim bel ve kasik agrilarim var cok korkuyorum sendede oylemiydi
Ay cok sagol canim bu gece biraz agri artinca korktum cok ama rahatladim simdi cok sagol canimEvetbcanım normaldir
Senin çizgi çıkmış hayırlı olsun arkadaşım benim 17.günüm ve adetim gecikti.Ama hala 2 çizgi çıkmıyor tek çizgi çıkıyor.Beklemedeyim yani.Herkese merhabalar,
Sizlere danışmaya geldim. Yumurtlama günümün 11. veya 12. günü bugün.
Sabah test yaptım ve çıkan sonucun fotoğrafını iletiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum ve ne kadar süre beklemem gerek ?Kan testi yaptırmalı mıyım hemen ?
Ben de 2 gün önce yapmıştım hiçbir şey göremedim. Bugün de umutsuz bir şekilde yaptım ve sizlerle paylaşmak istedim. Çok yeni olduğum için önerilerinizi almak istedim. Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inşaAllahSenin çizgi çıkmış hayırlı olsun arkadaşım benim 17.günüm ve adetim gecikti.Ama hala 2 çizgi çıkmıyor tek çizgi çıkıyor.Beklemedeyim yani.
Cikmasi lazim canimarkadaşlar benim adetim gecikti dün olmalıydım ama olmadım.Adetten 4 gün önce test yaptığımda negatif çıkmıştı şimdi test yapsam sonuç çıkar mı?