• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi

271214

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2020
5
0
6
25
Bu ay adet oldum 7 gün sürdü ama ilk 2 gün normaldi sonra ara ara geldi çok uykum geliyor akşamları ve göğüslerim sızlıyor artık ümidim kalmadı adetten once de iliskiye girmistik gebelik testi yapmayı biraktim baysdi4 yapmak da istemiyorum negatif göreceğimi düşünüyorum

Evet zaten istiyoruz korunmasız oluyor hatta yumurtlama gunu yanı adet olmadan önce ilişkiye girmistik bide adetten önce girmistik ama bilemiyorum şüphe oldu içimde

O kanama yumurtlama kanamasi da olabilir. Su an test alma. Umarim gebesindir. Su an test alma. Bekle olumlu seyler dusun.

Anne olmayi hakediyorum
Anne olmanin kolay ve keyifli oldugunu biliyorum
Rahmimin bir bebek icin hazir oldugunu biliyorum.
Yeterli ve saglikli yumurta hücrelerimin oldugunu biliyorum

Bu cümleleri yuksek sesle ve buyuk bir mutlulukla söyle. Gun icinde sık sık bunu yap. iliski sonrasinda oldu oldu oldu de. Sevinçle mutlulukla gercekten olmus gibi dusun. Faydasını mutlaka göreceksin.

O kanama yumurtlama kanamasi da olabilir. Su an test alma. Umarim gebesindir. Su an test alma. Bekle olumlu seyler dusun.

Anne olmayi hakediyorum
Anne olmanin kolay ve keyifli oldugunu biliyorum
Rahmimin bir bebek icin hazir oldugunu biliyorum.
Yeterli ve saglikli yumurta hücrelerimin oldugunu biliyorum

Bu cümleleri yuksek sesle ve buyuk bir mutlulukla söyle. Gun icinde sık sık bunu yap. iliski sonrasinda oldu oldu oldu de. Sevinçle mutlulukla gercekten olmus gibi dusun. Faydasını mutlaka göreceksin.
Hadi inşallah zaten olmasa da kafama takmıyorum artik üzülmüyorum🙏Rabbim e bıraktım

Back