- 25 Ocak 2019
- 19
- 3
- 16
- 27
- Konu Sahibi Hasbihal_nur
-
Gözün aydın Rabbim hayirli bi şekil kucağına almayı nasip etsin ınsallh isteyen herkese nasip olur o mutlulukCanım Merhaba ben yaklasik 5 aydir denedim olmadi Allaha sukur bu ay hamile kaldim ve benim ne kusmam ne bas donmesi bir tek adet agrisi bildigin ama 3 4 gun surdu ama kan yok bu ay ya kesin degilimdir diyodum ama her vucud ayni degil asla unutma ve Rabbim ne zaman nasip ederse onune hicbirsey engel olamaz insallah sende bebegine kavusursun canim❤
Ama zaten fazlası ile düzensiz denk gelmiyo da eşimle geliş zamanları ne yapmak lazim bilmiyorm artikilaçla kessen bile sadece cinsel ilişkiye girersin yumurtlama zamanın olmadığı için hamile kalamazsın. üstelik o ilaç basit bişey değil sağlığına çok zararlı allah korusun gelecek aylardaki hamilelik şansını da azaltırr adet düzensizliği yapar
Anladim demek zamanı varmış dahaşanssızlık olmş sizin için kötü bi durum tabi ama o ilaçlar çok zararlı . yine senin kararın
Mrb canım öncelikle tebrik ederim rabbim analı babalı hayırlı bir şekilde büyütmyi nasip etsin. Sen nasıl hamile kaldın acaba bi tavsiyen tedavin var mı bana önereceğin kolaylaştıran bi yöntem var mı gebe kalmak için. Ben de 5 aydır uğraşıyorum olmuyor.Canım Merhaba ben yaklasik 5 aydir denedim olmadi Allaha sukur bu ay hamile kaldim ve benim ne kusmam ne bas donmesi bir tek adet agrisi bildigin ama 3 4 gun surdu ama kan yok bu ay ya kesin degilimdir diyodum ama her vucud ayni degil asla unutma ve Rabbim ne zaman nasip ederse onune hicbirsey engel olamaz insallah sende bebegine kavusursun canim❤
Ben doktora gitmistim artik olmuyo 5 aydir diye doktor bana guldu cok normal diye yani 5 ay cok bi sure degil aslinda birde yumurtlama gunlerime cok dikkat ettim yumurtlama hesaplamak icin uygulamalar var son adet tarihimi yazinca o tahmini tarih veriyo brnde yumurtlama tarihinden 2 gun once bir girdim iliskiye sonra yumurtlama gunu girdim sonra adet olasiya 2 gunde 1 tekrarladim birde her iliskide altima yastik koydum ve 1 2 saat oyle kaldim direk dușa girmedim hic 5 aydir sadece bu ay dikkat ettim bu sekilde oteki aylarda korunmuyordum istiyordum ama dikkat etmiyordum dikkat et tarihlere umarim seninde olur ama en onemlisi Allahtan iste ve hayirlisini iste en cok buna inandimMrb canım öncelikle tebrik ederim rabbim analı babalı hayırlı bir şekilde büyütmyi nasip etsin. Sen nasıl hamile kaldın acaba bi tavsiyen tedavin var mı bana önereceğin kolaylaştıran bi yöntem var mı gebe kalmak için. Ben de 5 aydır uğraşıyorum olmuyor.
amin canım rabbim sanada banada nasp etsin ama kvulasyon testi al kullan daha iyi kaçırmıyorsun inan. Ama şu uygulama takvimleri hep yanlış.Ben doktora gitmistim artik olmuyo 5 aydir diye doktor bana guldu cok normal diye yani 5 ay cok bi sure degil aslinda birde yumurtlama gunlerime cok dikkat ettim yumurtlama hesaplamak icin uygulamalar var son adet tarihimi yazinca o tahmini tarih veriyo brnde yumurtlama tarihinden 2 gun once bir girdim iliskiye sonra yumurtlama gunu girdim sonra adet olasiya 2 gunde 1 tekrarladim birde her iliskide altima yastik koydum ve 1 2 saat oyle kaldim direk dușa girmedim hic 5 aydir sadece bu ay dikkat ettim bu sekilde oteki aylarda korunmuyordum istiyordum ama dikkat etmiyordum dikkat et tarihlere umarim seninde olur ama en onemlisi Allahtan iste ve hayirlisini iste en cok buna inandim
Iste ben su an hamileyim ama canim ovulasyon testini almadim yani denk gelmedi yoksa alirdim o zamanda hamile kalmasaydim alicaktim zaten ben uygulamadan takip ettimamin canım rabbim sanada banada nasp etsin ama kvulasyon testi al kullan daha iyi kaçırmıyorsun inan. Ama şu uygulama takvimleri hep yanlış.
İnşallah yerleşme kanamasıdır. Hamilelik belirtisi olabiliyo. Emin olman için en az 4-5 gün var şimdilik sakin ol sabretmeye çalışKimse görmüyor mi acaba
Adetlerin düzenliyse kanda çıkardı Canım stres yapma yumurtlama günlerini takip et hayırlısı zaman da gelsin inşallah6 aylik evliyim .Cocuk getirmeyi cok istiyoruz. Göğüslerin de şişkinlik , kabızlık, iştah artışı, mide de ağrı, bu günde bel ağrısı var. Adet günümü 1 gun kala gebelik testi yaptim negatifti. Günümü 1 gun gecti gidip kan tahlili yaptim yoktu. Acaba varsa bi gun de olsa belli olmaz miydi .( dayanamadım beklemeye ) günümü cok geçmesi mi gerekiyor?
varsa silik bile cikiyor ama adetlerin duzensizse gec dollenme olmus olabilir. tabi boyle durumlarda var bu saydiklariniz inanin adet donemindede yasadiginiz. belirtiler gene de bilemeyiz6 aylik evliyim .Cocuk getirmeyi cok istiyoruz. Göğüslerin de şişkinlik , kabızlık, iştah artışı, mide de ağrı, bu günde bel ağrısı var. Adet günümü 1 gun kala gebelik testi yaptim negatifti. Günümü 1 gun gecti gidip kan tahlili yaptim yoktu. Acaba varsa bi gun de olsa belli olmaz miydi .( dayanamadım beklemeye ) günümü cok geçmesi mi gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?