Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözün aydın Rabbim hayirli bi şekil kucağına almayı nasip etsin ınsallh isteyen herkese nasip olur o mutluluk

Hanımlar dün regli oldum eşim de dün geldi işinden .il dışında calisiyo 1 ayda 1 haftalığına geliyo . Benim de nerde ise reglim 10 gun suruyo. İlaç kullandığın zamn regli kesiliyor diye duydum oyle yapsam çocuk çalışması icin sakıncası olur mu acaba

ilaçla kessen bile sadece cinsel ilişkiye girersin yumurtlama zamanın olmadığı için hamile kalamazsın. üstelik o ilaç basit bişey değil sağlığına çok zararlı allah korusun gelecek aylardaki hamilelik şansını da azaltırr adet düzensizliği yapar

Ama
Ama zaten fazlası ile düzensiz denk gelmiyo da eşimle geliş zamanları ne yapmak lazim bilmiyorm artik

şanssızlık olmş sizin için kötü bi durum tabi ama o ilaçlar çok zararlı . yine senin kararın

Mrb canım öncelikle tebrik ederim rabbim analı babalı hayırlı bir şekilde büyütmyi nasip etsin. Sen nasıl hamile kaldın acaba bi tavsiyen tedavin var mı bana önereceğin kolaylaştıran bi yöntem var mı gebe kalmak için. Ben de 5 aydır uğraşıyorum olmuyor.

Ben doktora gitmistim artik olmuyo 5 aydir diye doktor bana guldu cok normal diye yani 5 ay cok bi sure degil aslinda birde yumurtlama gunlerime cok dikkat ettim yumurtlama hesaplamak icin uygulamalar var son adet tarihimi yazinca o tahmini tarih veriyo brnde yumurtlama tarihinden 2 gun once bir girdim iliskiye sonra yumurtlama gunu girdim sonra adet olasiya 2 gunde 1 tekrarladim birde her iliskide altima yastik koydum ve 1 2 saat oyle kaldim direk dușa girmedim hic 5 aydir sadece bu ay dikkat ettim bu sekilde oteki aylarda korunmuyordum istiyordum ama dikkat etmiyordum dikkat et tarihlere umarim seninde olur ama en onemlisi Allahtan iste ve hayirlisini iste en cok buna inandim

amin canım rabbim sanada banada nasp etsin ama kvulasyon testi al kullan daha iyi kaçırmıyorsun inan. Ama şu uygulama takvimleri hep yanlış.

Iste ben su an hamileyim ama canim ovulasyon testini almadim yani denk gelmedi yoksa alirdim o zamanda hamile kalmasaydim alicaktim zaten ben uygulamadan takip ettim

amin canım rabbim sanada banada nasp etsin ama kvulasyon testi al kullan daha iyi kaçırmıyorsun inan. Ama şu uygulama takvimleri hep yanlış.
Iste ben su an hamileyim ama canim ovulasyon testini almadim yani denk gelmedi yoksa alirdim o zamanda hamile kalmasaydim alicaktim zaten ben uygulamadan takip ettim

Hanımlar ilişkiden 1 hafta sonra kadar arada hafif olarak kasıklarım da ağrılar oluyo idi daha hasta olmm için günüme 1 hafta var ama bu sabah hafif lekeler gordum. Ben normalde günümü de geçer hasta olmm yani erken hic olmazdım anlam veremedim bu duruma

Adetlerin düzenliyse kanda çıkardı Canım stres yapma yumurtlama günlerini takip et hayırlısı zaman da gelsin inşallah

Merhaba kızlar. Düzensiz bir adetim vardır tam gününü kestiremem ama genelde 10-15 arası olur. Geçen ay 11in oldum bu ay daha olmadım. Ama ben ayın 8inden 11ine kadar adet geciktirici de kullandım çok önemli işlerim vardı adet dönemi yaşamak istemedim o günler içerisinde. Benim adetim çok ağrılı olur. Karnım şişer belim karnım çok ağrır ağlarım hatta ağrıdan bazen. Ayın 11inde ilişki yaşadık eşimle ama korunuyordu. Yalnız kondomdan sızmış olma ihtimali var gibi geldi bana. O gün akşam üzeri kasıklarıma ağrı girdi. Akşam hapı içmedim zaten. Çok şiddetli bir kasık ağrısı ve alt karın bölgemde patlayacak gibi şişlik var. Her tuvalete gittiğimde adet oldum kesin diye gidiyorum. Akıntım da çok oluyor o günden bu yana. Yorgunluk yok aslında geç yatıyorum birkaç gündür o yüzden biraz yataktan çıkmak istemiyorum ama hamile bile olsam nedeninin o olacağını düşünmüyorum. Gece dörtte yatıp sabah onda kalkıyorum yorgunluk normal geliyor. Göğüslerimde şişme falan yok. Dünden bu yana sadece ayaklarım hariç bütün vücudumu sıcak hissediyorum. Bu gün de adet olmazsam artık iyice şüphelenicem. Sizce hamile olabilir miyim? Adet dönemi kalınmaz diyorlar ama bilmiyorum yine de.

varsa silik bile cikiyor ama adetlerin duzensizse gec dollenme olmus olabilir. tabi boyle durumlarda var bu saydiklariniz inanin adet donemindede yasadiginiz. belirtiler gene de bilemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…