Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pelin092

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
10
3
1
29
Kızlar bugün adetimin gelmesi gerekti ama gelmedi sizce ne zaman test yapmaliyim hamile olabilir miyim

Belim Belim ve kasiklarim agriyo 3 gündür mide bulantısı var yani böyle kaynıyor midem

Erken yapınca çıkmayan oluyo mus o yüzden korktum bende bebek istiyorum cok

Bugün de bişey gelmedi akintim var baya eczanelerde kapalı hafta sonu meraktan catlicam ya nöbetçi eczanede uzak bana bide testi sabah ki idrar ile mi yapmam gerek

kizlar bat bugun
sari lekelenmem var sadece sabah adet belirtim vardi daha yok
sadece gogus hassasiyetim var azicik
testte yok evde yapmaya

Kızlar test yaptım negatif adetim de hala gelmedi bişey anlamadım valla
Canım stresten gecikiyor olabilir. Bat gününse muhtemelen çıkardı. O yüzden çok umutlanma. Tabi geç döllenme olabilir yaptığın testle de alakalı olabilir. Benim ucuz testlerde çıkmamıştı mesela erken gebelik testi ile çıkmıştı

Kızlar bugün hastaneye gittim ultrasona girdim bişey görünmuyo dedi doktor kan testi istedi yarın çıkacak sonuç ama hala adet olmadım midem de bulaniyo anlamadım

Ins hamilesindir canim Allah saglikli hayrli evlat versin.

Doktora gittim ultrasonda bişey yok dedi kan testi istedi sabah alcam sonucu adette geçti 3 gün anlamadım valla

kizlar benimde sorum olacak ben bir kurtaj bi düşük yaptim dr pihtilasma var ddi.en son iki ay önce adet oldum evde test yaptim bise cikmadi kasiklarim belim cok .ağrıyor akintim da var ama .testte birşeyi çıkmıyor nasil adet olabilirim yada ne yapayım: -(

Merhaba ben 1 haftadır soğan suyu içiyorum ve kasık ağrısı ve yumurta akı gibi akıntım oldu sizce hamile kalmış olabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba kızlar adetime iki gün var ama kasık agrılarım ve sarı lekelenme var birde mide yanması , bel agrısısı tesr yapmalımıyım sizce erkenmı yoksa

Böyle sabırlı hemcinslerime hayranım. Ya ben Bebek düşünüyorum ve adet günüm gelince test yapmıyorum :)) ya ben beş gün öncesinden erken test yapıyorum genelde. Yani öyle bat falan da beklemiyorum
Benim bat 10 aralık dün test yaptım ama erken tespit testlerden değil normal test negatif çıktı. Moralim bozuldu ama yine bir umut bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…