• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi yaşayan arkadaşlar neler yaşamışlardı?

seyyah0

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
28
1
6
34
Ankara
s.a arkadaşlar forumda yenıyım ama bı takım kafama takılanlar oldu o yuzden buraya yazmak ve bılgı almak ıstedım,hamılelık belırtısı yaşayan arkadaşlardan yardım ıstıyorum,bu ay eşimle bebek için yumurtlama zamanımı denk getırmeye çalışarak beraberlık oldu:emir_bebek::50::25:,gün aşırı ilişki oldu ayın 18 ınden 24 une kadar,bı hafta sonrada önce kahve rengı sonra kırmızıya yakın ama kırmızı değil damla damla kan gelır gıbı oldu adet olmama bı haftadan fazla var erkenmı oldum derken bu leke akıntı ıle beraber glıyor normalde adet olunca akıntı bıter sırf kan gelır ama bu akıntı ıle gelıyo ve bı gelıyor bı gelmıyor uç gundur hafıf hafıf böle geldı bunun yanında aşırı derecede sağ tarafımda kasık ağrım var ve hareket edınce iğce şiddetlenıyor ağrım çok olunca bu lekelenme gelıyor sanırım,adet olurken çok ağrılı olur benım ama hıç ağrım yok ama bu sağ tarafım resmen batıyo acıyo böyle değişik bı ağrı anlamadım,buna benzer şeyler yaşayanlar varmı ve bu sizce hamılelık için belırtı olabılır mı?:14:

s.a arkadaşlar forumda yenıyım ama bı takım kafama takılanlar oldu o yuzden buraya yazmak ve bılgı almak ıstedım,hamılelık belırtısı yaşayan arkadaşlardan yardım ıstıyorum,bu ay eşimle bebek için yumurtlama zamanımı denk getırmeye çalışarak beraberlık oldu:emir_bebek::50::25:,gün aşırı ilişki oldu ayın 18 ınden 24 une kadar,bı hafta sonrada önce kahve rengı sonra kırmızıya yakın ama kırmızı değil damla damla kan gelır gıbı oldu adet olmama bı haftadan fazla var erkenmı oldum derken bu leke akıntı ıle beraber glıyor normalde adet olunca akıntı bıter sırf kan gelır ama bu akıntı ıle gelıyo ve bı gelıyor bı gelmıyor uç gundur hafıf hafıf böle geldı bunun yanında aşırı derecede sağ tarafımda kasık ağrım var ve hareket edınce iğce şiddetlenıyor ağrım çok olunca bu lekelenme gelıyor sanırım,adet olurken çok ağrılı olur benım ama hıç ağrım yok ama bu sağ tarafım resmen batıyo acıyo böyle değişik bı ağrı anlamadım,buna benzer şeyler yaşayanlar varmı ve bu sizce hamılelık için belırtı olabılır mı?:14:
YERLESME kanamasi ola bilir canini SIKMA .... bir azda bekle adet olmassan bir test yap hayirlisi olsun INSALLAH

canım eğer adetlerin düzenli ise zaten bi farklılık olduğunu anlarsın benimde yerleşme lekelenmem olmuştu 3 gün kahverengi leke gördüm sonra kesildi ardından test yaptım pozitifti ama sanırım adetine daha bi hafta var biraz daha sabret adetine bi kaç gün kala test yap umarım çift çizgiyi görürsün hayırlısı olsun

canım eğer adetlerin düzenli ise zaten bi farklılık olduğunu anlarsın benimde yerleşme lekelenmem olmuştu 3 gün kahverengi leke gördüm sonra kesildi ardından test yaptım pozitifti ama sanırım adetine daha bi hafta var biraz daha sabret adetine bi kaç gün kala test yap umarım çift çizgiyi görürsün hayırlısı olsun

adetlerım duzenlıydı sonra ne olduysa düzensız oldu ıkı ay olmadım fln doktora gıttım kaç kez hepsi aynı şeyı söyledı ultrasonda rahım genış dıyolar hamıle olmalısın dıyolar kana bakıyolar hamılelık yok,belırsız bı rahım genışlemesı var bende doktorlarda anlamadı,bı sorun varmı dıyorum yok dıyolar o kadar,işte bu ayda öle yumurtlama dıye hesapladığım gune getırdık ama yumurtlamam olmayadabılır o zamanda yınede umut işte bıde bu kanama fln olunca belkı dedım ımplantasyon kanamasıdır,belım başım göğüslerım kasığım ağrıyo umutlandım ama bı yandan da ya yoksa dıyorum o zaman daha buyuk bı kırıklık olcak nasip artık Allah nasip eder ınşallah :(

miratech dıye erken gebelık testı kullandım bugun ama ıkıncı çızgı çıkmadı,ona güvenılır mı bılmıyorum bıde kan testımı yaptırsam ne yapsam :( çok üzüldüm ama bu kez kendımı gerçekten ınandırmışım sanırım :43:

merhaba kızlar yeni katıldım aranıza bende 8 aylık evliyim korunmamamıza rağmen halen bebiş olmadı reglime 2 gün var ama bu ay yüzüm çok yanıyo bu bir belirti olabilirmi?başına gelmiş olan varmı acaba çok istiyoruz

Back