• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik Belirtisi ve Hamilemiyim!!!

Betul_Esen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
14
2
1
38
Kızlar Selam..
Şuanda çok büyük bir heycan ve stresle size bişey sorucam.... Ben normalinde 25 günde bir hastalanan biriyim bekarkende böyleydi 8 aylık evliyim evliliğimde de böyleydim... Ancak geçen ay 25 yerine 31 gün sonra hastalandım ve bu ay ise 35 gün geçti hala hasta değilim ve bu sabah bir idrar testi aldım yaptım hiç bekletmeden çift çizgi çıktı... Göğüslerimde bir kaç gündür ağrı var çok hassaslastı... Şimdi sizce ben hamilemiyim... daha öncelerde testler yapardık negatif çıkardı bu ay öyle hamileler gördüm ki çok korktum hamile kalmaktan ve daha 3 gün önce bi akrabamız benden 2 ay öyce evlenmişti çapa tıp fakültesi doğum yaparken ölmesine neden oldu şimdi çok korkuyorum....

Teşekkür ederim canım gerçekten çok tuhaf duygular içerisindeyim... Hazırmıyım değilmiyim ne bilim bi tuhafım...

Artik geçti hazırmiyimlar inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder Allahım. Dadini çıkar biz cok uğraşmistik bebek icin sonunda cok şükür oldu. Okadar kisi varki bebek icin her yolu deniyen. Cok mutlu ol esinde sevinir umarım beraber bu sevinci yaşayın dua edinki kendiliginden uğraşmadan allah vermiş. arti ewt senin acindan değişik bi duygu biraz daha zaman gecsin bebegini ultrason da görünce dua edicen bisey olmadan kucağıma alsam falan diye.

canım ya çok teşekkür ederim iyi geldi senden duyduklarım daha kimseyle paylaşamadım haklısın dediklerinde rabbim bana şans vermiş ben neler düşündüm ama kısa sürede daha dün birini doğumda kaybedince bian afalladım ve şok oldum inşallah hayırlı ve sağlıklı bir bebek olur canım rabbim senin bebeğininde hayırlı mutlu günlerini göstersin sana musmutlu ol inşallah Allah razı olsun

Sağol cnm. Benimde korkularim var ve bebeğimi kucağıma alana kadarda bu korkular olacak galiba ama yinede şükür hamile kaldım diyorum çünkü hem 5 sene sonra oldu hemde benimde cevremde bebegini kaybedenler var ister istemez etkisinde kaliyoruz sonra herkesin kaderi farklı allah hayırlısı ne ise onu versin diyorum.

Bir iki gün geçince hamile olduğuma inanmaya başladım canım... Gerçekten değişik bir duyguymuş bu cuma illkez doktora gidicem medipolü met ediyolar sen nerede doğum yaptın canım

Hamile olduğunuzda nasıl hissediyorsunuz heyecan basıyormu içinizde sanki kelebekler ucuyormus gibi hissediyormusunuz. Yani test ile ogrenmeden hisseden varmi???

maviruyadyg canım ben sen doğurdun zannettim çok sevindim rabbim seninde hayırlı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah memoriyaldan memnunmusun?

kokturkgmz canım ben bişey hissetmedim hamile olabilirim die düşündüm ama bilmiyordum gögüslerim ağrıyordu 10 günde geçikince idrar testi yaptım pozitif çıktı başta çevremde gördüğüm olumsuzluklardan dolayı korktum sonra akşam kan testi yaptım pozitif çıktı başta gerçekmi die idrar edemiyorsun sonra bi anda hamileyim deyip rüyada gibi hissediyorsun

Hamile olduğunuzda nasıl hissediyorsunuz heyecan basıyormu içinizde sanki kelebekler ucuyormus gibi hissediyormusunuz. Yani test ile ogrenmeden hisseden varmi???
mrb cnm testen önce anlasimiyor bence çünkü adet belirtileri ile ayni. Adet günü gecince test yapıyorsun öyle.

maviruyadyg canım ben sen doğurdun zannettim çok sevindim rabbim seninde hayırlı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah memoriyaldan memnunmusun?
Amin cnm Sağol arti memnunum iyi bir yer ben direk hastaneye gidip muayene olmuyorum Memorialin drlarinin özel kliniği var oraya gidiyorsun dogum hastanede oluyo cok iyi drlar. Sen anadolu yakasındanmisin.

Malesef canim göbek deligimde agrim var karnimin icinde bisey pıt pıt patlıyor sanki ve sag kasigimla belimin sag tarafida cok agri var bu cumartesi yine randevum var gidince sorucam internetten baktim rahim buyumesi normal falan deniyo ama korkuyorum da

Korkma cnm cok normal. ben sadece göbek ağrın var sandim. bendede oldu o şekilde ağrılar. Haftalarin ilerledikce azalır. Nasıl gidiyor kontrollerin iyidir inşallah...

mrb arkadaslar ,bisey sorucam .2 gun adetim gecikti.bir hafta oncesine kadar bi 10 kadar falan baya bi kasik agrim vardi bi defa baya bi koyu akinti geldi.halsiz hissetmistim kendimi o gunlerde ama daha idrar testi yapmadim .sizce hamilemiyim?

mrb arkadaslar ,bisey sorucam .2 gun adetim gecikti.bir hafta oncesine kadar bi 10 kadar falan baya bi kasik agrim vardi bi defa baya bi koyu akinti geldi.halsiz hissetmistim kendimi o gunlerde ama daha idrar testi yapmadim .sizce hamilemiyim?
mrb cnm. Belirtilere cok takilmamak lazım... yanılıp üzülme, al bir yarın ilk is test al. Arti iyi beklemissin test yapmamak icin. Yapar yapmaz yaz merak ettim. Allah gönlünce versin...

Kesinlikle bunu hıssedyorsunuz karnınzda bı acayıplık oluyor bişey var yanı anlıyrsunuz

Back