Hamilelik belirtisi vajinal kuruluk olur mu?

su an gebelik belirtisi için erken. flodaki yumurtlama günü de gercekle uyuşmaz genelde. benim mesela uygulamasa gösterdiğinden 3-4 gün daha erken oluyordu yumurtlamam. bence değerlendirmeye devam edin siz

Benimde vajinal kuruluğum var 30-31 de akıntım olmuştu ayın 4-5 inden sonra vajinal kuruluğum oldu . Gram akıntım yok. Normalde iç çamaşırımı bile solduracak şekilde akıntım olurdu. Olmamasına çok şaşırdım. Son adet tarihim 15 Ağustos. Test için bekliyorum daha

Benimde vajinal kuruluğum var 30-31 de akıntım olmuştu ayın 4-5 inden sonra vajinal kuruluğum oldu . Gram akıntım yok. Normalde iç çamaşırımı bile solduracak şekilde akıntım olurdu. Olmamasına çok şaşırdım. Son adet tarihim 15 Ağustos. Test için bekliyorum daha
Sunucunuz ne oldu cevaplarsanız sevinirim benim akıntım bir var bir yok

Sunucunuz ne oldu cevaplarsanız sevinirim benim akıntım bir var bir yok
Maalesef negatif. Eylül 20 de regl oldum bu ayda beklenen fen önce geldi 10. De regl oldum. Ben bebek planlayınca böyle hızlı geliyor bu regl anlamadım. Göz yaşlarım pıt pıt düşüyor

Olir

Bal çörek otu varmış bir kur onu denicem ben de ama bazı insanlar için ters etki yapabiliyormus
Onu bilmiyorum nasıl bir kür ? Ben bu ay kuru incir havuç ve avakado tükettim . Bir gün birini birgün birini şeklinde omu erken getirtti acaba

X