- 6 Nisan 2022
- 6
- 3
- 27
- Konu Sahibi Kivircikbayan
Kızlar merhaba. ilişki yaşayıp ben acaba hamile kaldımmı diye korkulara kapılıp yada hamile kalmak için uğraşanlara yazıyorum bunu. Öncelikle bu ay adet olmadan önce adetime 1 hafta kala akşam kasığıma bir ağrı girdi geç yumurtluyorum herhalde onun ağrısı dedim. Daha sonra 3 gün geçti tekrar aralıklı olan kasık bel ve bacak ağrım başladı gün içinde 2 veya 3 kere bu ağrılarım oluyordu ve 4 gün sürdü ama hafif bir ağrı dayanılmayacak gibi değildi. Hangi siteden baksam hamileliğin ilk belirtisi olarak gördüm bunları. Daha önce bukadarını yaşamadığım için bi korktum açıkçası. Sonra göğüs ağrım herzaman 10 gün veya 1 hafta önceden başlardı bu sefer daha geç başladı. Neyse birkaç gün geçtikten sonra gece iç çamaşırımda kahverengi bir leke gördüm. Regl oldum desem direkt kırmızıları görürdüm veya bir ağrı hissederdim ne ağrı var ne kırmızı kan. Bi afalladım tabiki bu belirti yine hamileliktede vardı (kahverengi kan). Neyse yatayım dedim ve sabah uyandığımda regl olmuştum. Yani demem o ki hamileliğe yakın ve tıpa tıp belirtiler yaşayabilirsiniz. Birbirine benzer şeyler yaşanıyor. Kendinizi o psikolojiyi yaşayıp zehir etmeyin günlerinizi.