hamilelik belirtisi olmadan hamile olan var mi. ?

Cok dikkat et kendine artik bu zamanda bebegin tutunmasi olmasi cok zor :KK43: hc bi is
yapma kendine iyi bak ki bebisinde iyi olsun:)
Dikkat ediyorum sagol arkadasim.cevremde tam 5hamile haberi aldim son zamanlarda besiide dusukle sonuclandi.neden bu kadar riskli oldu anlamiyorum hamilelikler.

Bende de hiç belirti olmamıştı. Adetim geciktiği için test yaptım gecikmenin 7 gün sonrasında ve hamile olduğumu öğrendim.

Bende de hiç belirti olmamıştı. Adetim geciktiği için test yaptım gecikmenin 7 gün sonrasında ve hamile olduğumu öğrendim.

Canim sana birsey sora bilirmiyim
Benim adetimden 2 hafta önce 2gün pembe kan gibi lekelenme oldu sonra 4-5gün kahve rengi olduu akintimda coktuu adetim 4 gün gecikti 2 gün test yaptim birsey cikmadi erken yapmis olabilirmiyim?

[Qg"Melegim2502, post: 40019271, member: 667309"]Insallah hamilesindir canim
Benimde karnim agriyo ödüm kopuyo hasta olcam diye:KK42::KK42:[/QUOTE]

Hayirlisi insallah sende hasta olmassn brnim 2gun icinde belli olur artik olmasa da kismet. :)

[Qg"Melegim2502, post: 40019271, member: 667309"]Insallah hamilesindir canim
Benimde karnim agriyo ödüm kopuyo hasta olcam diye:KK42::KK42:

Hayirlisi insallah sende hasta olmassn brnim 2gun icinde belli olur artik olmasa da kismet. :)[/QUOTE]
Benim 4gün gecikti diyorum cok takiyorum diyemi acaba adetim gcikiyo

İnsan bekleyince saniyor ki illa bisey olacak gecen ay mesela bi ara baya bi basim filan dondu kendimi baya kotu hissediyodum belki iyiyim desem gecicek hemen test aldirdm esime negatif cikinca psikolojik olarak bas donmem de gecti halsizligimde ama eget o testi yapmasam oyle hastaym kesin hamileyim diye dolanacaktm. :)

Hayirlisi insallah sende hasta olmassn brnim 2gun icinde belli olur artik olmasa da kismet. :)
Benim 4gün gecikti diyorum cok takiyorum diyemi acaba adetim gcikiyo[/QUOTE]

Cok dusunmekten stersten olabilir cok duyuyorum boyle bekleyip hasta olmayanlari bence hep cok istemekden ama belli de olmaz idrarda cikmayabilir kan testi yaptir bence.

Benim 4gün gecikti diyorum cok takiyorum diyemi acaba adetim gcikiyo

Cok dusunmekten stersten olabilir cok duyuyorum boyle bekleyip hasta olmayanlari bence hep cok istemekden ama belli de olmaz idrarda cikmayabilir kan testi yaptir bence.[/QUOTE]

Ben cok takiyorum yoksa benim adetim cok düzenliydi 2aydir karisti iyice bu ay olmadigini görünce agladim artik cok üzüldüm ben almanyada yasiyorum canim gidiyorum oda idrar testi yapiyo sinir oluyorum yada asadan bakiyo sadece

Cok dusunmekten stersten olabilir cok duyuyorum boyle bekleyip hasta olmayanlari bence hep cok istemekden ama belli de olmaz idrarda cikmayabilir kan testi yaptir bence.

Ben cok takiyorum yoksa benim adetim cok düzenliydi 2aydir karisti iyice bu ay olmadigini görünce agladim artik cok üzüldüm
ben almanyada yasiyorum canim gidiyorum
oda idrar testi yapiyo sinir oluyorum yada
asadan bakiyo sadece[/QUOTE]

Bu kadar takma sıkma canini yillardir bunu bekliyenler var biz daha yolun basindayz olur insallah dert cikarma kendine bizim elimizde olan bisey degil ki ALLAH ne zaman isterse o zaman olur ne zaman kismetimizde varsa 3 ay 5 ay 1 sene zamani geldiginde sadece ,o bizden iyi bilir skma caniniii. :)

X