- 17 Mart 2015
- 992
- 582
- 30
5haftalik hamileyim ama dun ciddi bir kanamam oldu.dusuk tehlikem var.yatiyorum doktor kalkma dedi.
ALLAH korusun canim dikkat et kendine bosver herseyi dinlenmene bak rabbim korusun sizi insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5haftalik hamileyim ama dun ciddi bir kanamam oldu.dusuk tehlikem var.yatiyorum doktor kalkma dedi.
Adetinmi gecikmisti canim?Benimde karnm agriyo biraz hasta olucam galiba.
Allahin dedigi olacak.elimden sadece yatmak geliyor.ALLAH korusun canim dikkat et kendine bosver herseyi dinlenmene bak rabbim korusun sizi insallah
Allahin dedigi olacak.elimden sadece yatmak geliyor.
Dikkat ediyorum sagol arkadasim.cevremde tam 5hamile haberi aldim son zamanlarda besiide dusukle sonuclandi.neden bu kadar riskli oldu anlamiyorum hamilelikler.Cok dikkat et kendine artik bu zamanda bebegin tutunmasi olmasi cok zor hc bi is
yapma kendine iyi bak ki bebisinde iyi olsun:)
2 gün var daha.
Kizlar benim 13ayda oldu.Allahtan hayirli bir ruh isteyin.eger bir yili gecerse rahim filmi cektirin.ben rahim filmi ile hamile kaldim.Insallah hamilesindir canim
Benimde karnim agriyo ödüm kopuyo hasta olcam diye
Bende de hiç belirti olmamıştı. Adetim geciktiği için test yaptım gecikmenin 7 gün sonrasında ve hamile olduğumu öğrendim.
Benim daha 6 ay oldu o yuzden doktor birsey yok cok sükür bekliceksin diyip eve yolluyoKizlar benim 13ayda oldu.Allahtan hayirli bir ruh isteyin.eger bir yili gecerse rahim filmi cektirin.ben rahim filmi ile hamile kaldim.
[Qg"Melegim2502, post: 40019271, member: 667309"]Insallah hamilesindir canim
Benimde karnim agriyo ödüm kopuyo hasta olcam diye
Bende de hiç belirti olmamıştı. Adetim geciktiği için test yaptım gecikmenin 7 gün sonrasında ve hamile olduğumu öğrendim.
Benim 4gün gecikti diyorum cok takiyorum diyemi acaba adetim gcikiyo[/QUOTE]Hayirlisi insallah sende hasta olmassn brnim 2gun icinde belli olur artik olmasa da kismet. :)
Benim 4gün gecikti diyorum cok takiyorum diyemi acaba adetim gcikiyo
Cok dusunmekten stersten olabilir cok duyuyorum boyle bekleyip hasta olmayanlari bence hep cok istemekden ama belli de olmaz idrarda cikmayabilir kan testi yaptir bence.