hamilelik belirtisi olmadan hamile olan var mi. ?

mancoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
138
80
Arkadaslar baslikda da yazdigim gibi hc bi belirti olmadan hamile oldugunu ogrenen var mi ben 3 aydir bekliyorum bu ayin 20 sine hasta olmam lazm ama hamilelikle ilgili hc bi belirti yok ne bi bulanti ne kasiklarda belde agri vs o yuzden beklemedeyim hemen test yapmak da istemiyorum dusuncelerinizi soylersiniz sevinirim..

Tabiki olabilir canım zaten adet geçikmesinden önce hissettiklerimiz genellikle psikolojik çünkü gebeliğin ilk belirtisi regl geçilmesidir.

Merhaba kizlar ben yeni üyeyim..
Elvin naz sana katiliyorum adet gecikmesinden önce hissetiklerimiz piskolojik bende anne olmak istiyorum insallah her ay kendimi kandiriyo bende hamilelik belirtileri var diye test yapiyorum yok cok üzlüyorum sonra en iyisi zamana birakmak

Canım 3 ay bende yaptım o dedigini hatta gecen ay reglim bile gecikti sonra çok üzülüyor insan bu ay dersimi aldım olursa olur olmazsa olmaz Allahın takdiri.gerçekten vücudu dinlemeyince hiçbir belirti duymuyosun.yumurtlamam yeni bitti hayırlısı olsun

Kendi kendime bende cok diyorum zamana birak olursa olur daha 1 yillik evliyim 6 aydir bekliyorum cokta istiyorum doktora gidiyorum hic bir sorun yok diyo ben almanyada yasiyorum bu aradaa doktorlar bikti benden Insan bir zaman sonra korkuyo niye olmuyo kiye uzun suruyo diye ben cok takintili biriyim birturlu aklimdan cikmiyo hamilelik

Tesekkurler cvplariniz icin nebilim illa bi belirti olur diyorum diyorum heralde hamile degilim yoksa biseyler le belli olur.

Biliyorum düsünmedende edemiyorum malesef canim benim yengem hamile ondada hic belirti yoktu mide bulantisi kusma hic birsey o adet bile olmustu sonra ögrendikki hamile ama yinede kendini kandirma ben bu ay tamam dedim kesin hamileyim baktim yok adetim 4 gün gevti hala gelmedi ama testte yaptim birsey cikmadi

Evet rabbimin dedigi olur canim bizede nasip eder insallah :) sende mi bebiis istiyosun

En ufak bir belirtim yoktu.addetimi bekledigim gun kasiklarim cok agridi.kanamam olmayinca suphe etmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…