- 6 Mayıs 2024
- 203
- 84
- 13
- 30
- Konu Sahibi Deniz1esin
-
Bende pazartesiye kadar beklicem hala olmazsam gidip kan vericem ama bugün yine sancım var her an olabilirimB a zen gecikince adet boyle sancili oluyor gelmedigi icin ama arkadasim hamile geciktigi icin test yapmis hic cikmamis cizgi gelmeyince doktora gitti kanda çıktı
Beklemek çok zorBende bekliyirum benim belirtiler idrar yolu ile karisti adetim yaklasti idar yolu oldum bütün belirtiler birbirine girdi onedenle hamilelik belirtisi mi anlasilmiyor
Regl oldun mu canımAynen öyle inşallah hayırlısı olur hepimiz için
Hayır olmadım daha ve ben dün dayanamayıp acile gittim kan testi yaptırdım ama negatif. Neden olmadım hala anlamadım hiç böyle olmazdı bugün 6’ıncı gün ve resmen adetli gibi sancı ve bel ağrısı çekiyorumRegl oldun mu canım
Bende kan verdim az önce bende hala ara ara regl ağırısı yaşıyorumHayır olmadım daha ve ben dün dayanamayıp acile gittim kan testi yaptırdım ama negatif. Neden olmadım hala anlamadım hiç böyle olmazdı bugün 6’ıncı gün ve resmen adetli gibi sancı ve bel ağrısı çekiyorum
Ne çıktı sonucunuzBende kan verdim az önce bende hala ara ara regl ağırısı yaşıyorum
28,81 değerimNe çıktı sonucunuz
Aaa çok sevindim kaçıncı gün bugün gecikmenizin28,81 değerim
4. Günüm ama doktor kesin bişi demedi 1 hafta sonra bidaha test hap dediAaa çok sevindim kaçıncı gün bugün gecikmenizin
İnşallah vardır herşey yolundadır4. Günüm ama doktor kesin bişi demedi 1 hafta sonra bidaha test hap dedi
Teşşekür ederim inşallah en yakın zamanda sende güzel haberleri alırsınİnşallah vardır herşey yolundadırherşey gönlünüzce olsun
İnşallahTeşşekür ederim inşallah en yakın zamanda sende güzel haberleri alırsın
Bursa'da senİnşallahnerde yaşıyorsunuz acaba
Ankaradayım bendeBursa'da sen
İlk çocuğun mu olucakAnkaradayım bende
Evet ilk . Sizinİlk çocuğun mu olucak
Benimde ilkEvet ilk . Sizin
Rabbim gönlümüze göre versin bende bekliyorum ama olsaydı kanda çıkardı neden bu kadar gecikti ben düşünüyorum artıkBenimde ilk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?