Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtisi olabilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sibelms

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2018
461
491
103
Merhabalar uzun zamandır forumu takip ediyorum fakat bugünlerde aklım baya karışık. Ekim ayında regli gecikmesiyle doktora gittim ve bazı değerlerim yüksek çıktı aynı zamanda da polikistik görünüm olduğunu öğrendim. 3 ay doğum kontrol ilacı kullandım değerlerim normale döndü fakat polikistik görünüm devam ediyordu. Doktor 3 ay daha ilaç kullanmam gerektiğini söyledi fakat artık çocuk düşündüğümü söylediğimde şu an olamayacağını söyledi bu sebeple başka bir doktora daha gittim yapılması gereken her şeyin yapılmış olduğunu degerlerimin normale döndüğünü ve çocuk olmasi icin engel bir durumun olmadığını zamana bırakarak denemem gerektiğini söyledi. Geçen ay soğan kürü uyguladım 13.günde çok fazla akıntım oldu. Regliden sonra da yumurtlamayı takip etmek için ovulasyon testi kullandım ve günü yakalayıp değerlendirdim. Sorun şu ki yumurtlama günü olan ilişkiden sonra yaklaşık beş gündür beyazla başlayan ve şu an sarıya dönen cok fazla akintim var ayni zamanda bel ve karin agrisi acaba bunlar birer belirti mi? Yoksa psikolojik birer yansıma mı

Belirtiler arasında var ama beklentiniz olduğu için hormonlarınız strese bağlı yükselmiş de olabilir

Sogan kuru iltihap da attirdigi icin bununla da ilgili birsey olabilecegini dusunuyorum.

Reglden 3 gün önce ağrıları başlayıp adeti geciken var mı her an adet olacağım ağrısı var ama adet olamadım.1 gün gecikti böyle hamile kalanımız oldu mu?

Reglden 3 gün önce ağrıları başlayıp adeti geciken var mı her an adet olacağım ağrısı var ama adet olamadım.1 gün gecikti böyle hamile kalanımız oldu mu?

Ben ilk gebeliğimde hiçte olacağını düşünmediğim bir zamandı tatile gidecektik hatta regl ağrılarım başladı.. başlasa da bitse modundaydım bir gün geçti şaşkındım hiç gecikmezdi hava değişimi etkiledi herhalde dedim (ki o zamana kadar asla böyle birşey olmadı) 2gün oldu yok içim kıpırdamaya başladı 3gğn test yaptım eşim inanamadı bile :) pozitif çıktı tabi ben ilk doktora da Alanya'da gittim havuza gitmeyin demişti denize girebilirsiniz ani hareket yapmayın falan filan

Adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynı olabiliyor en iyisi kendini çok dinlememek.. o zaman çok rahat hamile kalmıştım çok şükür oğlum doğdu şuan 5yaşında 1,5yıldır 2.için uğraşıyoruz olmuyor kafamdan sildiğim an olacak ama oda nasıl olacak bakalım..

Merhaba
Çocuk çok istiyoruz eşimle ama eşim içime bosaldiktan yaklasik 7 8 saat sonrasında yoğun kivamli bir akıntı gelio hafif kan da 1 damla kadar çok az kan ama akıntı yoğun kivamli normalmi

Merhaba
Çocuk çok istiyoruz eşimle ama eşim içime bosaldiktan yaklasik 7 8 saat sonrasında yoğun kivamli bir akıntı gelio hafif kan da 1 damla kadar çok az kan ama akıntı yoğun kivamli normalmi
Kan normal degildir bence ama akinti dediginiz sey sperm muhtemelen . Normal yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…