Merhabalar uzun zamandır forumu takip ediyorum fakat bugünlerde aklım baya karışık. Ekim ayında regli gecikmesiyle doktora gittim ve bazı değerlerim yüksek çıktı aynı zamanda da polikistik görünüm olduğunu öğrendim. 3 ay doğum kontrol ilacı kullandım değerlerim normale döndü fakat polikistik görünüm devam ediyordu. Doktor 3 ay daha ilaç kullanmam gerektiğini söyledi fakat artık çocuk düşündüğümü söylediğimde şu an olamayacağını söyledi bu sebeple başka bir doktora daha gittim yapılması gereken her şeyin yapılmış olduğunu degerlerimin normale döndüğünü ve çocuk olmasi icin engel bir durumun olmadığını zamana bırakarak denemem gerektiğini söyledi. Geçen ay soğan kürü uyguladım 13.günde çok fazla akıntım oldu. Regliden sonra da yumurtlamayı takip etmek için ovulasyon testi kullandım ve günü yakalayıp değerlendirdim. Sorun şu ki yumurtlama günü olan ilişkiden sonra yaklaşık beş gündür beyazla başlayan ve şu an sarıya dönen cok fazla akintim var ayni zamanda bel ve karin agrisi acaba bunlar birer belirti mi? Yoksa psikolojik birer yansıma mı