hamilelik belirtisi olabilir mi ?

Cikilop1

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2018
2.262
2.638
Konuyu nereye acacagimi bilemedim affola kendi topigimde de yazmistim ama pek cevaplayan olmamisti kahverengi ipliksi leke hamilelik belirtisi olabilir mi ? Adetlerim kurtajimdam sonra 40 gune cikmisti son adetim 14 aralik ve 4 gun surdu hep kahverengi geldi normalde 6-7 gun surer ilk kahve sonra kirmizi olurdu hic boyle olmamisti sorum su olucak kasim ayindaki adettimin bitisinden itibaren saydigmda 14 aralik 30 gune denk gelmekte takvimimi 30 gunluk periyota ayarlayip hem 30 aralik yumurtlamayi degerlendirdim hemde 40 ayarlayip 9 ocagi degerlendirdik belirti olarak sadece sag kasikta ara ara gelen batma agri sag taraftan gene bel agrisi surekli agiz kurulugu ve sık sık diyemem ama yarim saatte bir idrara cikma obur hamileligimde de sanki adet olucakmis gibi belirtilerim oldugu icin suan bisey kestiremiyorum sadece gogus agrim hafif cok degil ordan biraz umudumu kaybediyorum ve yukarda soyledigim gibi adet bitimden bir hafta sonra ve 30 aralik gecesi olan ilski bitiminden sonra peceteye cok cok az ipliksi kahve rengi bir leke geldi sizce testi nezaman yapmaliyim kafam cok karisik bu arada 14 nisanda evlendik ve sanirim o ay hemen hamile kalmistim ama malesef haziran 20 de kalbi ve gelisimi durdugu icin aldirmak zorunda kaldim 2 ay regli goremedim sonrasinda sokturucuyle oldum 30 gunde bir adet goruyorken 40 cikmisti uzun oldu hakkinizi helal edin cevaplarsaniz sevinirim.

Test ıcın adet tarıhını bekle
Kahverengı akıntı hamılelık belırtısı olabılecegı gıbı, yumurtalama, enfeksiyon ya da kıstlesme durumlarında da olabılıyor

Eger cok merak edıyorsn kan testınde hemen sonuc cıkar
Hayırlısı olsun

Merhaba bayanlar sizin yazdıklarınız bana o kadar yardımcı oluyor ki.. ben 1.5 senedir evliyim Nisan’da evlilik yıl dönümümüz. Eşimle yaklaşık 7 aydır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. Normalde adetim 5 gün falan sürer ve güzel gelir. Ocak ayında sadece 2 gün oldum o da çok az yaklaşık 1 haftadırda göğüslerim şişti ve dokunmasam bile acıyor o kadar test yaptım ki önce şimdi yapmak istemiyorum siZce nedir

Merhaba bayanlar sizin yazdıklarınız bana o kadar yardımcı oluyor ki.. ben 1.5 senedir evliyim Nisan’da evlilik yıl dönümümüz. Eşimle yaklaşık 7 aydır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. Normalde adetim 5 gün falan sürer ve güzel gelir. Ocak ayında sadece 2 gün oldum o da çok az yaklaşık 1 haftadırda göğüslerim şişti ve dokunmasam bile acıyor o kadar test yaptım ki önce şimdi yapmak istemiyorum siZce nedir

göğüslerinin ucu yanıyor gibi ağrıyor mu canım? genelde gebelikte öyle olur.

X