Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetim çok düzenli şimdiye kadar hiç geçmedi adetim hep günün de adet oldum 28 günde 1 adet görüyordum yumurtlama gümlerimi takip ediyorum Ağustos’un 5 inde normal kanama geldi evet 4 aydır deniyoruz ama hep düzenli adet gördüm ilk defa gecikince çok sevinmiştimBende 19 temmuzda olmuştum dahada olmadım hala bekliyorum testte yapmadım sen çok kafaya takiuorsun belli ama sabretmelisin bence kanama az olursa yerlesmede olabilir geç döllenme olduysa eğer adetlerin duzenlimi kac günde bir ? Ve ne zaman yumurtladigini biliyormusun
EvetAdetmi oldun canım ?
kimyasal gebelik gecirmis olabilirsinizMerhaba arkadaşlar size bir sorum olacak adetim 5 gün gecikti 5. Gün ise kahverengi lekelenme oldu ve 6. Günün sabahı adet oldumnormal Adet kanaması gibi ama çok üzgünüm böyle bir şey başına gelen oldu mı tüm hamilelik belirtilerini yaşıyordum resmen
Onu nasıl anlayabilirim acaba :/kimyasal gebelik gecirmis olabilirsiniz
Ben evde 3 defa evde test yaptım negatif çıktısu anda belli olmayabilir .ben de bu ay kimyasal gebelik gecirdim . eger gebelik testi yapmamis olsam asla anlamazdim hamile oldugumu . 1 hafta gec adet oldum zannederdim . ayni adet olacakmisim gibi belirtilerim vardi
havalardan stresten gecikmistir o zaman . dert etme hic .daha yeni baslamissiniz zaten . hayirlisiyla ikimiz de bebislerimizi kucagimiza aliriz insBen evde 3 defa evde test yaptım negatif çıktıama hiç gecikmezdi moralim çok bozuldu
İnşAllah gerçekten çok istiyorum olmadığında ise böyle oluyorum inşAllah bir an önce sağlıklı şekilde haberimizi alırız :/havalardan stresten gecikmistir o zaman . dert etme hic .daha yeni baslamissiniz zaten . hayirlisiyla ikimiz de bebislerimizi kucagimiza aliriz ins
Stresten veya çok mutluluktan kaynaklanıyor olabilirmiş 4,5 gün geç veya erken olabilirmiş bunlar normalmis egerki korunmuyorsaniz gebelikte olabilir kan testi yaptırmanızı öneririmBende bişey sorabilirmiyim çok yeniyim burda, benim adetlerim hiç düzensiz olmazdı 23 günde bir olur oldu, 12haziran-7temmuz-29 temmuz
Şimdi ise 23 ağustos olması gerekiyor sizce gelicek mi adetim boşuna mı kuruntu yapıyorum ki
Evlilikten sonra duzensizlik olabilirmiş korunma olmuyorsa egerki geç olduysaniz bir sonraki aya bebek kendini belirlemiş diye biliyorumAdetim çok düzenli şimdiye kadar hiç geçmedi adetim hep günün de adet oldum 28 günde 1 adet görüyordum yumurtlama gümlerimi takip ediyorum Ağustos’un 5 inde normal kanama geldi evet 4 aydır deniyoruz ama hep düzenli adet gördüm ilk defa gecikince çok sevinmiştim
Çok teşekkür ederim cevabınız için, evet korunmuyoruz ama sanırım stres adet tarihim 12 Haziran-7 temmuz-29 temmuz şimdi bakıyorum ne zaman gelicek kimbilir süpriz Stresten veya çok mutluluktan kaynaklanıyor olabilirmiş 4,5 gün geç veya erken olabilirmiş bunlar normalmis egerki korunmuyorsaniz gebelikte olabilir kan testi yaptırmanızı öneririm
Canım ben 19 temmuzdan beri olmadım: )Çok teşekkür ederim cevabınız için, evet korunmuyoruz ama sanırım stres adet tarihim 12 Haziran-7 temmuz-29 temmuz şimdi bakıyorum ne zaman gelicek kimbilir süpriz ![]()
Oyyy ne güzel test alsanıza yaptınızmı yada ben buraya tam alışmadım nasıl mesajları okucamı çözemedimSenin yine iyi
Canım ben 19 temmuzdan beri olmadım: )
Merakla bekliyorum bende söylerim burdan bakalım biraz daha geçsin benim deBende yeniyim canım zamanla alışıriz :)
Yok test yapmadım salı günü kan tahlili veririm artık olmazsam eğer
Canım sen yap istersen yarın gebelik testi :)Merakla bekliyorum bende söylerim burdan bakalım biraz daha geçsin benim de