• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi olabilir mi

Bluewoman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2018
14
0
1
34
Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak adetim 5 gün gecikti 5. Gün ise kahverengi lekelenme oldu ve 6. Günün sabahı adet oldum :( normal Adet kanaması gibi ama çok üzgünüm böyle bir şey başına gelen oldu mı tüm hamilelik belirtilerini yaşıyordum resmen

Bende 19 temmuzda olmuştum dahada olmadım hala bekliyorum testte yapmadım sen çok kafaya takiuorsun belli ama sabretmelisin bence kanama az olursa yerlesmede olabilir geç döllenme olduysa eğer adetlerin duzenlimi kac günde bir ? Ve ne zaman yumurtladigini biliyormusun

Bende 19 temmuzda olmuştum dahada olmadım hala bekliyorum testte yapmadım sen çok kafaya takiuorsun belli ama sabretmelisin bence kanama az olursa yerlesmede olabilir geç döllenme olduysa eğer adetlerin duzenlimi kac günde bir ? Ve ne zaman yumurtladigini biliyormusun
Adetim çok düzenli şimdiye kadar hiç geçmedi adetim hep günün de adet oldum 28 günde 1 adet görüyordum yumurtlama gümlerimi takip ediyorum Ağustos’un 5 inde normal kanama geldi evet 4 aydır deniyoruz ama hep düzenli adet gördüm ilk defa gecikince çok sevinmiştim

Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak adetim 5 gün gecikti 5. Gün ise kahverengi lekelenme oldu ve 6. Günün sabahı adet oldum :KK43: normal Adet kanaması gibi ama çok üzgünüm böyle bir şey başına gelen oldu mı tüm hamilelik belirtilerini yaşıyordum resmen
kimyasal gebelik gecirmis olabilirsiniz

su anda belli olmayabilir .ben de bu ay kimyasal gebelik gecirdim . eger gebelik testi yapmamis olsam asla anlamazdim hamile oldugumu . 1 hafta gec adet oldum zannederdim . ayni adet olacakmisim gibi belirtilerim vardi

su anda belli olmayabilir .ben de bu ay kimyasal gebelik gecirdim . eger gebelik testi yapmamis olsam asla anlamazdim hamile oldugumu . 1 hafta gec adet oldum zannederdim . ayni adet olacakmisim gibi belirtilerim vardi
Ben evde 3 defa evde test yaptım negatif çıktı :( ama hiç gecikmezdi moralim çok bozuldu

havalardan stresten gecikmistir o zaman . dert etme hic .daha yeni baslamissiniz zaten . hayirlisiyla ikimiz de bebislerimizi kucagimiza aliriz ins
İnşAllah gerçekten çok istiyorum olmadığında ise böyle oluyorum inşAllah bir an önce sağlıklı şekilde haberimizi alırız :/

Bende bişey sorabilirmiyim çok yeniyim burda, benim adetlerim hiç düzensiz olmazdı 23 günde bir olur oldu, 12haziran-7temmuz-29 temmuz
Şimdi ise 23 ağustos olması gerekiyor sizce gelicek mi adetim boşuna mı kuruntu yapıyorum ki

Bende bişey sorabilirmiyim çok yeniyim burda, benim adetlerim hiç düzensiz olmazdı 23 günde bir olur oldu, 12haziran-7temmuz-29 temmuz
Şimdi ise 23 ağustos olması gerekiyor sizce gelicek mi adetim boşuna mı kuruntu yapıyorum ki
Stresten veya çok mutluluktan kaynaklanıyor olabilirmiş 4,5 gün geç veya erken olabilirmiş bunlar normalmis egerki korunmuyorsaniz gebelikte olabilir kan testi yaptırmanızı öneririm

Adetim çok düzenli şimdiye kadar hiç geçmedi adetim hep günün de adet oldum 28 günde 1 adet görüyordum yumurtlama gümlerimi takip ediyorum Ağustos’un 5 inde normal kanama geldi evet 4 aydır deniyoruz ama hep düzenli adet gördüm ilk defa gecikince çok sevinmiştim
Evlilikten sonra duzensizlik olabilirmiş korunma olmuyorsa egerki geç olduysaniz bir sonraki aya bebek kendini belirlemiş diye biliyorum

Stresten veya çok mutluluktan kaynaklanıyor olabilirmiş 4,5 gün geç veya erken olabilirmiş bunlar normalmis egerki korunmuyorsaniz gebelikte olabilir kan testi yaptırmanızı öneririm
Çok teşekkür ederim cevabınız için, evet korunmuyoruz ama sanırım stres adet tarihim 12 Haziran-7 temmuz-29 temmuz şimdi bakıyorum ne zaman gelicek kimbilir süpriz ‍♀️❤️

Bende yeniyim canım zamanla alışıriz :)
Yok test yapmadım salı günü kan tahlili veririm artık olmazsam eğer

Back