• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi olabilir mi????

jessaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2017
55
6
1
adetime 4 gün var
2 gün önce çok az miktar da kahverengi akıntı geldi ve gün içerisinde çok az şekilde sarı akıntılarim oluyor ve sol kasikta ufak bişey var sanki göbek gibi atıyor ve ayaklarimla midemi kastirdigim zaman ağrıyor gün içerisinde orası kasiliyorr , umutlanmakta istemiyorum 23 temmuz da evlendim ama çocuk hep hayalim:)

;) olsun ne zaman cocuk isteyecegin sana kalmış ama daha yolun basındasın bu kadar sıkıntı yapma canm heyecanını anlıyorum ama sabırlı ol ;;)

Hadi bakalım insallah hamileyim haberini bekliyoruz senden ;)

adetime 4 gün var
2 gün önce çok az miktar da kahverengi akıntı geldi ve gün içerisinde çok az şekilde sarı akıntılarim oluyor ve sol kasikta ufak bişey var sanki göbek gibi atıyor ve ayaklarimla midemi kastirdigim zaman ağrıyor gün içerisinde orası kasiliyorr , umutlanmakta istemiyorum 23 temmuz da evlendim ama çocuk hep hayalim:)

Bir arkadasima doktor hormonlari duzelsin diye ilac vermisti. Onun adeti gecikmiş farkinda degilmiş. Onunda senin gbi kahverengi kanamasi olmuş adet oldum sanmiş ama devami gelmemiş o hamileydi darisi sana :)

Bir arkadasima doktor hormonlari duzelsin diye ilac vermisti. Onun adeti gecikmiş farkinda degilmiş. Onunda senin gbi kahverengi kanamasi olmuş adet oldum sanmiş ama devami gelmemiş o hamileydi darisi sana :)

inşaallah yaa, gece uykumdan sanciyla uyandım :( regl sancısı gibi ama daha fazlaydı vajinama falan vurdu :( uykum da nasıl bagirdiysam eşim bile yataktan zipladi :olamaz::olamaz: sonra kalktım yemek yiyip yattım :halay:

çok erken başlamışsınız yalnız bu heyecanlara. inş hamilesinizdir tabii ama her ay aynı şekilde heyecan yapacaksanız yandınız :D

Back