Yarın tekrar yap istersen canım bende bekliyorum adete üç gün var ara ara kasık ağrısı yaşıyorum başka da hiç bir belirti yok bakalımTestim bu şekildeydi öğleden sonra çok zor görünen bir çizgi var gibi sanki ama bekleme çizgisi midir bilemedim
Benim de ilk gebeligimfe çok silik bir çizgi vardı zor gozukuyordu yani ama hamileydim tabi düşükle sonuçlandı ama böyleydi yani çizgisiPeki yaptığım teste ne demeli bekleme çizgisi gibi mi yoksa var gibi mi
Birde hemen yapınca mi çıktı yoksa sonradan miPeki yaptığım teste ne demeli bekleme çizgisi gibi mi yoksa var gibi mi
Yarın sen tekrar dene canım bakalım ne çıkıyor bende dayanamadım az önce yaptım ve kocaman bir negatif adete üç gün varSabah yapmıştım negatif diye koydum öğleden sonra atacakken böyle olduğunu gördüm
daha 3 gün var neyse kırmızıları görmeden ümidimizi kaybetmeyelim
[/QUOT
Tabi orası öyle ya hayırlısı
Benim de öyle vallahi yaKasıklarıma ara ara ağrı girip çıkıyor sanırım adet olacağım
Merhaba kızlar bana yardımcı olur musunuz ? Öncelikle bu ay çok farklı şeyler yaşıyorum ama test negatif 2 Eylül adet tarihim ama Salı günü adet sancısı gibi sancım oldu ve yumurtlamadan itibaren ara ara batmalar yaşıyorum bugün sabah test yaptım adetten 1 gün önce ama negatif çıktı sizce ümit var mıdır