E EGE333 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2021 405 181 36 Çarşamba 21:05 Konu Sahibi EGE333 #1 Kixlar ara ara bacaklarim kasık kısminda çekiliyor çabjk yoruluyorum belim hemen ağrıyor bunlar hamilelik belirtisi mi
Kixlar ara ara bacaklarim kasık kısminda çekiliyor çabjk yoruluyorum belim hemen ağrıyor bunlar hamilelik belirtisi mi
E ejderya34 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Kasım 2024 42 17 29 Çarşamba 21:47 Konu Sahibi EGE333 #2 EGE333 .!.: Kixlar ara ara bacaklarim kasık kısminda çekiliyor çabjk yoruluyorum belim hemen ağrıyor bunlar hamilelik belirtisi mi Genişletmek için tıkla... Belirtiler en erken 3-4 hafta civarında başlar ama o bile yine çok çok erken 4-5 hafta sonrasında belirtiler yavaş yavaş çıkar sizin kaç gün var regle
EGE333 .!.: Kixlar ara ara bacaklarim kasık kısminda çekiliyor çabjk yoruluyorum belim hemen ağrıyor bunlar hamilelik belirtisi mi Genişletmek için tıkla... Belirtiler en erken 3-4 hafta civarında başlar ama o bile yine çok çok erken 4-5 hafta sonrasında belirtiler yavaş yavaş çıkar sizin kaç gün var regle
E EGE333 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2021 405 181 36 Dün 12:59 Konu Sahibi EGE333 #3 ejderya34 .!.: Belirtiler en erken 3-4 hafta civarında başlar ama o bile yine çok çok erken 4-5 hafta sonrasında belirtiler yavaş yavaş çıkar sizin kaç gün var regle Genişletmek için tıkla... Benim 2. Gebeligimde 1 hafta içinde velirtim olmuştu acaba yine mi fiye düşündüm
ejderya34 .!.: Belirtiler en erken 3-4 hafta civarında başlar ama o bile yine çok çok erken 4-5 hafta sonrasında belirtiler yavaş yavaş çıkar sizin kaç gün var regle Genişletmek için tıkla... Benim 2. Gebeligimde 1 hafta içinde velirtim olmuştu acaba yine mi fiye düşündüm