Merhaba hanımlar bir konuda danışmak istiyorum. Geçen hafta ilişkimiz oldu yumurta çatlamasını değerlendirdik. Fakat 2 gündür kasiklarimda bir ağrı şişkinlik gaz sancısı gibi birde belime ağrı giriyor. Fakat o şişkinlik geçmiyor hiç. Bat tarihinede var daha 10 gün ama böyle hiç olmamıştım bugün 7 gün oluyor test yapsam çıkar mı ? Bekleyeyim mi böyle olan var mı hamile çıkan yardımci olur musunuz çok istiyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelik Belirtisi mi??
- Konu Sahibi Lockaw
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- @belirtiler @gebe @hamile @hamilebelirtileri @kadındoğum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.277
- 158
Ben de aynı durumdayım, benim de çatlama üzerinden 5 gün geçti bata daha çok var ama aynı belirtileri yaşıyorum ayrıca sol kasığımda batma da var, belime ara ara şiddetli ağrılar giriyor hamileliğe yormamaya çalışıyorum çünkü daha çok erken bu kadar erken belirti hissetmemiz imkansız bence psikolojik olabilir ya da hamile miyiz acaba diye kendimizi çok dinliyoruz ondan
- 14 Ağustos 2022
- 390
- 121
- 33
Canım İnşallah vardir bende cok istiyorum ve benimde batima 10gun var acele etme gecikmesini bekle bence ve anlattigin belirtiler adet belirtileride olabilir hamilelik ve adet belirtileri birbirine çok benziyo stres yapma Canım sabretmeye çalış ️Merhaba hanımlar bir konuda danışmak istiyorum. Geçen hafta ilişkimiz oldu yumurta çatlamasını değerlendirdik. Fakat 2 gündür kasiklarimda bir ağrı şişkinlik gaz sancısı gibi birde belime ağrı giriyor. Fakat o şişkinlik geçmiyor hiç. Bat tarihinede var daha 10 gün ama böyle hiç olmamıştım bugün 7 gün oluyor test yapsam çıkar mı ? Bekleyeyim mi böyle olan var mı hamile çıkan yardımci olur musunuz çok istiyorum
Normalde kendimi hayatta dinlemezdim ama şuan en küçük şeyde acaba acaba diye diye stres yapıyorum bende batmada oluyor ama şuan aşırı şişlik var sancılar giriyor bilmiyorum bat daha çok var insan sabirsizlaniyorBen de aynı durumdayım, benim de çatlama üzerinden 5 gün geçti bata daha çok var ama aynı belirtileri yaşıyorum ayrıca sol kasığımda batma da var, belime ara ara şiddetli ağrılar giriyor hamileliğe yormamaya çalışıyorum çünkü daha çok erken bu kadar erken belirti hissetmemiz imkansız bence psikolojik olabilir ya da hamile miyiz acaba diye kendimizi çok dinliyoruz ondan
- 23 Ekim 2021
- 816
- 775
- 23
İns vardır adetimi bekleyeceğim amaa normalde geçen günler sanki geçmiyor gibi burada belirtileri okumaktan kafayı yiyeceğim çok istiyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim ins hamilelik belirtisidirCanım İnşallah vardir bende cok istiyorum ve benimde batima 10gun var acele etme gecikmesini bekle bence ve anlattigin belirtiler adet belirtileride olabilir hamilelik ve adet belirtileri birbirine çok benziyo stres yapma Canım sabretmeye çalış ️
- 14 Ağustos 2022
- 390
- 121
- 33
İnşallah canımİns vardır adetimi bekleyeceğim amaa normalde geçen günler sanki geçmiyor gibi burada belirtileri okumaktan kafayı yiyeceğim çok istiyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim ins hamilelik belirtisidir
Piskolojikte olabilir ama bu süreçte çok dinlediğimiz için vücudumuzu değişiklikleri fark edebiliyoruz bat bekleyeceğim. SabirsizlaniyorumBu kadar erken belirti vermiyor hamilelik verenlerdede surekli dusunup piskolojik etki uretiyor vucut. Bence bekleyin adet gununuz gecerse o gun test yapin
- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.277
- 158
Normalde kendimi hayatta dinlemezdim ama şuan en küçük şeyde acaba acaba diye diye stres yapıyorum bende batmada oluyor ama şuan aşırı şişlik var sancılar giriyor bilmiyorum bat daha çok var insan sabirsizlaniyor
Valla bat beklerken kafayı yememek elde değil keşke beklemek zorunda olmasak inşallah hamileyizdir ya
İnsallah tek isteğim dileğim o inşallah Allah bütün isteyenlere versin gerçektenValla bat beklerken kafayı yememek elde değil keşke beklemek zorunda olmasak inşallah hamileyizdir ya
- 21 Ağustos 2022
- 3.140
- 5.662
- 88
İlişki üzerinden 12 gün geçerse kanda çıkar. Bence sağlıklı kesin sonuç için gecikmeyi beklemelisiniz.Merhaba hanımlar bir konuda danışmak istiyorum. Geçen hafta ilişkimiz oldu yumurta çatlamasını değerlendirdik. Fakat 2 gündür kasiklarimda bir ağrı şişkinlik gaz sancısı gibi birde belime ağrı giriyor. Fakat o şişkinlik geçmiyor hiç. Bat tarihinede var daha 10 gün ama böyle hiç olmamıştım bugün 7 gün oluyor test yapsam çıkar mı ? Bekleyeyim mi böyle olan var mı hamile çıkan yardımci olur musunuz çok istiyorum
- 14 Ağustos 2022
- 390
- 121
- 33
Hic duymadim sanmıyorumBekleyeceğim birde birşey soracağım göbek kaşıntısı hiç oldu mu belirtilerde bilenler aydınlatma bilir mi ? Göbeğim çok kaşınıyor
- 14 Ağustos 2022
- 390
- 121
- 33
Hic duymadim sanmıyorum
Yani olur ama o karın genisledikce olurBekleyeceğim birde birşey soracağım göbek kaşıntısı hiç oldu mu belirtilerde bilenler aydınlatma bilir mi ? Göbeğim çok kaşınıyor