- 27 Aralık 2021
- 7
- 3
- 1
- 29
- Konu Sahibi gulosum2727
-
Baslikta belirtseydin fotoğraf kaldirirmisin rica etsem akıntıni resimle değilde anlatsN anlar o kdr çok kadinMerhaba yeniyim burda size bişey soracam ama lütfen tecrübeli olanlar cevap vere bilir mi Benim ayın 1 de adet olmam lazım ama bir haftadır sarımsı akıntı görüyorum ped kullanıyorum çok kötü foto atıyorum hamilelik belirtisi olabilirimi acaba bilmediğim için soruyorum
Enfeksiyon geçmiş olsunMerhaba yeniyim burda size bişey soracam ama lütfen tecrübeli olanlar cevap vere bilir mi Benim ayın 1 de adet olmam lazım ama bir haftadır sarımsı akıntı görüyorum ped kullanıyorum çok kötü foto atıyorum hamilelik belirtisi olabilirimi acaba bilmediğim için soruyorum
Belki ona da zam geldiği için almamistirSiz kendi vücut sıvılarınızdan iğrenmeyebilirsiniz hakli olarak ama burada hepimizin midesi kalkiyor.
Bir zahmet 5 liraya gebelik testi alip yapın. 1 ay gecikmişsiniz.
Kuzu o da haklı 4 TL almak yerine resim atmak insanları düşünmüyo resim Atça yerde bı int sitesine yazsa o kdr tonla konu başlığı çıkar burdaBelki ona da zam geldiği için almamistir
Bu arada süt içmiştim süt zaten ağır geliyor üstüne bu fotoyu gormemle kusmam bir oldu
Hak veremiyorum ben balgam örneği vermeye utanmıştım öz ablamaKuzu o da haklı 4 TL almak yerine resim atmak insanları düşünmüyo resim Atça yerde bı int sitesine yazsa o kdr tonla konu başlığı çıkar burda
Yok kuzu hak veriyorum derken sinirli birazda dalga şeklinde söyledim kuzu yoksa resim konusunda haklı olarak anlama 4 tl vermeyip resim atmak dalga geçer gibi o şekilde yazdım yanlış anladın kusuruma bakmaHak veremiyorum ben balgam örneği vermeye utanmıştım öz ablama
Kim insan sizin gibi utaniyo öz ablası olduğu halde kimi kanlı ped kanlı peçete akıntı resimleri bugün o kadar çok tü ki utanma çekinme veya ayıp her hangi bir bi duygu yok maalesef araştırma yok etme yokHak veremiyorum ben balgam örneği vermeye utanmıştım öz ablama
Hamile misin yoksa kedili?Belki ona da zam geldiği için almamistir
Bu arada süt içmiştim süt zaten ağır geliyor üstüne bu fotoyu gormemle kusmam bir oldu
Yok canım korunuyorum henüzHamile misin yoksa kedili?
Sut kokusu agir geldi, Midem bulandi, kustum yazinca hamilesin sandim.Yok canım korunuyorum henüz
Süt bana hep gaz yapar ağır gelir ama tadıni da çok severim... yoğurt da keza öyleSut kokusu agir geldi, Midem bulandi, kustum yazinca hamilesin sandim.
Ozel olmazsa hangi yontemle korunuyorsun ve memnun musun diye sormak istiyorum. Biz kondomla korunuyoruz ama hapa başlicam gibi. Yazz aldim su an. Senin onerdigin memnun kaldigin yontemler neler?
Ozetleee memnunumSut kokusu agir geldi, Midem bulandi, kustum yazinca hamilesin sandim.
Ozel olmazsa hangi yontemle korunuyorsun ve memnun musun diye sormak istiyorum. Biz kondomla korunuyoruz ama hapa başlicam gibi. Yazz aldim su an. Senin onerdigin memnun kaldigin yontemler neler?
Alarm kurulmalı ve yatili misafirlikte cok dikkat edilmeli yani. Prezervatif benim icin de hos degil. Bakalim memnun kalırım umarim.Ozetleee memnunumama saatinde almazsan koruyuculuk düşüyor
Antibiyotik gibi dakik bir ilaç maalesef
Ben nadiren de olsa birer saat geciktirebiliyorumne yazık ki HATA
Gerçek ten çok ön yargı yapıyorsunuz bunca insan paylaşıyor bi benim kimi çok geldi 5 lira değil eczane yi satın alırım ben ama işte cahillik sizin gibi insanlara sormakSiz kendi vücut sıvılarınızdan iğrenmeyebilirsiniz hakli olarak ama burada hepimizin midesi kalkiyor.
Bir zahmet 5 liraya gebelik testi alip yapın. 1 ay gecikmişsiniz.
Belki ona da zam geldiği için almamistir
Bu arada süt içmiştim süt zaten ağır geliyor üstüne bu fotoyu gormemle kusmam bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?