Hamilelik belirtisi mi

gulosum2727

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2021
7
3
1
29
Merhaba yeniyim burda size bişey soracam ama lütfen tecrübeli olanlar cevap vere bilir mi Benim ayın 1 de adet olmam lazım ama bir haftadır sarımsı akıntı görüyorum ped kullanıyorum çok kötü foto atıyorum hamilelik belirtisi olabilirimi acaba bilmediğim için soruyorum

Keşke başlıkta fotoğrafı belirtseydiniz. Ama bu akıntı sanki enfeksiyon akıntısı gibi.

Baslikta belirtseydin fotoğraf kaldirirmisin rica etsem akıntıni resimle değilde anlatsN anlar o kdr çok kadin

Ayriyetten bir aydır olmuyonux test yapmam aklına gelmiyo ama akıntı resmi koymak mi aklına gelihor o kdr hamile insan var platformda diğer insanlar migdesi kaldırmayabilir sizden ricam kaldırırsanız sevinirim

Enfeksiyon geçmiş olsun

Siz kendi vücut sıvılarınızdan iğrenmeyebilirsiniz hakli olarak ama burada hepimizin midesi kalkiyor.

Bir zahmet 5 liraya gebelik testi alip yapın. 1 ay gecikmişsiniz.
Belki ona da zam geldiği için almamistir

Bu arada süt içmiştim süt zaten ağır geliyor üstüne bu fotoyu gormemle kusmam bir oldu

Belki ona da zam geldiği için almamistir

Bu arada süt içmiştim süt zaten ağır geliyor üstüne bu fotoyu gormemle kusmam bir oldu
Kuzu o da haklı 4 TL almak yerine resim atmak insanları düşünmüyo resim Atça yerde bı int sitesine yazsa o kdr tonla konu başlığı çıkar burda

Hak veremiyorum ben balgam örneği vermeye utanmıştım öz ablama
Kim insan sizin gibi utaniyo öz ablası olduğu halde kimi kanlı ped kanlı peçete akıntı resimleri bugün o kadar çok tü ki utanma çekinme veya ayıp her hangi bir bi duygu yok maalesef araştırma yok etme yok

Yok canım korunuyorum henüz
Sut kokusu agir geldi, Midem bulandi, kustum yazinca hamilesin sandim.
Ozel olmazsa hangi yontemle korunuyorsun ve memnun musun diye sormak istiyorum. Biz kondomla korunuyoruz ama hapa başlicam gibi. Yazz aldim su an. Senin onerdigin memnun kaldigin yontemler neler?

Süt bana hep gaz yapar ağır gelir ama tadıni da çok severim... yoğurt da keza öyle
Laktoz intoleransim mi var diye düşünüp laktoz diyetine girdim kendimce ve laktozsuz sütte aldım özellikle aman Yarabbi onu da ağzıma almamla tukurdum o ne öyle.

İki buçuk yıldır evliyim ve hep Yasmin kullandım Diane35 ile korunuyordum aslında başlarda ama onun da üzerinde oral kontraseptif değildir yazmaya başladı, eczacı yok yok icebilirsin dese de üstünde yazanın ne olduğunu bilmiyor bence.

Bana kilo alımı veya herhangi yan etkisi olmadı bu ilaçların

Prezervatifleri hiç denemedim ben o eti sıcacık içimde hissetmek istiyorum, prezervatifliyken cupcup kaymıyor mu ??
Ben biraz zorlanmazsam keyif alamıyorum
Mesela çok islanirsam ilişkiyi yarıda kesip kurularim hemen bı .

Ozetleee memnunum ama saatinde almazsan koruyuculuk düşüyor
Antibiyotik gibi dakik bir ilaç maalesef
Ben nadiren de olsa birer saat geciktirebiliyorum ne yazık ki HATA

Ozetleee memnunum ama saatinde almazsan koruyuculuk düşüyor
Antibiyotik gibi dakik bir ilaç maalesef
Ben nadiren de olsa birer saat geciktirebiliyorum ne yazık ki HATA
Alarm kurulmalı ve yatili misafirlikte cok dikkat edilmeli yani. Prezervatif benim icin de hos degil. Bakalim memnun kalırım umarim.

Siz kendi vücut sıvılarınızdan iğrenmeyebilirsiniz hakli olarak ama burada hepimizin midesi kalkiyor.

Bir zahmet 5 liraya gebelik testi alip yapın. 1 ay gecikmişsiniz.
Gerçek ten çok ön yargı yapıyorsunuz bunca insan paylaşıyor bi benim kimi çok geldi 5 lira değil eczane yi satın alırım ben ama işte cahillik sizin gibi insanlara sormak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…