Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtisi mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ozge4400

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2019
89
32
3
28
Arkadaşlar merhaba adetim biteli 8 gün oldu ve 8 gündür eşimle düzenli ilişkiye girdim ve 8. Gün de yani bugün hafif pembesi lekelenme oldu ve sol kasığımda da dünden beri ara ara sancı var bu hamilelik belirtisi olabilir mi internetten baktığım da öyle şeyler yazıyordu ama bilemiyorum.

adetten sonraki 8. gun canim o yuzden hamilelik degil yumurtlama belirtisi bence bu.

Bazı kadınların yumurtlamasi kanama lekeleme ya da yoğun akıntı ile kendini belli eder mesela bende hiçbirı olmaz ama tedavi sürecinde yumurtlar ve yumurta çatlardı ablam da yoğun akinti olur o anlar mesela o gün yumurtlama günü her zaman olmayadabilir kanama ya da lekelenme aslında çokta iyi degerlendirmissiniz ins tutar

Bazı kadınların yumurtlamasi kanama lekeleme ya da yoğun akıntı ile kendini belli eder mesela bende hiçbirı olmaz ama tedavi sürecinde yumurtlar ve yumurta çatlardı ablam da yoğun akinti olur o anlar mesela o gün yumurtlama günü her zaman olmayadabilir kanama ya da lekelenme aslında çokta iyi degerlendirmissiniz ins tutar
Ay inşallah çok istiyorum bakalım Allah isteyen herkese nasip eder bana da nasip eder inşallah

Back