- 24 Şubat 2025
- 67
- 22
- 3
- 38
- Konu Sahibi manolya2025
-
Evde test yapabilirsiniz predoctor güvenilirMerhaba beklenen adet tarihime 4 gün var ama karın ağrım halsizlik sıcak basması var sizce kan vereyimmi yoksa. Beklemeli miyim
Evet hatta 0,1 gibi değerler çıkar genellikle. Ben adet öncesi 5e yakın çıkanların hep pozitife döndüğüne şahit oldum. Ama tabi ikimiz de günlerimize göre değer biraz düşük çıkmışGenelde hamile olmayanlarda 0-1 veya 2 mi çıkıyor? Ben de 4 olmasına şaşırdım eğer hamilelik yoksa
Ben beta değerimin düşüklüğü sebebiyle araştırdığımda genellikle hamilelerin 4 gün kala 30-40 gibi değerlerle öğrendiklerini gördüm. Eğer yumurtlama üzerinden 10 gün geçtiyse kanda çıkar muhtemelen. Ama ben battan 3 gün önce negatif 1 gün önce pozitif sonuç aldım. Bu da mümkünMerhaba beklenen adet tarihime 4 gün var ama karın ağrım halsizlik sıcak basması var sizce kan vereyimmi yoksa. Beklemeli miyim
Çatlama olduğu gün hemen döllenme oluyor mu bunu bilemeyiz ki,buradan bana yorum yazan bir arkadaş olmuştu Reglden 2 gün önce beta 4 çıkmış,iki gün sonra 40 dört gün sonra 240 4 gün sonra 1000 Li rakamlara ulaşmış herkesin gebeliği aynı ilerlemiyor,kaldı ki benim bir gebeliğim de beta hcg çok sağlıklı ilerlemesine rağmen haftasıyla uyumlu ilerlemedi sonra düşükle sonuçlandı 10 haftalıkkenEvet hatta 0,1 gibi değerler çıkar genellikle. Ben adet öncesi 5e yakın çıkanların hep pozitife döndüğüne şahit oldum. Ama tabi ikimiz de günlerimize göre değer biraz düşük çıkmışBenim de 8 şubat pik 9 şubat çatlama
Adet bitimi hemen yumurtladim akıntıdan anladım ortalama 1 hafta sonra kanda 6.9 çıktı 10 gün sonra 30.3 çıktıSizin değeriniz yumurtlamanın kaçıncı günü 30 çıktı? Ben de bat günü 48 gördüm.. doktor pek umutlu konuşmadı
Benim regil günüm yarın bu sabah kan verdim sonuç bekliyorum pazar günü 62.7 diSizin değeriniz yumurtlamanın kaçıncı günü 30 çıktı? Ben de bat günü 48 gördüm.. doktor pek umutlu konuşmadı
Evet doğru söylüyorsunuz, bünye farkı da etkili oluyormuş hcg seviyelerinde. Doktor öyle demese benim aklıma gelmezdi zaten kimyasal falan ilk defa gebelik yaşıyorum. Bu sefer güzel olacak inşallah sizin süreciniz deÇatlama olduğu gün hemen döllenme oluyor mu bunu bilemeyiz ki,buradan bana yorum yazan bir arkadaş olmuştu Reglden 2 gün önce beta 4 çıkmış,iki gün sonra 40 dört gün sonra 240 4 gün sonra 1000 Li rakamlara ulaşmış herkesin gebeliği aynı ilerlemiyor,kaldı ki benim bir gebeliğim de beta hcg çok sağlıklı ilerlemesine rağmen haftasıyla uyumlu ilerlemedi sonra düşükle sonuçlandı 10 haftalıkken
Maşallah çok güzel değerleriniz. Erken öğrendiğiniz için mecbur takip gerekiyor ama bence sağlıklıBenim regil günüm yarın bu sabah kan verdim sonuç bekliyorum pazar günü 62.7 di
İnşallah hepimiz içinEvet doğru söylüyorsunuz, bünye farkı da etkili oluyormuş hcg seviyelerinde. Doktor öyle demese benim aklıma gelmezdi zaten kimyasal falan ilk defa gebelik yaşıyorum. Bu sefer güzel olacak inşallah sizinki süreciniz de
Doktor çok düşük dediMaşallah çok güzel değerleriniz. Erken öğrendiğiniz için mecbur takip gerekiyor ama bence sağlıklı
Doktor çok düşük dediMaşallah çok güzel değerleriniz. Erken öğrendiğiniz için mecbur takip gerekiyor ama bence sağlıklı
Bilmiyorum inanın ama doktor az yükselmiş dedi bugün kan son 1 hafta sonra diğer kan dediMaşallah çok güzel değerleriniz. Erken öğrendiğiniz için mecbur takip gerekiyor ama bence sağlıklı
Reglden 3 gün önce 62 bana hiç düşük gelmedi bence kendinizi üzmeyin, bugünkü değer kaç geldi?Doktor çok düşük dedi
Önemli olan artış hızı değil mi? Yani ne kadar sürede ne kadar arttığı değil mi önemli olan?Doktor çok düşük dedi
Evet benim 4 günde 2 katı arttı sıkıntı ordaÖnemli olan artış hızı değil mi? Yani ne kadar sürede ne kadar arttığı değil mi önemli olan?
Daha çıkmadı sonuçReglden 3 gün önce 62 bana hiç düşük gelmedi bence kendinizi üzmeyin, bugünkü değer kaç geldi?
Güzel gelir merak etme ben çok okudum hep adet gecikmesinden sonra tırmanmaya başlıyor değerDaha çıkmadı sonuç
Çok amin inşallah yaGüzel gelir merak etme ben çok okudum hep adet gecikmesinden sonra tırmanmaya başlıyor değer
Arkadaşım çok şükür ve bugün regl günüm ve sonucum çıktı doktor 2 katı artarsa sıkıntı yok demişti ve pazar günü 62 di sonucum şu an 137 geldi çok şükürGüzel gelir merak etme ben çok okudum hep adet gecikmesinden sonra tırmanmaya başlıyor değer
Hayırlı olsun sağlıklı bir gebelik olsun ve sağlıkla kucağınıza alın inşallahArkadaşım çok şükür ve bugün regl günüm ve sonucum çıktı doktor 2 katı artarsa sıkıntı yok demişti ve pazar günü 62 di sonucum şu an 137 geldi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?