• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi mi regl belirtisi mi ?

nurpinarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
2.335
583
43
26
Sağ taraftan yumurtladım ama genel olarak sol tarafta ağrı oluyor çok nadiren sağda oluyor çok çok az . Sol tarafımda hiç yumurta yoktu. Neden olabilir sol tarafta ki ağrı ? Regl belirtisi olabilir mi ? Hamilelik olsa dağ tarafta olması gerekmez miydi?

Sağ taraftan yumurtladım ama genel olarak sol tarafta ağrı oluyor çok nadiren sağda oluyor çok çok az . Sol tarafımda hiç yumurta yoktu. Neden olabilir sol tarafta ki ağrı ? Regl belirtisi olabilir mi ? Hamilelik olsa dağ tarafta olması gerekmez miydi?
Yumurtanızın hangi tarafta olduğunu nasıl öğrendiniz

Merhaba herkese,
Ben normalde adet dönemine yaklaştığımda asla kaşık ağrısı yada göğüs ağrısı çeken birisi değilim 1 yıl olacak neredeyse korunmuyorum ama malesef her ay oldu mu diye düşünmeden edemiyorum. Özellikle bu ay yaşadığım aşırı derece de kaşık ağrısı ve göğüsler de sızlama var adetime 5 gün var daha az önce eczaneden erken gebelik testi aldım yaptım ama test önce uzun bir süre beyaz göründü sonra negatif olarak göründü. Ama yaşadığım belirtiler beni bu ay aşırı ümitlendirdi . Bu erken gebelik test yapanlarda da böyle bir durum ile karşılaşan var mı

Back