Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç gün gecikti agrın felan varmıBenimde gelmedi daha beklemedeyim ümidim yok o yüzden test yapmadım hamilelik olduğu zaman aksine akıntı fazla olur bende öyle olmuştu ama kişiden kişiye değişiyor belkide
Akıntı sarı renkte mi oluyo acaba yapışkan şeklindemi benim her ikiside oluyor anlamadımBenimde gelmedi daha beklemedeyim ümidim yok o yüzden test yapmadım hamilelik olduğu zaman aksine akıntı fazla olur bende öyle olmuştu ama kişiden kişiye değişiyor belkide
Herkesin hamilik ve hamilelik belirtisi farklı oluyor tabiki ihtimal var.. Regliniz de geçmiş zaten varsa çıkar diye düşünüyorumSelam arkadaşlar normalde en geç 35 günde adet oluyorum bugün sat üzerinden 37 gün geçti. İlişkiye girince kuruluk var bu adet gecikmesi yapar mı? Testi ne zaman yapmalıyım. Sizin gebelik belirtiniz de vajinal kuruluk varmıydı
Yaptım negatif bekliyorum bakalım kasık ve bel agrısı var 2 gündür halen gelmedi. Grip ilacı kullanınca da gecikme olabilr miRegliniz geciktiyse test yapın
Sarıda olmuştu ama koku yoktu koku varsa enfeksiyon ya da mantar olabilirAkıntı sarı renkte mi oluyo acaba yapışkan şeklindemi benim her ikiside oluyor anlamadım
24 le 26 gün arasında oluyorum bugün 26.gün gelen giden yok arada hafif regl ağrım olup geçiyo göğüslerim çok ağrıyo bide arada hafif bulantım oluyo hormonlardan kaynaklı sanırımKaç gün gecikti agrın felan varmı
Yok kokusuz zaten hsg çekildi antibiyotik aldım bu ay yanma kaşıntı yok sol kasığım batıyo eğilirken göğüs sızlaması var geçmediSarıda olmuştu ama koku yoktu koku varsa enfeksiyon ya da mantar olabilir
Test yap bence günün geçmiş nasılsa benim günüm geçti diyemem tam anlamıyla 2 gün daha bekliycem gelmezse inşallah test yaparımYok kokusuz zaten hsg çekildi antibiyotik aldım bu ay yanma kaşıntı yok sol kasığım batıyo eğilirken göğüs sızlaması var geçmedi
Yok 23 ocakda daha var sökülcek gibi ağrıyo koyı renk geliyo iltihap galiba regl olucamTest yap bence günün geçmiş nasılsa benim günüm geçti diyemem tam anlamıyla 2 gün daha bekliycem gelmezse inşallah test yaparım
Tek çizgi çıkınca üzülüyorumHamilelik belirtileriyle regl belirtileri aynı oluyo ayırt etmek çok zor gerçekten ama erken gebelik testi alıp deneyebilirsin canım
1 hafta geçerse beta baktırırım kanda daha erken çıkıyor inan sabır çok zor amaliyat ve operasyon geçirdim psikolojik olarak çok yoruldum şüküe sonuçlar iyiBenimde hiç tahammülüm yok görmeye çok yupranıyo insan![]()
Bilmez miyim beklemek çok zor bide o kadar bekleyip negatif sonuç almak dahada zor ne ameliyatı oldun doktorlar banada ameliyat diyolar1 hafta geçerse beta baktırırım kanda daha erken çıkıyor inan sabır çok zor amaliyat ve operasyon geçirdim psikolojik olarak çok yoruldum şüküe sonuçlar iyi
Miyom polip t şeklindeydi rahmim onu düzeltti doktorum 6 haffa ilişki yasaktı sonra rahim filmi çekildim 1 ay sonra q haftada oedan yasak yeni kalktı yasakBilmez miyim beklemek çok zor bide o kadar bekleyip negatif sonuç almak dahada zor ne ameliyatı oldun doktorlar banada ameliyat diyolar