Hamilelik belirtisi mi kızlar?

axquer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2022
402
262
Kızlar merhaba. Benim Bat 6 Ekim, 5 6 gün önce yumurtlamam oldu değerlendirdik. Bugün şeffaf kokusuz akıntım var, normalde yumurtlama zamanım dışında akıntı olmaz. Her şeyi gebeliğe yoruyorum tahmin edersiniz ki 😂şeffaf akıntı erken gebelik belirtisi midir ve bu kadar erkenden kendini belli eder mi?

Kızlar merhaba. Benim Bat 6 Ekim, 5 6 gün önce yumurtlamam oldu değerlendirdik. Bugün şeffaf kokusuz akıntım var, normalde yumurtlama zamanım dışında akıntı olmaz. Her şeyi gebeliğe yoruyorum tahmin edersiniz ki 😂şeffaf akıntı erken gebelik belirtisi midir ve bu kadar erkenden kendini belli eder mi?
Ovülasyon ile mi tahmin ettiniz ya da akıntı vs mi geldi ? Tekrar yumurtlama olabilir mi diye soruyorum çünkü bazı aylarda çift yumurtlarız. Pembe ve kahverengi damla olsa yerleşme diyebilirim ama bu yumurtlama olabilir.

Ovülasyon ile takip etmedim. Hem sıcaklık artışına baktım hem de yumurtlama olduğu zaman bende beyaz akıntı geliyor. Beyaz akıntının geldiği zaman değerlendirdim. Normalde ilişkim de düzenli. Ama bu yumurtladığım zaman gelen akıntı gibi afedersiniz beyaz değil. Bildiğin şeffaf daha su gibi. Her şeyi gebeliğe yoruyorum da böyle bir belirti yaşayan var mı diye merak ediyorum canım Nur61_ Nur61_

Ovülasyon ile takip etmedim. Hem sıcaklık artışına baktım hem de yumurtlama olduğu zaman bende beyaz akıntı geliyor. Beyaz akıntının geldiği zaman değerlendirdim. Normalde ilişkim de düzenli. Ama bu yumurtladığım zaman gelen akıntı gibi afedersiniz beyaz değil. Bildiğin şeffaf daha su gibi. Her şeyi gebeliğe yoruyorum da böyle bir belirti yaşayan var mı diye merak ediyorum canım
Batına 10 gün kalmış. Bir hafta sonra istersen test yapabilirsin. İnşallah istediğin gibi gebelik gerçekleşir. Hamilelik belirtileri öyle birşey ki adet ve enfeksiyon belirtileri ile ayırt etmek çok zor. Şeffaf akıntı gebelik demek çok zordur o yüzden en sağlıklı sonucu haftaya yapacağın test ile alırsın ❤️🌸

Batına 10 gün kalmış. Bir hafta sonra istersen test yapabilirsin. İnşallah istediğin gibi gebelik gerçekleşir. Hamilelik belirtileri öyle birşey ki adet ve enfeksiyon belirtileri ile ayırt etmek çok zor. Şeffaf akıntı gebelik demek çok zordur o yüzden en sağlıklı sonucu haftaya yapacağın test ile alırsın ❤️🌸
Teşekkür ederim. Böyle bir şey yaşayan olsa umut olacaktı bana 2 aydır resmen gecem gündüzüm bu konu :) peki ilişkidenn kaç gün sonra beta yükselmeye başlıyor canım?

Teşekkür ederim. Böyle bir şey yaşayan olsa umut olacaktı bana 2 aydır resmen gecem gündüzüm bu konu :) peki ilişkidenn kaç gün sonra beta yükselmeye başlıyor canım?
Geç döllenme olmasa yumurtlamadan 7/10 gün sonra tahmini yükselmeye başlar. Yani varsa bebeğin inşallah 3/4 gün sonra kanında çıkmaya başlar. Ama geç döllenme olursa eğer bu süreç 10/15 güne kadar uzuyor

Teşekkür ederim canımmm ben 5 gün sabredeyim bir test yapayım Allah nasip eder inşallah
Geç döllenme olmasa yumurtlamadan 7/10 gün sonra tahmini yükselmeye başlar. Yani varsa bebeğin inşallah 3/4 gün sonra kanında çıkmaya başlar. Ama geç döllenme olursa eğer bu süreç 10/15 güne kadar uzuyor

Ovülasyon ile mi tahmin ettiniz ya da akıntı vs mi geldi ? Tekrar yumurtlama olabilir mi diye soruyorum çünkü bazı aylarda çift yumurtlarız. Pembe ve kahverengi damla olsa yerleşme diyebilirim ama bu yumurtlama olabilir.
Merhabalar bende sitede yeni sayılırım. ocakta bir düşük yaptım malesef.
ağustos ayında çok garip bir adet dönemi geçirdim. pıhtısız az ve fazla kısa. ama lekelenme devam etti. akabinde hamilelik testi yaptım fakat bir şey çıkmadı.
şimdi bat 15 ekim, yumurtalama dönemime 4-5 gün var. dün yumurta akı gibi bir akıntım geldi. bu sabahtan beri de geçmek bilmeyen bir bel ağrım var. yumurtalıklarımda doluluk hissediyorum. ara ara ağrı gibi oluyor. test almak isterdim ama gene olmuyor görmekten yoruldum benzeri durum yaşayan var mı?

Merhabalar bende sitede yeni sayılırım. ocakta bir düşük yaptım malesef.
ağustos ayında çok garip bir adet dönemi geçirdim. pıhtısız az ve fazla kısa. ama lekelenme devam etti. akabinde hamilelik testi yaptım fakat bir şey çıkmadı.
şimdi bat 15 ekim, yumurtalama dönemime 4-5 gün var. dün yumurta akı gibi bir akıntım geldi. bu sabahtan beri de geçmek bilmeyen bir bel ağrım var. yumurtalıklarımda doluluk hissediyorum. ara ara ağrı gibi oluyor. test almak isterdim ama gene olmuyor görmekten yoruldum benzeri durum yaşayan var mı?
Canım benimde bat 16 Ekim ve dediğin şeylerin aynısını dün yaşadım yani bu demek oluyor ki yumurtluyorsun bugünleri değerlendir mutlaka

Canım benimde bat 16 Ekim ve dediğin şeylerin aynısını dün yaşadım yani bu demek oluyor ki yumurtluyorsun bugünleri değerlendir mutlaka
Bundan önceki yumurtlamalarımda hiç böyle bir durum yaşamamıştım canım o yüzden bi şüphelendim acaba geçen aydan gelen bir durum mu var diye

Bundan önceki yumurtlamalarımda hiç böyle bir durum yaşamamıştım canım o yüzden bi şüphelendim acaba geçen aydan gelen bir durum mu var diye
Hayır korkma yumurtlama zamanı bel ağrısı kasık ağrısı olabiliyor beyaz akıntı zaten yumurtlama göstergesi çoğu zaman. Sen bugünleri değerlendir mutlaka 🌸

Arkadaşlar merhaba bu ay ilk defa adet gecikmesi yaşadım 3 gün gecikmede beta 1.2 çıktı dün 6 gün gecikmeden sonra ilişkide kan gelmeye başladı bugün de devam ediyor karın agrısıyla birlikte böyle bi durum yaşayan oldumu

CANIM BATIN BUGÜNDÜ SENİN DURUM NEDİR

Allah’a şükürler olsun canım hamileyim 🥰🥰
yaaaa çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ALLAHIM.:)) belirtilerin neydi canım farklı gelen? benimde bat 15 ekim bekliyorum. beyaz şeffaf akıntım var normalde adete yakın olur anlamadım bende:))

Test yapın idrarda 25 altında çıkmıyor diyr biliyorum kan verin bekleyemiyorsaniz ama beklerim derseniz 1 hafta bekleyin insallah gebelik vardır 🌸

Merhabalar ben size bir şey sormak istiyorum 16 eylülde âdet oldum 21 eylülde âdetim bitti temizlendim bir doktorun önerisiyle 28 eylül 4 Ekim arasında eşimle birlikte olduk hamile kalma olasılığım nedir adet gününe kadar ilişkiye girmemiz gerekiyormu

Merhabalar ben size bir şey sormak istiyorum benim bu sabah hafif kahverengi tarzında lekenmem oldu adetimede bir gün var acaba hamilelik belirtisi olabilir mi

X