- 14 Mayıs 2019
- 820
- 558
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kuzum tam orda böyle geldi gelcek gibi ağrım oluyorAğrı vajinanizda mı? Adette vajina ağrısı olmuyor ki, yani bende hiç olmadı bu güne kadar ve ilk defa duyuyorum.
Gebelikte de vajinada ağrım olmadı. Kasiklarimda (karnımın alt kısmında) ara sıra gelen adet sancısı ve yumurtaliklarda değişik bir ağrı vardı sadece.
Yaa hadi inşallah benimde öyledirBen hep kendimi adet olacak gibi hissettim ilk haftalar.
Sizde adet dönemi orada ağrı oluyorsa gebelikten de olabilir çünkü gebelikte de adet günü yaklaşınca oldun olacaksın gibi ağrı oluyor. Yalnız bu tek başına bir gebelik belirtisi değildir. Gününüz geçmiş madem yarına kadar olmazsanız sabah bir gebelik testi yapın. İnşallah bebek geliyorum diyordur. ❤Evet kuzum tam orda böyle geldi gelcek gibi ağrım oluyor
İnşallah kuzumm ama şunu anlamadım ben geçen ay 4 ünde regl oldum 28 günde bir regl olurum 22 si yumurtam çatladı 1 eylülde en son test yaptım negatifti bir arkadaş burdan 4ü senin bat dedi bugün gelmedi birşey ama ağrım var test daha yapmadım ne yapacağımı şaşırdım çok sağol iyi dileklerin için canım benimSizde adet dönemi orada ağrı oluyorsa gebelikten de olabilir çünkü gebelikte de adet günü yaklaşınca oldun olacaksın gibi ağrı oluyor. Yalnız bu tek başına bir gebelik belirtisi değildir. Gününüz geçmiş madem yarına kadar olmazsanız sabah bir gebelik testi yapın. İnşallah bebek geliyorum diyordur. ❤
Evet benim oluyor hala dediginiz gibi vajina bölgeme anı saplanmalar giriyor ne kadar geciktinizMerhaba kızlar ilk gebe kaldığınızda vajinal ağrınız oldumu böyle adet olcakmış gibi olup olmama kasık ağrısı varmış ama vajinada bir ağrı yaşadınızmı benim gecikmem var ama olcakmış gibi de bölgem ağrıyor arada sancı gibi
Kuzumm ben geçen ay 4 üünde regl oldum 28 günde bir regl olurum 22 si yumurtam çatladı 1 eylülde en son test yaptım negatifti Bat ne zaman anlamadım bugün olmadım dahaEvet benim oluyor hala dediginiz gibi vajina bölgeme anı saplanmalar giriyor ne kadar geciktiniz
Herzaman 28 günde bir oluyorsan adetin 3 gün geçmiş canım bence yarın sabah ilk idrarla tekrar bir test yap eğer testin varsaKuzumm ben geçen ay 4 üünde regl oldum 28 günde bir regl olurum 22 si yumurtam çatladı 1 eylülde en son test yaptım negatifti Bat ne zaman anlamadım bugün olmadım daha
22sinde çatlama olduysa 1 Eylül catlamanin 11. Günü. Çıkmaması normal. Yarın 15. Günü oluyor, yapın siz testi. Ben 12. Günü çok silik bir çizgiyle öğrenmiştim.İnşallah kuzumm ama şunu anlamadım ben geçen ay 4 ünde regl oldum 28 günde bir regl olurum 22 si yumurtam çatladı 1 eylülde en son test yaptım negatifti bir arkadaş burdan 4ü senin bat dedi bugün gelmedi birşey ama ağrım var test daha yapmadım ne yapacağımı şaşırdım çok sağol iyi dileklerin için canım benim ❤
Gecikme varsa kaset testte sonuc çıkarMerhaba kızlar ilk gebe kaldığınızda vajinal ağrınız oldumu böyle adet olcakmış gibi olup olmama kasık ağrısı varmış ama vajinada bir ağrı yaşadınızmı benim gecikmem var ama olcakmış gibi de bölgem ağrıyor arada sancı gibi
Negatif çıkar diye korkuyorum ya bide birisi 4ünde bat ‘ın dedi yumurtlama günüme göre hesaplarsam yapayım yarın bakalım o zaman dayanamaz yine yaparım 1 eylülde yaptım en sonHerzaman 28 günde bir oluyorsan adetin 3 gün geçmiş canım bence yarın sabah ilk idrarla tekrar bir test yap eğer testin varsa
Yaa yarın yapayım o zaman hadi inşallah olmamda yapacağım sabah çok heyecanlandım ya benim bat tarihim Ne oluyor acaba kuzum şimdi ya çok kafam karıştı o konuda yumurtlamaya göre mi bakcam regl olmaya göre mi ki22sinde çatlama olduysa 1 Eylül catlamanin 11. Günü. Çıkmaması normal. Yarın 15. Günü oluyor, yapın siz testi. Ben 12. Günü çok silik bir çizgiyle öğrenmiştim.
Yapacağım yarın test dua edin kızlar rahim filmi çekildim temmuzda ve çok acı ağrı çektim Sıkıntımızda yok çok şükür istiyoruz Allahımın izni ile inşallah yaaGecikme varsa kaset testte sonuc çıkar
Eğer yumurtlamaya göreyse bugün yada en geç yarın olmalisin ben 28 e göre hesapladımNegatif çıkar diye korkuyorum ya bide birisi 4ünde bat ‘ın dedi yumurtlama günüme göre hesaplarsam yapayım yarın bakalım o zaman dayanamaz yine yaparım 1 eylülde yaptım en son
Eğer 28 e göre ise 3 gün geciktim eğer yumurtlama ise bugün aynen yarın da olmam inşallah bu ağrı beni şüpheye düşürüyor yaEğer yumurtlamaya göreyse bugün yada en geç yarın olmalisin ben 28 e göre hesapladım
O konu biraz karışık ya herkeste işlemiyor. Yumurtlamadan 14gün sonra adet görülür deniyor ama ben erken de yumurtlasam geç de yumurtlasam 28 günde bir oluyorum. Ama gebelikte yumurtlamaya bakacağız bata değil. Çünkü en erken yumurtlamanın 12. Günü idrarda çıkıyor.Yaa yarın yapayım o zaman hadi inşallah olmamda yapacağım sabah çok heyecanlandım ya benim bat tarihim Ne oluyor acaba kuzum şimdi ya çok kafam karıştı o konuda yumurtlamaya göre mi bakcam regl olmaya göre mi ki
Ayy bende olmuştu hatta adet dönemim yaklaşınca sanki adet olmuşum gibi de ağrı olmuştu baskıda olmuştu ilk haftalarMerhaba kızlar ilk gebe kaldığınızda vajinal ağrınız oldumu böyle adet olcakmış gibi olup olmama kasık ağrısı varmış ama vajinada bir ağrı yaşadınızmı benim gecikmem var ama olcakmış gibi de bölgem ağrıyor arada sancı gibi