Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtisi mi bu ağrı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mrsbride

👶🏻❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2019
820
558
Merhaba kızlar ilk gebe kaldığınızda vajinal ağrınız oldumu böyle adet olcakmış gibi olup olmama kasık ağrısı varmış ama vajinada bir ağrı yaşadınızmı benim gecikmem var ama olcakmış gibi de bölgem ağrıyor arada sancı gibi

Ağrı vajinanizda mı? Adette vajina ağrısı olmuyor ki, yani bende hiç olmadı bu güne kadar ve ilk defa duyuyorum.
Gebelikte de vajinada ağrım olmadı. Kasiklarimda (karnımın alt kısmında) ara sıra gelen adet sancısı ve yumurtaliklarda değişik bir ağrı vardı sadece.

Ağrı vajinanizda mı? Adette vajina ağrısı olmuyor ki, yani bende hiç olmadı bu güne kadar ve ilk defa duyuyorum.
Gebelikte de vajinada ağrım olmadı. Kasiklarimda (karnımın alt kısmında) ara sıra gelen adet sancısı ve yumurtaliklarda değişik bir ağrı vardı sadece.
Evet kuzum tam orda böyle geldi gelcek gibi ağrım oluyor

Evet kuzum tam orda böyle geldi gelcek gibi ağrım oluyor
Sizde adet dönemi orada ağrı oluyorsa gebelikten de olabilir çünkü gebelikte de adet günü yaklaşınca oldun olacaksın gibi ağrı oluyor. Yalnız bu tek başına bir gebelik belirtisi değildir. Gününüz geçmiş madem yarına kadar olmazsanız sabah bir gebelik testi yapın. İnşallah bebek geliyorum diyordur. ❤

Sizde adet dönemi orada ağrı oluyorsa gebelikten de olabilir çünkü gebelikte de adet günü yaklaşınca oldun olacaksın gibi ağrı oluyor. Yalnız bu tek başına bir gebelik belirtisi değildir. Gününüz geçmiş madem yarına kadar olmazsanız sabah bir gebelik testi yapın. İnşallah bebek geliyorum diyordur. ❤
İnşallah kuzumm ama şunu anlamadım ben geçen ay 4 ünde regl oldum 28 günde bir regl olurum 22 si yumurtam çatladı 1 eylülde en son test yaptım negatifti bir arkadaş burdan 4ü senin bat dedi bugün gelmedi birşey ama ağrım var test daha yapmadım ne yapacağımı şaşırdım 😅 çok sağol iyi dileklerin için canım benim 😍❤️

Merhaba kızlar ilk gebe kaldığınızda vajinal ağrınız oldumu böyle adet olcakmış gibi olup olmama kasık ağrısı varmış ama vajinada bir ağrı yaşadınızmı benim gecikmem var ama olcakmış gibi de bölgem ağrıyor arada sancı gibi
Evet benim oluyor hala dediginiz gibi vajina bölgeme anı saplanmalar giriyor ne kadar geciktiniz

Evet benim oluyor hala dediginiz gibi vajina bölgeme anı saplanmalar giriyor ne kadar geciktiniz
Kuzumm ben geçen ay 4 üünde regl oldum 28 günde bir regl olurum 22 si yumurtam çatladı 1 eylülde en son test yaptım negatifti Bat ne zaman anlamadım bugün olmadım daha

Kuzumm ben geçen ay 4 üünde regl oldum 28 günde bir regl olurum 22 si yumurtam çatladı 1 eylülde en son test yaptım negatifti Bat ne zaman anlamadım bugün olmadım daha
Herzaman 28 günde bir oluyorsan adetin 3 gün geçmiş canım bence yarın sabah ilk idrarla tekrar bir test yap eğer testin varsa

İnşallah kuzumm ama şunu anlamadım ben geçen ay 4 ünde regl oldum 28 günde bir regl olurum 22 si yumurtam çatladı 1 eylülde en son test yaptım negatifti bir arkadaş burdan 4ü senin bat dedi bugün gelmedi birşey ama ağrım var test daha yapmadım ne yapacağımı şaşırdım 😅 çok sağol iyi dileklerin için canım benim 😍
22sinde çatlama olduysa 1 Eylül catlamanin 11. Günü. Çıkmaması normal. Yarın 15. Günü oluyor, yapın siz testi. Ben 12. Günü çok silik bir çizgiyle öğrenmiştim.

Gecikme varsa kaset testte sonuc çıkar

Herzaman 28 günde bir oluyorsan adetin 3 gün geçmiş canım bence yarın sabah ilk idrarla tekrar bir test yap eğer testin varsa
Negatif çıkar diye korkuyorum ya 😞bide birisi 4ünde bat ‘ın dedi yumurtlama günüme göre hesaplarsam yapayım yarın bakalım o zaman dayanamaz yine yaparım 1 eylülde yaptım en son

22sinde çatlama olduysa 1 Eylül catlamanin 11. Günü. Çıkmaması normal. Yarın 15. Günü oluyor, yapın siz testi. Ben 12. Günü çok silik bir çizgiyle öğrenmiştim.
Yaa 😍 yarın yapayım o zaman hadi inşallah olmamda yapacağım sabah çok heyecanlandım ya 🥰 benim bat tarihim Ne oluyor acaba kuzum şimdi ya çok kafam karıştı o konuda yumurtlamaya göre mi bakcam regl olmaya göre mi ki

Yaa 😍 yarın yapayım o zaman hadi inşallah olmamda yapacağım sabah çok heyecanlandım ya 🥰 benim bat tarihim Ne oluyor acaba kuzum şimdi ya çok kafam karıştı o konuda yumurtlamaya göre mi bakcam regl olmaya göre mi ki
O konu biraz karışık ya herkeste işlemiyor. Yumurtlamadan 14gün sonra adet görülür deniyor ama ben erken de yumurtlasam geç de yumurtlasam 28 günde bir oluyorum. Ama gebelikte yumurtlamaya bakacağız bata değil. Çünkü en erken yumurtlamanın 12. Günü idrarda çıkıyor.

Ayy bende olmuştu hatta adet dönemim yaklaşınca sanki adet olmuşum gibi de ağrı olmuştu baskıda olmuştu ilk haftalar

X