Evleneli iki ay oldu. Hiç korunmuyoruz bebiş olursa olur modundayiz. 3 gün önce adet olmam gerekiyordu ama tam anlamıyla kanama olmadi lekelenme var ve karnimda kasıklarda sancı giriyor. Birde bundan on gun önce gece ayağıma kramp girmişti noluyor kızlar hamilemiyim yoksa adetmi oluyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelik belirtisi mi adetmi bilemedim kizlarrrr 🤷♀️🤷♀️
- Konu Sahibi Drestinee
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- adet 2 gün gecikti hamiellik hamile belirtisi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Mart 2019
- 1.070
- 635
- 73
- 35
Lekelenme varsa hamilesin bence hemen test yapmalısın
Hamileyim.dimiii
Eklentiler
Azaldı şimdi açık sarı renkte çok az lekelenme varLekelenmeden kastin nedir ? Detaylandirirsan ona gore yorumlariz
- 30 Eylül 2019
- 568
- 1.141
- 28
- 24
Kuzum tebrik ederim benmde yarin birgun regl olmam lazm hayirlisi hakkimizdan banada dua et
Hamileyim.dimiii
Merhaba bende 7. Ayıma gireceğim evleneli.Bu arada yaklaşık 3 gündür geciktim 23 Ekim realim olmam gerekirken olmadım ve sadece göğüs hassasiyetim ara sıra bel agrım var yaklaşık 3 tane kaset test dünde erken gebelik testi yaptım ve sonucu negatif çıldıracam artık adette olmuyorum hiç gecikmezdim bugün yaptım kaset test silik bir çizgi çıktı yardım edermisiniz çokta huzursuzum
Eklentiler
- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
Neden dokuz kez aynı konuyu milletin gözüne sokarcasına açıyorsun? Hamilesin işte, tebrikler.
- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
Silik çizgi varMerhaba bende 7. Ayıma gireceğim evleneli.Bu arada yaklaşık 3 gündür geciktim 23 Ekim realim olmam gerekirken olmadım ve sadece göğüs hassasiyetim ara sıra bel agrım var yaklaşık 3 tane kaset test dünde erken gebelik testi yaptım ve sonucu negatif çıldıracam artık adette olmuyorum hiç gecikmezdim bugün yaptım kaset test silik bir çizgi çıktı yardım edermisiniz çokta huzursuzum
- 11 Ekim 2019
- 242
- 327
- 18
Öyle ama ..
- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
Bi kaç kişi var böyle usanmadan konu aciyolar hayır bariz belli yani neden insan durmadan sorar bi gün olsun hamile miyim diye bise yazmadımÖyle ama ..
- 11 Ekim 2019
- 242
- 327
- 18
Arkadaş üzerine alındı.Bi kaç kişi var böyle usanmadan konu aciyolar hayır bariz belli yani neden insan durmadan sorar bi gün olsun hamile miyim diye bise yazmadım
Valla neden sorar bilmiyorum da, isterse aylarca veya yıllarca beklemiş olsun, bunun için on tane aynı başlık altında konu açmasına gerek yok. Belirtilerin olur, sorar, paylaşırsın. Karşı taraf öneride bulunur. Sen doktora gider test yaparsın, kan tahlili sonucuna bakarsın. Hop hamilesin. Uzatmanın bir manası yok arkadaş K kubrayndr
Hayır üzerine alınma gibi bi durum değil belirtilerden nazaran kendim için konuşuyorum belirtim yani regli belirtim olmaması ne bilim başkasında leke gelipte ben de olmaması bunlar kafa karıştırıcı şeyler geldi yanı bana ayrıca doğru akşam hop acile gidip kan verecem merak etme
- 11 Ekim 2019
- 242
- 327
- 18
Seninle cidden konuşulmuyor. Her birşeyi kendi aleyhine olduğunu düşünüyor üzerine alınıyorsun. Fark ettiysen o da bir genellemeydi. Neyse. By.Hayır üzerine alınma gibi bi durum değil belirtilerden nazaran kendim için konuşuyorum belirtim yani regli belirtim olmaması ne bilim başkasında leke gelipte ben de olmaması bunlar kafa karıştırıcı şeyler geldi yanı bana ayrıca doğru akşam hop acile gidip kan verecem merak etme
- 31 Mayıs 2019
- 336
- 243
- 103
Ayy çok güzel hayırlı olsun kuzumm
Hamileyim.dimiii
- 24 Ekim 2019
- 49
- 8
- 1
- 28
Ben adetim geciktikten 5 gün sonra test yaptım iki çizgiyi gördüm biraz daha beklemelisin sonra tekrar dene olmadı kan ver en net sonuç oradan çıkıyorMerhaba bende 7. Ayıma gireceğim evleneli.Bu arada yaklaşık 3 gündür geciktim 23 Ekim realim olmam gerekirken olmadım ve sadece göğüs hassasiyetim ara sıra bel agrım var yaklaşık 3 tane kaset test dünde erken gebelik testi yaptım ve sonucu negatif çıldıracam artık adette olmuyorum hiç gecikmezdim bugün yaptım kaset test silik bir çizgi çıktı yardım edermisiniz çokta huzursuzum