• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi mi adetmi bilemedim kizlarrrr 🤷‍♀️🤷‍♀️

Drestinee

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2019
103
82
13
Evleneli iki ay oldu. Hiç korunmuyoruz bebiş olursa olur modundayiz. 3 gün önce adet olmam gerekiyordu ama tam anlamıyla kanama olmadi lekelenme var ve karnimda kasıklarda sancı giriyor. Birde bundan on gun önce gece ayağıma kramp girmişti noluyor kızlar hamilemiyim yoksa adetmi oluyorum

Lekelenmeden kastin nedir ? Detaylandirirsan ona gore yorumlariz

Eklentiler

• 20191025_094711.jpg
    20191025_094711.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 143
Merhaba bende 7. Ayıma gireceğim evleneli.Bu arada yaklaşık 3 gündür geciktim 23 Ekim realim olmam gerekirken olmadım ve sadece göğüs hassasiyetim ara sıra bel agrım var yaklaşık 3 tane kaset test dünde erken gebelik testi yaptım ve sonucu negatif çıldıracam artık adette olmuyorum hiç gecikmezdim bugün yaptım kaset test silik bir çizgi çıktı yardım edermisiniz çokta huzursuzum

Eklentiler

• CB7484FB-3177-4F04-8CC5-97BEBF1BE8ED.jpeg
    CB7484FB-3177-4F04-8CC5-97BEBF1BE8ED.jpeg
    40,8 KB · Görüntüleme: 140
Merhaba bende 7. Ayıma gireceğim evleneli.Bu arada yaklaşık 3 gündür geciktim 23 Ekim realim olmam gerekirken olmadım ve sadece göğüs hassasiyetim ara sıra bel agrım var yaklaşık 3 tane kaset test dünde erken gebelik testi yaptım ve sonucu negatif çıldıracam artık adette olmuyorum hiç gecikmezdim bugün yaptım kaset test silik bir çizgi çıktı yardım edermisiniz çokta huzursuzum
Silik çizgi var

Bariz belli diyorsunuz da şimdi yaklaşık 6 7 tane test Yapıpta böyle sinirleri bozulan her ay belkide senelerce bi çocuğu olsun diye uğraşan insanların birbirine motive etmesi size neden bu kadar abest geliyo

Bi kaç kişi var böyle usanmadan konu aciyolar 😂 hayır bariz belli yani neden insan durmadan sorar bi gün olsun hamile miyim diye bise yazmadım 🤔🤧
Arkadaş üzerine alındı.

Valla neden sorar bilmiyorum da, isterse aylarca veya yıllarca beklemiş olsun, bunun için on tane aynı başlık altında konu açmasına gerek yok. Belirtilerin olur, sorar, paylaşırsın. Karşı taraf öneride bulunur. Sen doktora gider test yaparsın, kan tahlili sonucuna bakarsın. Hop hamilesin. Uzatmanın bir manası yok arkadaş K kubrayndr

Hayır üzerine alınma gibi bi durum değil belirtilerden nazaran kendim için konuşuyorum belirtim yani regli belirtim olmaması ne bilim başkasında leke gelipte ben de olmaması bunlar kafa karıştırıcı şeyler geldi yanı bana ayrıca doğru akşam hop acile gidip kan verecem merak etme

Hayır üzerine alınma gibi bi durum değil belirtilerden nazaran kendim için konuşuyorum belirtim yani regli belirtim olmaması ne bilim başkasında leke gelipte ben de olmaması bunlar kafa karıştırıcı şeyler geldi yanı bana ayrıca doğru akşam hop acile gidip kan verecem merak etme
Seninle cidden konuşulmuyor. Her birşeyi kendi aleyhine olduğunu düşünüyor üzerine alınıyorsun. Fark ettiysen o da bir genellemeydi. Neyse. By.

Ben adetim geciktikten 5 gün sonra test yaptım iki çizgiyi gördüm biraz daha beklemelisin sonra tekrar dene olmadı kan ver en net sonuç oradan çıkıyor

Back