• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi için yardım

Hale070707

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
10
3
36
31
Selam kızlar yeni üye oldum.
Yumurtlamam adetimden 21 gün sonra oldu p günleri değerlendirdik. (30 gündr bir adet oluyorum. ) şuan adetime 3 gün var. Normalde adetime 1 hafta kala göğsüm aşırı derecede şişer ve ağrırdı. Kasıklarımda çok ağrırdı. Şuan göğsümde hiç agrı şişme yok. Biraz kasık ağrım var. 3 gündür başım çok ağrıyor. Sizce hamile olablir miyim. Benim gibi yaşayan oldu mu ?
Cevaplayan arkadaşlara şimdiden tesekkür ederim

Yumurtlamam adetimden 21 gün sonra oldu p günleri değerlendirdik. (30 gündr bir adet oluyorum. ) şuan adetime 3 gün var. Normalde adetime 1 hafta kala göğsüm aşırı derecede şişer ve ağrırdı. Kasıklarımda çok ağrırdı. Şuan göğsümde hiç agrı şişme yok. Biraz kasık ağrım var. 3 gündür başım çok ağrıyor. Sizce hamile olablir miyim. Benim gibi yaşayan oldu mu ?
Belirti kisiden kisiye degsr iki gun sonra bnce test tutarsanz iyi olur

Merhaba canım . Dediğiiz gibi olabikir ama adetim normalde düzenli . Hep aynı zamanda gelir. Ama sonucu adet olursam da yazıcam
Benim de adetlerim hep düzenli fakat yumurtlamayı ne kadar gün erken veya geç görürsem o kadar gün adetim öne veya geriye gidiyor güzel haberlerini bekliyorum inşallah 🐥

Benim de adetlerim hep düzenli fakat yumurtlamayı ne kadar gün erken veya geç görürsem o kadar gün adetim öne veya geriye gidiyor güzel haberlerini bekliyorum inşallah 🐥

Çokk tesekkür ederim canım yazıcam inşallah test yapmak için sabırsızlanıyorum. yumutlamadan sonra 14- 15 gün geçmesini bekliyorum.😍

Benim ilk hamilelikte öyleydi hiç göğüs hassasiyeti olmamıştı. Öğrenince şaşırmıştım hani göğsü hassasiyeti belirgin olurdu diye. Olabilirsiniz de bilemedim.

Kızlar normalde adetimin 2 .günü olması lazımdı. Henüz adet olmadım .ama karnımda sanki adet olucam gibi ağrı var biraz. Göğsümde ağrı yok ama. Dün test yaptım.negatif çıktı. Hamile olablir miyim hala sizce. Yumurtlama üzerinden 10 gün geçti.
Bildiğim kadarıyla 15. Günde idrar da çıkıyormuş

Back