Hayırlı sabahlar. En son 29 Kasım'da adet oldum 8 Aralık'ta bitti. alttan muayene olduğum için 10 gün sürdü normalde 6 gün sürer. Henüz adet olmadım 3-4 gün göğsümde şişlik vardı ama ağrı olmadı dokununca bir hassaslık oluyordu tabi. Dün geceden beri kasıklarıma özellikle sağ tarafa ağrı giriyor ama adet olacağımda böyle olmam. 7-8 gün önce sadece bir kere 2 damla kadar kahverengi akıntı geldi. Şuan süt gibi arada şeffaf akıntı geliyor. Sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi? Bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelik belirtisi adet belirtisi ile aynı mı?
- Konu Sahibi Burcu1998
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Ocak 2022
- 1.041
- 293
- 43
- 26
Canm bende geçen ay hamilelik geçirdim ama düşükle sonuçlandı dediğin belirtileri yaşadım beyaz akıntı goguslerde hassasiyet şiddetli kasık ve karın ağrısı vs. Gebelik belirtileri gibi gorunuyo ama tabi her insanda aynı belirtiler olmaz bat ne zaman seninHayırlı sabahlar. En son 29 Kasım'da adet oldum 8 Aralık'ta bitti. alttan muayene olduğum için 10 gün sürdü normalde 6 gün sürer. Henüz adet olmadım 3-4 gün göğsümde şişlik vardı ama ağrı olmadı dokununca bir hassaslık oluyordu tabi. Dün geceden beri kasıklarıma özellikle sağ tarafa ağrı giriyor ama adet olacağımda böyle olmam. 7-8 gün önce sadece bir kere 2 damla kadar kahverengi akıntı geldi. Şuan süt gibi arada şeffaf akıntı geliyor. Sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi? Bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?
29 kasım da oldum en sonCanm bende geçen ay hamilelik geçirdim ama düşükle sonuçlandı dediğin belirtileri yaşadım beyaz akıntı goguslerde hassasiyet şiddetli kasık ve karın ağrısı vs. Gebelik belirtileri gibi gorunuyo ama tabi her insanda aynı belirtiler olmaz bat ne zaman senin
- 10 Ocak 2022
- 1.041
- 293
- 43
- 26
Yok yani bir sonraki adet günün ne zaman bir iki damla kahverengi leke geldi dedin ya belki o yerleşme kanaması olabilir o yüzden soruyorum29 kasım da oldum en son
- 5 Ocak 2022
- 1.043
- 1.775
- 83
29 kasım da oldumCanm bende geçen ay hamilelik geçirdim ama düşükle sonuçlandı dediğin belirtileri yaşadım beyaz akıntı goguslerde hassasiyet şiddetli kasık ve karın ağrısı vs. Gebelik belirtileri gibi gorunuyo ama tabi her insanda aynı belirtiler olmaz bat ne zaman senin
Eger gununuz gectiyse hemen bir idrar testi yapin. Ozellikle hayalini kurdugunuz bir gebelikse hamile degilseniz bile insanin vücudu dalga gecer gibi bir suru belirti veriyor hamileymis gibi ve sonu husran. En sagliklisi test yapmak.
Maalesef değilmiş kuzum testte çıkmadı 29 Aralık'ta olmam lazımdıYok yani bir sonraki adet günün ne zaman bir iki damla kahverengi leke geldi dedin ya belki o yerleşme kanaması olabilir o yüzden soruyorum
- 10 Ocak 2022
- 1.041
- 293
- 43
- 26
Sağlık olsun inşallah bir sonraki aya diyelim29 kasım da oldum
Maalesef değilmiş kuzum testte çıkmadı 29 Aralık'ta olmam lazımdı
Ben umudumu yitirdim maalesef. Sanırım anne olamıycamSağlık olsun inşallah bir sonraki aya diyelim
- 10 Ocak 2022
- 1.041
- 293
- 43
- 26
Bence sakın böyle düşünme umudunu kaybetme elbet doğru zaman vardır pes etmek yokkkBen umudumu yitirdim maalesef. Sanırım anne olamıycam
Şuan benımde 3 güb gecikti bugun akşam kahverengi leke geldi sonrasında gelmedi. Kasıklarım da ağrı bazen şiddetli bazen de hiö olmuyor ne yapsam bilemedimHayırlı sabahlar. En son 29 Kasım'da adet oldum 8 Aralık'ta bitti. alttan muayene olduğum için 10 gün sürdü normalde 6 gün sürer. Henüz adet olmadım 3-4 gün göğsümde şişlik vardı ama ağrı olmadı dokununca bir hassaslık oluyordu tabi. Dün geceden beri kasıklarıma özellikle sağ tarafa ağrı giriyor ama adet olacağımda böyle olmam. 7-8 gün önce sadece bir kere 2 damla kadar kahverengi akıntı geldi. Şuan süt gibi arada şeffaf akıntı geliyor. Sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi? Bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?
Oldun mu peki devam ediyor mu lekeŞuan benımde 3 güb gecikti bugun akşam kahverengi leke geldi sonrasında gelmedi. Kasıklarım da ağrı bazen şiddetli bazen de hiö olmuyor ne yapsam bilemedim
Benim hala gelmedi ama kanda çıkmadı stresten olduğunu söyledi doktorOldun mu peki devam ediyor mu leke
Malesef adet oldum. Bu ay gene bekliyorum bir umutla rabbim kimseyi böylr sınamasınBenim hala gelmedi ama kanda çıkmadı stresten olduğunu söyledi doktor