How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

HAMILELIK BELIRTIM HIC YOK GIBI

senaaanur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2017
518
173
53
35
merhaba
son adet tarihine gore 7+1 gunluk hamileyim ama inanin zerre kadar belirtim yok hala doktora gitmedim korkuyorum.. hcg 16 gun gecikmede 10935 cikti az mi acaba.. yardimm

Doktora gidin keseyi görürsünüz kesin ..değerleriniz iyi.. bende yorgunluk dışında hiç bir belirtim Yok

siz kac haftalik peki :)
yani guzel bisey mi anlayamadik bos gebelik olacagindan suphe ettim bi an ama tabi artik doktor kontrolu zamani ciddi ciddi geldi

Ben şuan 10 haftadayım . Doktora gitmeniz en iyisi kafanızdaki bir çok soru işareti gider

masallah saglikla alin kucaginiza:)
belki benim de gebelik rahat gececektir ondan hic belirtim yoktur inan ne kasik agrisi ne bel agrisi ne mide bulantisi koku hassasiyeti sukur hicbisi yok

merhaba
son adet tarihine gore 7+1 gunluk hamileyim ama inanin zerre kadar belirtim yok hala doktora gitmedim korkuyorum.. hcg 16 gun gecikmede 10935 cikti az mi acaba.. yardimm

Nasıl sabrettin doktora gitmedin,ben olsam çatlardım:) ben ögrendigin anda gittim daha dört haftalikti kese bile görünmemişti.merak etme bişey yoktur inşallah,ilk günlerde çok fazla belirti olmuyor zaten.ama sen yine de doktora git mutlaka kontrollerini yaptır.

Back