Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba
son adet tarihine gore 7+1 gunluk hamileyim ama inanin zerre kadar belirtim yok hala doktora gitmedim korkuyorum.. hcg 16 gun gecikmede 10935 cikti az mi acaba.. yardimm
siz kac haftalik peki :)
yani guzel bisey mi anlayamadik bos gebelik olacagindan suphe ettim bi an ama tabi artik doktor kontrolu zamani ciddi ciddi geldi
masallah saglikla alin kucaginiza:)
belki benim de gebelik rahat gececektir ondan hic belirtim yoktur inan ne kasik agrisi ne bel agrisi ne mide bulantisi koku hassasiyeti sukur hicbisi yok
merhaba
son adet tarihine gore 7+1 gunluk hamileyim ama inanin zerre kadar belirtim yok hala doktora gitmedim korkuyorum.. hcg 16 gun gecikmede 10935 cikti az mi acaba.. yardimm
Nasıl sabrettin doktora gitmedin,ben olsam çatlardım:) ben ögrendigin anda gittim daha dört haftalikti kese bile görünmemişti.merak etme bişey yoktur inşallah,ilk günlerde çok fazla belirti olmuyor zaten.ama sen yine de doktora git mutlaka kontrollerini yaptır.