Hamilelik belirtilerinin kesilmesi?

Esoskirec

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2021
457
475
29
Merhaba günaydın hanimlar
Ben şu an 11+4 haftalık hamileyim. Sorunum şu ki bir haftadır gebelik belirtilerim yok. Mide bulantısı gitti, göğüslerimin ağrısından yüz üstü yatamazdım artık çok rahat yatabiliyorum, kasıklarım ağrıyordu artık ağrımıyor normal hayatıma döndüm diyebilirim. Kontrolüme daha bir hafta var sizce erken gitsem mi yoksa beklesem mi kafam karıştı? Bebeğin iyi olup olmadığını da bilemedigim için evham yaptım.

Bence bir sorun yoktur ama aklınızda kalacaksa kontrole erken gidebilirsiniz. Bazen belirtiler gelip gidiyor bende hiç bulantı olmadı mesela ama göğüs ağrım arada geçip gelirdi

Benim 12. Hafta tak diye bütün mide bulantılarım gitmişti. Hatta doktorla muhabbetini yapmıştık ordan net hatırlıyorum

Bence bir sorun yoktur ama aklınızda kalacaksa kontrole erken gidebilirsiniz. Bazen belirtiler gelip gidiyor bende hiç bulantı olmadı mesela ama göğüs ağrım arada geçip gelirdi
Bilemedim inanın gitsem mi gitmesem mi diye en son 9. Haftada gittim normaldi bir sıkıntı yoktu bir hafta sonra ikili test için gideceğim bekleyeyim mi acaba

Bilemedim inanın gitsem mi gitmesem mi diye en son 9. Haftada gittim normaldi bir sıkıntı yoktu bir hafta sonra ikili test için gideceğim bekleyeyim mi acaba
Eğer korkuyorsanız stres olmanızdansa gidin stres daha zararlı

Eğer korkuyorsanız stres olmanızdansa gidin stres daha zararlı
Ya bu sabah acayip bir hisle uyandım bazen olur ya kötü birşey olacakmış gibi. Halen kalbim ağzıma çarpıyor o yüzden böyle evham yaptım galiba fırsat bulursam bugün gideyim için rahatlasın o zaman

Ya bu sabah acayip bir hisle uyandım bazen olur ya kötü birşey olacakmış gibi. Halen kalbim ağzıma çarpıyor o yüzden böyle evham yaptım galiba fırsat bulursam bugün gideyim için rahatlasın o zaman
Aynen hiç strese girmeyin sakin olun Allah korur İnşaAllah.

Merak etmeyin belirtiler gidip geri geliyor olabiliyor böyle şeyler. Ben de endişeleniyorum ara ara ama konuştuğum arkadaşlarım hep normal olduğunu söylüyor.

Çok stres yapacaksanız gidin tabi, bize de yazarsınız

4 gibi randevu aldım ama kendi doktorum değil evimin hemen yanında bir hastane var ordan. Gidicem bakalım dayanamıyorum eşim de kızdı bu kadar evham yaptığım için ama napimm içim de rahatlasın

Bence bi sorun yoktur sürekli mide bulantısı olacak diye bi şeyde yok ama içiniz rahat olsun erken gidin muayeneye isterseniz

Bnce gitmelisin geçen sene sizi. Gibi belirtilerim kaybmustu korkutmak istemem ama ozman 12 haftalık bebeğimin kalbi durmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…