Hamilelik belirtilerinin kaybolması

Merveghu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2021
11
4
1
36
Merhaba, 10 haftalık hamileyim. Ancak bu hafta neredeyse hiç gebelik belirtim yok. Bağırsaklarım normal çalışıyor, bulantım, halsizliğim yok. Sadece şişkinlik hissediyorum. Sizce normal mi? Daha önce bir kaybım oldu. Kontrole 2 haftam var. Çok endişeleniyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba gönlünü ferah tut. Benimde biranda mide bulantılarım göğüs agrim geçti korktum dub gittik kalp atışını duyduk doktor arasira belirtiler kaybolur yine gelir sorun degil dedi yinede de içini rahatlatmak için doktoruna erken randevu alıp gidebilirsin

Te
Tesekkur ederim. Insallah hersey yolundadir. Ikili taram icin gidecegim. Bilemiyorum ki erken gitsem olur mu?

Te

Tesekkur ederim. Insallah hersey yolundadir. Ikili taram icin gidecegim. Bilemiyorum ki erken gitsem olur mu?
Eğer gitme imkanın kısıtlı değilse için rahat etmesi için git derim anne olunca anlıyor insan en küçük birseyde bile şüphe arıyorsun ama her zaman kalbini ferah tut bebek etkilenmesin

İkili taramaya gitmesen bile yinede bir doktora görün içini ferahlat. Belirtiler bir anda kaybolur zaten hamileliği unuttuğun anlar bile olur bu haftalarda ama aklında şüphe kalmasın yoksa 2 haftayı kendine zehir etme. Ben bebek hareket edene kadar haftada bi gidiyodum korkumdan bi hafta atlasam doktorum şaşırıyodu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…