Allah razi olsun cnm. En son tartildigimda 82 kg idim. Ve 68 kg ile hamile olduğumu öğrendim. Benim degerlerimde sorun yoktu. Sadece triod baslangici vardi oda ilaçla düzeldi. Canim o yüzden değerlere pek takilmadim. İnşallah sende hamis olursun.öncelıkle çok tebrık ederım allah kucagına almayı da nasıp etsın kaç kılo verdın çok mu zayıfladın da gebelık kendılıgınden mı oldu bende pko luyum ama ben klomenle ıkı defa gebelık elde ettım sora dustuler şimdi yıne ugrasıyorum ama klomenın 3. ayı bakalım sonuc verecek mı bıde lh ın kaç çıkıodu
ınsallah ben 79 ve 82 de hamıle kaldım klomene cevap verıyorum ama servıkal yetmezlık yuzunden bırı 4 aylıktı bırıde 23 haftalıktı dustuler maalesef dua et benım için tanımıosun benı belkı ama belkı kabul olur artık çok yorulduk esım de cok yorulduAllah razi olsun cnm. En son tartildigimda 82 kg idim. Ve 68 kg ile hamile olduğumu öğrendim. Benim degerlerimde sorun yoktu. Sadece triod baslangici vardi oda ilaçla düzeldi. Canim o yüzden değerlere pek takilmadim. İnşallah sende hamis olursun.
Aminn cnm insallah çok güzel bir duygu...cnm senin adına çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Aminn cnm insallah çok güzel bir duygu...
Her zaman dua ediyorum cnm hatta 750 ayri kisinden 750 adet Yasin suresi okumasini rica ettim. Hayirli evlat için senesinde hamile kaldim. Allah tan umut kesilmez. Dualarla ayakta olduğumuzu unutmayalım. Dua her kapiyi aciyor. İnşallah cani gönülden isteyen herkese Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin..ınsallah ben 79 ve 82 de hamıle kaldım klomene cevap verıyorum ama servıkal yetmezlık yuzunden bırı 4 aylıktı bırıde 23 haftalıktı dustuler ınsallah dua et benım için tanımıosun benı belkı ama belkı kabul olur artık çok yorulduk esım de cok yoruldu
İnşallah cnm... Hayirlisiylainşallah o duyguyu bizlerde yaşarız :)
ben de okutuyorum ama o kadar kişi bulamam heralde herkese de dıyemıyorum ama ulaşabıldıgım kadar kısılere ulasıcamHer zaman dua ediyorum cnm hatta 750 ayri kisinden 750 adet Yasin suresi okumasini rica ettim. Hayirli evlat için senesinde hamile kaldim. Allah tan umut kesilmez. Dualarla ayakta olduğumuzu unutmayalım. Dua her kapiyi aciyor. İnşallah cani gönülden isteyen herkese Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin..
Bence bu buradan da yaparız cnm bence herkes birbirine destek verir.ben de okutuyorum ama o kadar kişi bulamam heralde herkese de dıyemıyorum ama ulaşabıldıgım kadar kısılere ulasıcam
ısteyelım buradan da okumak ısteyenler olur herhalde konu mu acıyım varmı boyle bı topıkBence bu buradan da yaparız cnm bence herkes birbirine destek verir.
Konu ac canım herkes duyarlı olacaktır.ısteyelım buradan da okumak ısteyenler olur herhalde konu mu acıyım varmı boyle bı topık
sagol cnm bugun nasıl bebıs bı farklılık hıssedıyo musun mıde bulantın başladı mı :)Konu ac canım herkes duyarlı olacaktır.
sagol cnm bugun nasıl bebıs bı farklılık hıssedıyo musun mıde bulantın başladı mı :)
o super valla bulantının olmaması bebiş erkek galıba benım ıkısıde erkektı hıc mıdem bulanmadı :)Çok şükür mide bulantim yok :) ama çok hatta sık sık lavoboyu ziyaret ediyorum. Ve asiri gaz cikartiyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?