• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtilerim

pnr59

Husamettin Doruk
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
169
235
23
Merhabalar kizlar bir gün hamile olursam tüm belirtilerimi yazicama söz vermiştim. Önce kendi hikayemi anlatmak isterim. 6 senelik evliyim. Evlendigim günden buyana hic korunmadim. Yaklasik 1 sene sonra doktora gittim. PCO (polikistik over sendromu) olduğumu öğrendim. Öncelikle ne olduğunu bilmediğim için çok endiselenmistim. Sonra arastirmalar doktor bilgilendirmesiyle uzman oldum. Ve tedaviler başladı. Bu tedaviler 3 yil surdu. Doğum kontrol hapları klomenler glutenler catlatma iğneleri farlutal hayatımda devamli olan şeyler... Soğan kuru incir kuru ve birçok kur faydası olmadı desem yalan olur. Çok düzensiz regl oluyordum soğan kuru sayensinde düzene girdi 2 ay sonra yine dengesini kaybetti. En sonunda laparoskopik ameliyat oldum. Kistlerim gitmisti. 5 ay boyunca duzenli regl oldum. Ve yine başladı duzunsizlikler kist tekrar oluşmuş. Sonra kafamdan hamilelik düşüncesini attim. Kendimi ise verdim. Ve kilo verdim. Ne zaman olcam olmadan acaba gibi sorular hic sormadim kendime kafam çok rahatti en son adetim 29 ağustos ve 1hafta sonra bende birşeyler olduğunu anladım. Adetim bittikten 4 gün sonra asiri derecede kasik ve bel agrisi çektim. 2hafta boyunca devam etti. Artik yürürken zorlaniyordum. 1 hafta daha gecti bel ve kasik agrim hafifledi. Goguslerim şişmeye ve sizlamaya başladı yürürken , merdiven inerken hatta ustumu değiştirirken bile. Gunduzleri çok uykum geliyor ve çok yorulmaya başladım. Adetime 3gun varken dayanamayıp test yaptım önce tek çizgi cikti sonrada kutuyu cekmeceye ettim. Aksam bu sitede bir arkadaş teste bakma mi söyledi çok silik ikinci çizgiyi gördüm. Fakat çok saat geçtiğinden pek inanmadim. 2 gün bir tane daha yaptım. Ve ikinci silik cizgim tekrar cikti. Ve bu sefer hemen gördüm. Regl geçince tekrar yaptim yine ayniydi. Ama 5senenin tecrübesiyle inanamiyordum. Doktora gitmek için biraz daha beklemeliydim. Goguslerimden ve bel agrisindan başka belirtim yoktu. 11 gün sonra doktor gittim. Doktorum hamilesin desem ne yaparsin dedi. Yuppi der bagiririm ve tüm dünya benim olur dedim. Dokturum yuppi hamilesin dedi. İste dünyam benim oldu. Sabrin sonu selamettir. Herkes sabretsin ve duasini hic eksik etmesin. Kendinizi dinlemeyin ve rahat birakin fazla kilolar varsa biraz zayiflayin herşey gonlunuzce olsun. Allahım şükürler olsun gobisim doldu İnşallah isteyen herkese bebis versin....

Eklentiler

• IMG_20140930_103020.jpg
    IMG_20140930_103020.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 159
öncelıkle çok tebrık ederım allah kucagına almayı da nasıp etsın kaç kılo verdın çok mu zayıfladın da gebelık kendılıgınden mı oldu bende pko luyum ama ben klomenle ıkı defa gebelık elde ettım sora dustuler şimdi yıne ugrasıyorum ama klomenın 3. ayı bakalım sonuc verecek mı bıde lh ın kaç çıkıodu

öncelıkle çok tebrık ederım allah kucagına almayı da nasıp etsın kaç kılo verdın çok mu zayıfladın da gebelık kendılıgınden mı oldu bende pko luyum ama ben klomenle ıkı defa gebelık elde ettım sora dustuler şimdi yıne ugrasıyorum ama klomenın 3. ayı bakalım sonuc verecek mı bıde lh ın kaç çıkıodu
Allah razi olsun cnm. En son tartildigimda 82 kg idim. Ve 68 kg ile hamile olduğumu öğrendim. Benim degerlerimde sorun yoktu. Sadece triod baslangici vardi oda ilaçla düzeldi. Canim o yüzden değerlere pek takilmadim. İnşallah sende hamis olursun.

cnm senin adına çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Allah razi olsun cnm. En son tartildigimda 82 kg idim. Ve 68 kg ile hamile olduğumu öğrendim. Benim degerlerimde sorun yoktu. Sadece triod baslangici vardi oda ilaçla düzeldi. Canim o yüzden değerlere pek takilmadim. İnşallah sende hamis olursun.
ınsallah ben 79 ve 82 de hamıle kaldım klomene cevap verıyorum ama servıkal yetmezlık yuzunden bırı 4 aylıktı bırıde 23 haftalıktı dustuler maalesef dua et benım için tanımıosun benı belkı ama belkı kabul olur artık çok yorulduk esım de cok yoruldu :KK43:

ınsallah ben 79 ve 82 de hamıle kaldım klomene cevap verıyorum ama servıkal yetmezlık yuzunden bırı 4 aylıktı bırıde 23 haftalıktı dustuler ınsallah dua et benım için tanımıosun benı belkı ama belkı kabul olur artık çok yorulduk esım de cok yoruldu :KK43:
Her zaman dua ediyorum cnm hatta 750 ayri kisinden 750 adet Yasin suresi okumasini rica ettim. Hayirli evlat için senesinde hamile kaldim. Allah tan umut kesilmez. Dualarla ayakta olduğumuzu unutmayalım. Dua her kapiyi aciyor. İnşallah cani gönülden isteyen herkese Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin..

Her zaman dua ediyorum cnm hatta 750 ayri kisinden 750 adet Yasin suresi okumasini rica ettim. Hayirli evlat için senesinde hamile kaldim. Allah tan umut kesilmez. Dualarla ayakta olduğumuzu unutmayalım. Dua her kapiyi aciyor. İnşallah cani gönülden isteyen herkese Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin..
ben de okutuyorum ama o kadar kişi bulamam heralde herkese de dıyemıyorum ama ulaşabıldıgım kadar kısılere ulasıcam

Yüce Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.bende birgun hamile kalirsam bende senin gibi yapmayi dusunuyorum burdakilere yardimci olmayi dusunuyorum.Allahim bizlerinde gobuslerini doldursun insallah

İnsAllah kizlar Allahım herkesin gonlundekini nasip etsin.

Çok şükür mide bulantim yok :) ama çok hatta sık sık lavoboyu ziyaret ediyorum. Ve asiri gaz cikartiyorum. :)
o super valla bulantının olmaması bebiş erkek galıba benım ıkısıde erkektı hıc mıdem bulanmadı :)

Back
X