Hamilelik Belirtilerim 🤰

Merhaba kizlar. Bende bilgi almak istiyorum sizden. Oncelikle ilk yazan bayan hic bikmadan okudum yazinizi. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Ben 2 yildir evliyim. Ve hic korunmadim. Cok doktor gezdim. En son tup bebek dediler. Sorun esimde degil benim adet gecikmelerimdeymis. Yumurtam catlamiyomus vs. 30 gunde bir adet goren ben 50 gune cikmisti. Incir ve havuc kuru denedim 2 ay. 15 gun sogan kuru ardina da 2 aydir c-life bitkisel macun kullandim. Adetim 5 aydir ayin 26 si olunca geliyodu. Duzene binmisti. Bugun ayin 27 ve hala adet olmadim. Yumurtalama gunlerinde ve sonrasinda kasiklarimda batma oldu. Son 4 gundur gun icerisinde asiri derecede mide bulantim var. Ara ara bas donmem oluyo. Adet sancim ara ara gelip gidiyor. Ha oldum ha olucam surekli lavaboya gidip geliyorum ama beyaz akinti geliyo. Bu arada yumurtlamadan sonra rahminde agri oldu sizlama seklinde. Su an neye yoracagimi sasiriyorum inanin. Cok istiyorum rabbim ne zaman kismet ederse o zaman olur elbet ama sizinde goruslerinizi alabilirmiyim. Uzun oldu hakkinizi helal edin

Merhaba öncelikle çok teşekkür ederim amin Allah size de tez vakitte nasip eder insallah Ben rahatsız olduğum için mide bulantılarından giremedim foruma çok kusura bakmayın çok geç döndüm adet oldunuz mu veya test yaptınız mı?

bende pik in 16. gunune girdim negatif korkusu nasi baskin test yapamiyoz sancilarimla adet bekliyorum

Merhaba, adetime 1 hafta var. Benimde salya artışın.var şuan. Belirti için.erken mi yoksa olabilir mi? Sizin ne zaman baslamisti

Hayırlı olsun maşallah ne kadar kasık ağrısı yaşamışsınız ben ömrümde adet zamanlarımda göğüs ağrısı nedir bilmem
Herkesin bünyesi farklı tabi ..
Kafaya takmamak düşünmemek çok zor hele belli bi süre geçince daha çok üzülüyor insan ama Allah Ol deyince kafaya taksanda oluyor takmasanda...yani nasip meselesi
Rabbim banada benim gibi bekleyenlere de en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin amin

RABBİM tamamına erdirsin inşaallah sizin adınıza çok sevindim. Hayırlı evlat olsun. Hamilesiniz duanız inşaallah kabul olur bana ve tüm isteyenlere dua eder misiniz arkadaşım ben bu ayda kalmazsam tüp bebek yaptırıcam ne olur dua et arkadaşım

Amin insallah hayırlı zamanda hayırlı bir evlat kısa sürede Allah size ve isteyen herkese nasip eder insallah

Tabi dua ederim İnsallah siz ve arkadaşınız tüp bebek yöntemine gerek kalmadan hamile olursunuz

Merhaba umarım hamilesinizdir mesajınızı çok geç gördüm kusura bakmayın

Bende bu postu okuyan hamislerden oldum :) belirtiler ortak regl ağrısı gibi dayanilmaz sancilar yaşıyorum hala regl olucam zannediyorum :) 8. Gün geçtikten sonra idrarda silik, sonrasinda kanda çıktı. Henüz kese yok her şey için çok erken. Allahım isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…