• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri

Hamile olabilirmiyimm??

• Düşüncelerinizi yazin

OY: 0 0,0%
  • Düşüncelerinizi yazin

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

Naniasse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2017
2
0
1
29
Arkadaslarr. Normalde adet günüm gecikmez yada erken olmazdı 2 aydir cok erken olmaya başladım normalde 16sinda olmam gerekiyo ve ben bugün adet oldum 6 aydır evliyim bebis istiyorum mide bulantisi var ama kusma yok bazen otururken başımın döndüğünü hissediyorum ama tam bas donmeside değil birde nefesim daralmaya basladi böyle olan varmiydi ilk belirtiler boylemi oluyo???

Herkesin farklı oluyor canım.Ben hiç anlamadım.İdrara sıkışmam artmış sonradan fark ettim.Normalde de dertti zaten benm için.O yüzden anlayamadım.

16yla 4 arasında da baya fark var.Bi fikrim Yok.çok Yeni evlisin.Hayırlı zamanda yavrunun haberini Alman dileğiyle

Arkadaslarr. Normalde adet günüm gecikmez yada erken olmazdı 2 aydir cok erken olmaya başladım normalde 16sinda olmam gerekiyo ve ben bugün adet oldum 6 aydır evliyim bebis istiyorum mide bulantisi var ama kusma yok bazen otururken başımın döndüğünü hissediyorum ama tam bas donmeside değil birde nefesim daralmaya basladi böyle olan varmiydi ilk belirtiler boylemi oluyo???

Adet olduysan hamile değilsindir. Ama üstüne görme de oluyor bazen.

Hamilelikte Adet Görülür Mü?
Bu sorunun cevabı, hem evet hem de hayır olarak yanıtlanabilir. Pek çok kadın, normal olarak en son âdetini görür ve daha sonra yumurtlaması ile beraber hamile kalarak, adet olmaya son verir. Bazı kadınlarda ise, bu durum tam tersi şeklinde gerçekleşir. Kısacası, kadın yumurtlaması gerçekleşip hamile olduğu zaman dahi, adet olmaya devam edebilir. Bu durum, hamileyken adet olmanın istisnai bir durumdur. Hamilelik ve adet düzeni hakkında merak ettiklerinizin hepsi ve daha fazlasını Prof. Dr. Bülent Tıraş Kadınlar Kulübü TV’ye anlatıyor!
Kadınlar Kulübü'nün değerli forum üyeleri sizlere faydalı olması için açtığımız Kadınlar Kulübü TV için video izleme desteklerinizi, sosyal medyalarını takipte kalmanızı bekliyoruz. Haydi hanımlar görelim bakalım! :)

Back