hamilelik belirtileri

behrem izel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2015
44
16
merhabalar herkeze ben yeni üye oldum regli olmama daha 2 gün var ben dayanamayıp test yaptım ama negatif çıktı sizce kesin olarak hamile degilmiyim bu arada daha ilk denememiz ve ben 19 yaşındayım çok sabırsızımm bana yardımcı olursanız sevinirim

Adetin gecikmeden belli olmazki zaten benim 5 gün adetim gecikmisti idrarda çıkmadı 2 kere denemistim negatif çıktı ama kanda çıkmistı hamile olduğum

Merhaba arkadaşlar, ben bu siteye yazdıklarınızdan çok faydalandım ve hamile kaldığımda buraya belirtilerimi yazmak için söz verdim. 26 Haziranda regl olmam gerekiyordu. 4 gün geciktikten sonra hamileliğimi idrar testiyle öğrendim :) Belirti olarak çok ama çok uykum geliyordu ve afedersiniz idrarımda koyulaşma vardı. Bir de sarı ve beyaz akıntı geliyordu ama çok değil. Şuanda 5 haftalıgız. Allahım isteyen herkese versin İNŞALLAAH .

mehabala lütfen bana yadmcı olun adetımın 3 günü klolmene basladım ve 24 agıstosta catlatma gnesı vuruldum 25 26 27 taıhlerı aasında doktorum ılıskı verdı 9 eylule kadar adet olmadysan gel ded fakat ben 7 eylulde gıtım beta hcg testı yapıldı ve 13,25 cıktı doktorum zamandan 2 gun once yapıldı 9 da gel tekrar yapalım dedı bugunde yaptıdım 17,66 yukselmıs doktoum az yukselmıs dedı cuma gene kan veıcem sizce neden bu sekıl az yukselıyordur dıs gebelık yada erken hamılelkoldugu ıcınmı bu sekılde delırıcem lutfen aydımcı olun doktorum olumlu yada olumsuz bı sey demedı

Değerin 2 gün öncesine göre 2 kat yükselmesi gerekiyor bildiğim kadarıyla ama seninkinde çok az yükselme var inşallah değildir ama kimyasal gebelik gibi geldi bana. Doktora göster sonucu ve kan tahiliyle takip et 2 günde 1 bence

doktora gostedım olumlu yada olumsuz bır sey demedı daha yenı bı gebelıkte olablır dıo kımılerı cunku catlatma ıgnesı vuulduktan sonra 252627 gune ılıskı verdı 27 dollenme olsa 9 eylule kadar 12 gun gecmıs oluo blmıyoum kafam cok kaıstı genede cok tsk ederım

Değeriniz az arttığı için öyle bir risk olma ihtimali var diye düşündüm ama tabiki öyle olup sonradan katlayan değerlerde var inşallah herşey güzel olur değerin yükselir ve sağlıklı bir gebelik yaşarsın

ıns cnm cok tsk ederım terettutdekaldgm noktasu lk hamılelıgım kendndenoldu 25 gunde bır adet oluyorum 29 gunde test yaptıdgımda 50 cıkmıstı bır hafta sonra gel dedı 1500yukseld ama saglıksız dıe dustu smdıde hesapladıgımda suan 28 gundeyım ve 17 cktı acaba gene yukselırmı cuku lk gebelıgmdede ayn sekılde 1 hafta sona yukselmıstı cok kotuyum ackcası beklıyorum sadece elım kolum baglı

Şuanda stres ve iş güç yapma belki şuan bebek tutunmaya çalışıyo sana işini kolaylaştır canım. Allaha emanet o sen ne istersen yap yaşayacağı varsa yaşıyo yoksa da zaten yapcak bişey olmuyo ama sen tedbirli davran tabiki..

İçini ferah tut bu dönemde en önemli şey stres yapmamak ve kendini yormamak.. Ben bir kimyasal gebelik yaşadım o zaman okadar bilgili değildim. Adetim geciktiğinde test yaptım silik çizgi gördüm ve kan testi yaptım 12,84 dü şüphem vardı ama sevinmiştim fakat bilgisiz olduğum için çok iş yaptım sürekli merdiven inip çıktım eğildim kalktım ve akşam kanamam başladı.. Yaşayacak olsa, sağlıklı bir gebelik olsa ne olursa olsun yaşardı ama bende dikkat edebilirdim. Benim gibi düşünmemek için kendine dikkat et ve zamana bırak Allah şüphesiz ki en iyisini bilir

benmde aynısı oldu hamıle kalmamla 3 haftası dusuk yasadım lk testte sılık cktı kan tstı yaptıdım 50 cıktı 1 hafta sonra gel dedı tekrar kan testı yaptm 1500 yukselmıs cok sevndım dıkkat ettm amaetesı gun kanamam basladı ve dustu

Merhaba canlarrrr. Ben 22 yasnda nişanlı bir bayanim. Erkek arkadaşımla korunmadan birlikte olduk ancak içeri boşalma hiç olmadı. Geçen ay 2 hafta gecikmeli adet oldum. Bu ay inanılmaz bir koyu kahve akintim var. Ve durumum çok karışık. Peçeteye sildiğimde acik pembe. Tuvalete gittiğimde koyu kirmizi olarak görüyorum. Adet düşüncesiyle pet koyuyorum ama pedim temiz. Yatınca kan gelmiyor. Sizce bu bir hamilelik belirtisi midir?

Kızlar neredeyse 10 gündür kasık sancısı çekiyorum adetimin gecikmesinden 18 gün geçti adet düzensizliğim var o yüzden pek ümitlemek istemiyorum Karnım ve goguslerim çok şişti patlamak üzereyim bu durum da moralini çok bozuyor durduk yere ağlamaklı oluyorum psikolojim bozulmuş olabilir bir hafta önce 3 defa idrar testi yaptırdım negatif ama böyle belirtiler oldukça acaba hamilemiyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…