hamilelik belirtileri??

lion mother

Rabbi temmim bi'l-hayr .
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
1.952
2.415
133
kızlar hamilelik belirtilerinde böbrek ağrısı oluyormu acaba?? bide herkes yaşadığı belirtileri anlatabilirmi??

bildiğin adet sancısı çektim hatta daha şiddetlisini fakat sonuçta kırmızılar gelmedi
bi de hafif hafif sanki başım dönüyodu ama bu kansızlıktanda olabilir

bildiğin adet sancısı çektim hatta daha şiddetlisini fakat sonuçta kırmızılar gelmedi
bi de hafif hafif sanki başım dönüyodu ama bu kansızlıktanda olabilir

bende ilk gebeliğimde aynı şeyi yaşadım artı aşırı derecede bulantım ve kusmam vardı sürekli idrara çıkma hissi vardı. şuanda bulantı ve kusma hariç aynı şeyleri yaşıyorum ama çok kötü böbrek ağrım var bide :/ acaba hamilemiyim diye düşünmeden edemiyorum

idrar meselesine hiç girmek istemiyorum
uykuya çok düşkün biriyimdir
resmen uykumdan oldum ya bir gecede 4-5 kere kalkıyorum
deli olacam
hiç uyumamış gibi hissediyorum kendimi
bu yüzden belki bi de aşırı uyku isteği var bende

bende sanki adet olacakmışım gibi bir haftadır göğüslerim şişti ve aşırı hassas gece sağa sola dönerken bile acıyor.kasıklarıma ara ara sancı giriyor ama nedense adetim gelmedi bi türlü.test alıpta umutlanmakta istemiyorum o yüzden şu anda beklemedeyim.inşallah hayırlı haber alırım.

benm dikkatimi bi de şu çekti
adet öncesi benim çok fazla akıntım olurdu
bu kez kesin adet oldum diye diye defalarca elimde ped lavaboya giderdim
bu kez hiç olmadı hemde hiç

bence bebiş geliyo

aynenn ilk hamileliğimdede öyleydim. suanda öyleyim . ilkini kaybettim inşallah olursada sağlıklı hayırlı doğar

inşallah canım ya sabahtan beri yüzümü tek güldüren sen oldun :) inşallah hamileyimdir bak şimdi gözlerimin içi parladı ya :)

benim içime öyle doğdu okur okumaz aynen öyleydim çünkü :) inşallah öyledir duacınım Allahım sanada banada tüm isteyenlerede versin:)

benim içime öyle doğdu okur okumaz aynen öyleydim çünkü :) inşallah öyledir duacınım Allahım sanada banada tüm isteyenlerede versin:)

aminn cümlemize inşallah.ben ilk evlendiğim ay 3 aylık doğum kontol iğnesi yaptırmıştım iğnenin etkisi geçerkende aynı böyle şeyler olmuştu inşallah yanıltıcı değildir.

aminn cümlemize inşallah.ben ilk evlendiğim ay 3 aylık doğum kontol iğnesi yaptırmıştım iğnenin etkisi geçerkende aynı böyle şeyler olmuştu inşallah yanıltıcı değildir.

inşallah değildir. bunun öncesinde iğne yaptırmadıysan sorun yok :)

inşallah değildir. bunun öncesinde iğne yaptırmadıysan sorun yok :)

bir kere yaptırmıştım ( çok pişman oldum) 19 ay geçti üzerinden.ilk 10 ay hiç adet olmadım ondan sonra adetim başladı ama iğne hala koruyormuş 18 ay dediler bu ay 19 ay oldu hayırlısı diyorum artık

kaç aylık yaptırdıysan o kadar korur canım ya stres yapma olur inşallah. ben inanıyorum :)

Sanki adet sancısı gibi bi sancın oluyo o da normal rahim genişlediği için olurmuş

Sigara içiyordum ve resmen çıkartıcak gibi oluyordum adetimde gecikince testte ortaya çıktı gebelik durumu ama kısa sürdü o ayrı mesele ::::::::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…